1. ERP
  2. Groothandel

ERP systeem voor de groothandel?

Kies het ERP pakket dat bij jouw groothandel past. Met behulp van de filters kun je eenvoudig de beste ERP systemen vinden. Geef ons de informatie over jouw groothandel en welke vereisten jouw ERP systeem nodig heeft. Wij doen de rest

Kennis van de branche
>12.000 klanten
Eén totaaloplossing

Met de ERP-software van AFAS heb je 100% grip. Je automatiseert je bedrijfsprocessen van bestelling tot levering. Dat betekent dat je meer tijd overhoudt voor écht belangrijke zaken, zoals fantastische service voor je klanten!

Ga naar website
Groter marge
Realtime inzicht
Koppel met keten

Met de slimme ERP handelssoftware voor order- en voorraadbeheer, logistiek, en boekhouding in 1 vergroot je jouw marge, zo ben je winstgevender. Exact is niet voor niets de meestgebruikte software in de groothandel.

Ga naar website
Gebruiksvriendelijk
Complete oplossing
Eenvoudig overstappen

Gripp is dè gebruiksvriendelijke alles-in-1 bedrijfssoftware voor bureaus en dienstverleners. Met o.a. CRM, urenregistratie, offertes, facturen, boekhouding, rapportages, planning, inkoop en projecten heb je alles in 1 omgeving.

Ga naar website
Gebruiksvriendelijk
Compleet
Eigen WMS Apps

Wil je al je financiële, administratieve en logistieke bedrijfsprocessen automatiseren in één systeem? Dan is de ERP Software van KING een uitstekende keuze. ERP (Enterprise Resource Planning) ondersteunt al je bedrijfsprocessen.

Ga naar website

Workday

Flexibele oplossing
Uitstekende support
Continue innovaties

Workday is hét systeem voor finance, HR, planning en analytics. Met dit flexibele én wendbare ERP systeem haal je eenvoudig de juiste inzichten naar de oppervlakte, grijp je snel nieuwe kansen en help je jouw bedrijf vooruit.

Meer informatie

Wrike

Super eenvoudig
krachtige tool
Gratis proefaccount

Wrike helpt drukke teams slagen. Een krachtige tool voor projectbeheer waarmee teams sneller en meer kunnen bereiken. Met behulp van de eenvoudige tools die worden aangeboden word je gemiddeld 50% productiever.

Meer informatie

Accountancy- & Software Gemak

Flexibele ERP software
Eén complete oplossing
Voor dienstverleneners

Unit4 levert ERP-software die bij uitstek geschikt is voor dienstverlenende organisaties die werken in een snel veranderende omgeving. De ERP-suites omvatten o.a. financiën, budgettering, projectmanagement, CRM, inkoop, HR en BI.

Meer informatie

Microsign Bedrijfssoftware

Alles-in-één software
Flexibel
Gebruiksvriendelijk

Met onze ERP-software optimaliseert u, naast uw interne processen, ook uw klantgerichtheid door geïntegreerde portalen, mobiele oplossingen en apps. Groeit uw organisatie, dan groeit onze software met u mee.

Meer informatie

Logic4 bedrijfssoftware

Echt alles-in-één
Meer efficiëntie
400+ functies

Logic4 alles-in-één webshop & ERP biedt groothandels en detailhandels dé totaaloplossing. Ook voor PIM, CRM, WMS, POS en meer. De volledige integratie tussen ‘frontoffice’ en ‘backoffice’ maakt het een uniek en krachtig systeem.

Meer informatie

Newbase

Alles in één systeem
Beter rendement
Koppel met Twinfield

Uw klant gelukkig maken. Méér zijn dan een voldoende. Efficiënter werken. Grip hebben op al uw bedrijfsprocessen. In één oogopslag zien wat speelt in uw organisatie. Newbase biedt je de oplossing voor deze uitdagingen in het MKB!

Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Branche
Medewerkers
Type software
Primaire processen
Aanvullingen
Mobiele app voor:
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

De beste ERP software voor:

Appwik expert

Hoe kies je een ERP systeem?

De juiste ERP software vinden is een grote opgave. Er zijn tientallen aanbieders die allemaal beloven de beste ERP software te zijn. Hoe vind je door dit bos de juiste boom? Bekijk hier een stappenplan die je helpt.

Bekijk stappenplan

Maak je persoonlijke top 3 met de keuzehulp

Een ERP systeem voor groothandels kiezen

Steeds meer groothandels kiezen ervoor om gebruik te maken van een ERP systeem om processen binnen het bedrijf te automatiseren. Vaak heb je als groothandel te maken met meerdere vestigingen met eigen magazijnen. Al deze data wil je aan elkaar kunnen koppelen. Een ERP voor de groothandel is hiervoor de oplossing.

Met een ERP voor de groothandel worden handels processen geoptimaliseerd. Met een goed werkend systeem hoef je je niet meer af te vragen of je genoeg voorraad hebt. Of je vraag en aanbod wel goed aan elkaar hebt gemapt. 

Een ERP systeem voor groothandels is niet een voorspellend systeem. Het zal niet voorspellen hoe je voorraad is en waar er problemen zouden kunnen ontstaan. Deze informatie is echter voorhanden en door deze te automatiseren krijg je direct een seintje als het ‘mis’ dreigt te lopen. Als er een voorraad drastisch is geslonken of je merkt dat de vraag groter wordt door bepaalde trends in de markt. Een ERP voor groothandel is dan een waardevolle toevoeging om meer inzicht te krijgen en jouw processen te automatiseren.

Relevante artikelen

rawpixel-658248-unsplash.jpg
6 januari 2021

Wat zijn de beste ERP leveranciers voor het MKB?

Erp

De beste ERP leverancier voor jouw organisatie? Hier vind je de 5 beste leveranciers voor het MKB op een rij.

Lees meer 
Products