1. ERP
  2. Groothandel

ERP systeem voor de groothandel?

Kies het ERP pakket dat bij jouw groothandel past. Met behulp van de filters kun je eenvoudig de beste ERP systemen vinden. Geef ons de informatie over jouw groothandel en welke vereisten jouw ERP systeem nodig heeft. Wij doen de rest

Kennis van de branche
>11.000 klanten
Eén totaaloplossing

Voorraad, inkoop, verkoop, orderbeheer, boekhouding, CRM, HRM en Payroll zijn allemaal geïntegreerd in één ERP-systeem. Zo bewaar je alle informatie op één centrale plek en heb je altijd realtime inzicht. Meer orders, minder werk!

Ga naar website
Meer marge
Realtime inzicht
Koppel met keten

Met slimme ERP handelssoftware voor order- en voorraadbeheer, logistiek, en boekhouding in 1 vergroot je jouw marge. Zo ben je winstgevender. Exact is niet voor niets de meestgebruikte software in groothandel.

Ga naar website

Wrike

Super eenvoudig
krachtige tool
Gratis proefaccount

Wrike helpt drukke teams slagen. Een krachtige tool voor projectbeheer waarmee teams sneller en meer kunnen bereiken. Met behulp van de eenvoudige tools die worden aangeboden word je gemiddeld 50% productiever.

Meer informatie

KING Software

Gebruiksvriendelijk
Compleet
Goede begeleiding

Wil je al je financiële, administratieve en logistieke bedrijfsprocessen automatiseren in één systeem? Dan is de ERP software van King een uitstekende keuze. ERP (Enterprise Resource Planning) ondersteunt al je bedrijfsprocessen.

Meer informatie

Microsign Bedrijfssoftware

Alles-in-één software
Flexibel
Gebruiksvriendelijk

Met onze ERP-software optimaliseert u, naast uw interne processen, ook uw klantgerichtheid door geïntegreerde portalen, mobiele oplossingen en apps. Groeit uw organisatie, dan groeit onze software met u mee.

Meer informatie

SAP

Stroomlijn processen
Betere beslissingen
Verlaag bedrijfskosten

Voeg al uw data samen in een geïntegreerd ERP-systeem voor kleine en middelgrote ondernemingen. Met onze ERP-software, zowel cloud als on-premise, kunt u al uw processen beheren, van financiële administratie en CRM tot inkoop.

Meer informatie

Unit4 Bedrijfssoftware

Flexibele ERP software
Eén complete oplossing
Voor dienstverleneners

Unit4 levert ERP-software die bij uitstek geschikt is voor dienstverlenende organisaties die werken in een snel veranderende omgeving. De ERP-suites omvatten o.a. financiën, budgettering, projectmanagement, CRM, inkoop, HR en BI.

Meer informatie

HUSS BV

Op maat gemaakt
Kostenefficiente basis
Korte time to market

Bij HUSS wordt krachtige techniek ingezet om software (ERP) op maat te ontwikkelen. We maken gebruiksvriendelijke oplossingen en we staan technisch gezien in de frontlinie van de markt.

Meer informatie

Logic4 bedrijfssoftware

Echt alles-in-één
Meer efficiëntie
400+ functies

Logic4 alles-in-één webshop & ERP biedt groothandels en detailhandels dé totaaloplossing. Ook voor PIM, CRM, WMS, POS en meer. De volledige integratie tussen ‘frontoffice’ en ‘backoffice’ maakt het een uniek en krachtig systeem.

Meer informatie

Microsoft Dynamics 365

Integreer je data
Slimmere beslissingen
Stimuleer groei

Traditionele CRM en ERP blijven achter. Versnel je bedrijfsgroei met Dynamics 365, de volgende generatie CRM- en ERP-applicaties. Integreer je data. Bemachtig voorspellende inzichten. Boek geweldige resultaten.

Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Branche
Medewerkers
Type software
Primaire processen
Aanvullingen
Mobiele app voor:
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

De beste ERP software voor:

Appwik expert

Hoe kies je een ERP systeem?

De juiste ERP software vinden is een grote opgave. Er zijn tientallen aanbieders die allemaal beloven de beste ERP software te zijn. Hoe vind je door dit bos de juiste boom? Bekijk hier een stappenplan die je helpt.

Bekijk stappenplan

Maak je persoonlijke top 3 met de keuzehulp

Een ERP systeem voor groothandels kiezen

Steeds meer groothandels kiezen ervoor om gebruik te maken van een ERP systeem om processen binnen het bedrijf te automatiseren. Vaak heb je als groothandel te maken met meerdere vestigingen met eigen magazijnen. Al deze data wil je aan elkaar kunnen koppelen. Een ERP voor de groothandel is hiervoor de oplossing.

Met een ERP voor de groothandel worden handels processen geoptimaliseerd. Met een goed werkend systeem hoef je je niet meer af te vragen of je genoeg voorraad hebt. Of je vraag en aanbod wel goed aan elkaar hebt gemapt. 

Een ERP systeem voor groothandels is niet een voorspellend systeem. Het zal niet voorspellen hoe je voorraad is en waar er problemen zouden kunnen ontstaan. Deze informatie is echter voorhanden en door deze te automatiseren krijg je direct een seintje als het ‘mis’ dreigt te lopen. Als er een voorraad drastisch is geslonken of je merkt dat de vraag groter wordt door bepaalde trends in de markt. Een ERP voor groothandel is dan een waardevolle toevoeging om meer inzicht te krijgen en jouw processen te automatiseren.

Relevante artikelen

andrew-neel-609847-unsplash.jpg
14 juni 2020

Trap niet in deze valkuilen | ERP implementatie

Erp

Als ondernemer wil je het liefst goed inzicht hebben in alle bedrijfsprocessen. Hier vind je handige tips en weetjes over een ERP implementatieplan.

Lees meer 
Products