1. Blog
  2. Beste ERP leveranciers voor MKB

Wat zijn de beste ERP leveranciers voor het MKB?

Top 5 ERP levaranciers voor het MKB in 2020

Tegenwoordig heb je vele aanbieders van ERP systemen maar welk ERP systeem is nou het beste voor het MKB? Hier vind je de top 10 ERP systemen welke wij voor het MKB hebben geselecteerd. 

Deze ERP Leveranciers zijn het best beoordeeld door gebruikers en zijn voorzien van vele functionaliteiten welke je zou mogen verwachten van een ERP Systeem. Wil je zelf het beste ERP systeem vergelijken gericht op de functionaliteiten en eigenschappen van jouw organisatie? Vergelijk dan hier alle ERP Systemen of test onderstaande ERP pakketten gratis en vrijblijvend tijdens een proefperiode!

Hieronder vind je antwoorden op volgende vragen:

Annemarie
Annemarie
Appwiki expert

1. KING Software

KING Software is sinds 1 juli 2020 de handelsnaam voor online boekhoudpakket MUIS Software, accountancy platform ctrl en ERP-oplossing King Business Software. In de toekomst vormen wij samen hét ERP-platform voor handel, productie en zakelijke dienstverlening in het midden- en kleinbedrijf.

Gebruiksvriendelijk
Compleet
Eigen WMS Apps

Prijs: Op aanvraag
Proefperiode: 30 dagen
Reviews: 8.6/10
Bekijk reviews  Bekijk het ERP Pakket 

2. Gripp

Gripp is hét alles-in-één pakket wat het overzicht weer terugbrengt in jouw organisatie. Of het nu gaat om die perfecte offertes met een druk op de knop, het overzicht van wie wat aan het doen is, of het strakke debiteurenbeheer: het kan allemaal met Gripp. ✓ Meer dan 1500+ tevreden klanten ✓ Jarenlange ervaring ✓ Korting vanaf 4 gebruikers

Gebruiksvriendelijk
Flexibel in te stellen
Maatwerk mogelijk

Prijs: maandelijks €30,00
Proefperiode:
Reviews: 8/10
Bekijk reviews  Bekijk het ERP Pakket 

3. AFAS Software

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. We ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor de zakelijke markt en nemen daarbij graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Voor iedere branche
>11.000 klanten
En totaaloplossing

Prijs: Op aanvraag
Proefperiode:
Reviews: 7.8/10
Bekijk reviews  Bekijk het ERP Pakket 

4. Exact

Onze boekhoudrobot neemt je administratieve werk uit handen en leert van jouw eerder gemaakte keuzes. No hands accounting noemen we dat. Voor al het andere zijn er integraties met 220+ zakelijke softwareprogramma’s. Geen ander boekhoudplatform levert koppelmogelijkheden op dit niveau! Daarnaast is Exact dé keuze van ruim 9000 accountants.

Grip op je processen
Hogere productiviteit
370+ koppelingen

Prijs: Op aanvraag
Proefperiode:
Reviews: 6.8/10
Bekijk reviews  Bekijk het ERP Pakket 

5. Unit4 Bedrijfssoftware

Unit4 Bedrijfssoftware is dé leverancier van administratieve software voor meer dan 3.000 accountants en 100.000 ondernemers. Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we begrijpen wat je nodig hebt. 350 experts staan dagelijks klaar zodat jij zorgeloos kan ondernemen. Met Unit4 Bedrijfssoftware, heb je alles onder controle!

Flexibele ERP software
Eén complete oplossing
Voor dienstverleneners

Prijs: Op aanvraag
Proefperiode:
Reviews: 7.4/10
Bekijk reviews 

ERP systemen vergelijken?

Wat is het beste ERP systeem?

Het beste ERP Systeem voor jouw organisatie is natuurlijk het pakket dat het beste aansluit op jouw wensen. Het beste ERP pakket is dan ook voor iedere organisatie anders. Er zijn dan ook vele verschillende ERP systemen te vergelijken met elkaar in de markt. Er zijn namelijk ook vele ERP Systemen ontwikkeld voor specifieke branches. We zien dan ook vaak dat organisaties of bedrijven kiezen voor ERP software welke speciaal ontwikkeld is voor de branche waarin zij actief zijn omdat hier de bedrijfsprocessen al in klaar staan. 

Bedrijfsprocessen kunnen namelijk verschillen per branche. Voor groothandelaren bijvoorbeeld zal de ERP software meer gericht zijn naar voorraadbeheer, en voor de machinebouw is materiaalplanning een must. Het is dus logisch dat ERP software ook verschilt per branche. Een ERP systeem gericht per branche zal er dus ook voor zorgen dat deze het beste zal passen bij jouw bedrijfsvoering.

Hoe kan ik het beste ERP systeem kiezen?

Het meest eenvoudig is om verschillende proefpakketten te testen om te kijken of deze voldoen aan jouw wensen. Vele pakketten hebben dan ook de mogelijkheid tot een gratis proefperiode. Uiteraard helpen wij je graag bij het maken van de eerste schifting. Zorg ervoor dat je de functionaliteiten welke jezelf vindt waar een ERP systeem aan moet voldoen voor jezelf hebt vastgesteld. Vanuit hier ga je namelijk op zoek naar het ERP pakket wat het meest geschikt is voor jou. In onze vergelijkingstool kan je door het gebruik van filters eenvoudig het meest geschikte pakket kiezen voor jouw organisatie. Vergelijk ERP software hier!

Gerelateerde artikelen

14 juni 2020

Trap niet in deze valkuilen | ERP implementatie

Erp

Als ondernemer wil je het liefst goed inzicht hebben in alle bedrijfsprocessen. Hier vind je handige tips en weetjes over een ERP implementatieplan.

8 juni 2020

ERP. Dit zijn de kosten en baten

Erp

Geen organisatie is hetzelfde en daarom verschillen de kosten per ERP systeem ook. Want hoe meer modules je nodig hebt, hoe hoger de kosten komen te liggen.

30 januari 2020

Welke ERP modules zijn een must voor het MKB?

Erp

Welke ERP module zijn geschikt voor het MKB? Ontdek de 5 ERP modules die een must zijn voor iedere mkb’er. Bekijk het overzicht en ontdek wat bij je past!

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products