ERP systeem nodig voor de retail?

Kies het ERP pakket dat bij jouw retail onderneming past. Met behulp van de filters kun je eenvoudig de beste ERP systemen vinden. Geef ons de informatie over jouw bedrijf en welke vereisten jouw ERP systeem nodig heeft. Wij doen de rest!

Voor iedere branche
>11.000 klanten
En totaaloplossing

Grip op al je bedrijfsprocessen door n gentegreerde softwareoplossing. Verlaag de administratieve druk zodat jij je kan richten op de kerntaken van je organisatie. CRM Financieel HRM/Payroll Ordermanagement Projecten/uren

Ga naar website
Grip op je processen
Hogere productiviteit
370+ koppelingen

ERP-software van Exact brengt financiele, logistieke, project gerelateerde en administratieve bedrijfsprocessen onder in 1 systeem. Daardoor werkt iedereen met dezelfde informatie en is de kans op fouten minimaal.

Ga naar website

Wrike

Super eenvoudig
krachtige tool
Gratis proefaccount

Wrike helpt drukke teams slagen. Een krachtige tool voor projectbeheer waarmee teams sneller en meer kunnen bereiken. Met behulp van de eenvoudige tools die worden aangeboden word je gemiddeld 50% productiever.

Meer informatie

KING Software

Gebruiksvriendelijk
Compleet
Goede begeleiding

Wil je al je financiële, administratieve en logistieke bedrijfsprocessen automatiseren in één systeem? Dan is de ERP software van King een uitstekende keuze. ERP (Enterprise Resource Planning) ondersteunt al je bedrijfsprocessen.

Meer informatie

Logic4 bedrijfssoftware

Echt alles-in-één
Meer efficiëntie
400+ functies

Logic4 alles-in-één webshop & ERP biedt groothandels en detailhandels dé totaaloplossing. Ook voor PIM, CRM, WMS, POS en meer. De volledige integratie tussen ‘frontoffice’ en ‘backoffice’ maakt het een uniek en krachtig systeem.

Meer informatie

Microsoft Dynamics 365

Integreer je data
Slimmere beslissingen
Stimuleer groei

Traditionele CRM en ERP blijven achter. Versnel je bedrijfsgroei met Dynamics 365, de volgende generatie CRM- en ERP-applicaties. Integreer je data. Bemachtig voorspellende inzichten. Boek geweldige resultaten.

Meer informatie

Netsuite

Volledig schaalbaar
Één uniforme oplossing
De #1 Cloud ERP

NetSuite is geheel op maat gemaakt voor bedrijven om groei te realiseren en kritieke processen te stroomlijnen. Dit stelt het bedrijf in staat om te blijven focussen op waar zij het beste in zijn en om snel op kansen in te spelen.

Meer informatie

Cubus

Snelle implementatie
Eenvoudige integratie
Past als maatwerk

Stroomlijning van bedrijfsprocessen, maximale controle over datastromen en steeds kunnen vertrouwen op de allernieuwste informatie. Want z kan jij ondernemen.

Meer informatie

Newbase

Alles in één systeem
Beter rendement
Koppel met Twinfield

Uw klant gelukkig maken. Méér zijn dan een voldoende. Efficiënter werken. Grip hebben op al uw bedrijfsprocessen. In één oogopslag zien wat speelt in uw organisatie. Newbase biedt je de oplossing voor deze uitdagingen in het MKB!

Meer informatie

Oracle

Automatiseer taken
Focus op strategie
Realtime data

Gebruik uw data om verandering te overtreffen. Bedrijven die klaar zijn voor de toekomst slaan hun data niet alleen op, ze zetten ze aan het werk. Stimuleer uw bedrijfsgroei met intelligente data-inzichten uit Oracle ERP Cloud.

Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Branche
Medewerkers
Type software
Primaire processen
Aanvullingen
Mobiele app voor:
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

De beste ERP software voor:

Appwik expert

Hoe kies je een ERP systeem?

De juiste ERP software vinden is een grote opgave. Er zijn tientallen aanbieders die allemaal beloven de beste ERP software te zijn. Hoe vind je door dit bos de juiste boom? Bekijk hier een stappenplan die je helpt.

Bekijk stappenplan

Maak je persoonlijke top 3 met de keuzehulp

ERP voor retail

De retail branche is dynamisch en onderhevig aan veranderingen. Om deze veranderingen te kunnen voorspellen, inzien en op te reageren maar je als retail ondernemer gebruik van systemen die bedrijfsprocessen automatiseren.

Een ERP voor de retail branche is zo’n systeem. Wie in de retail zit weet dat je te maken krijgt of hebt met uitdagingen. Uitdagingen waarbij marges krimpen en waar er steeds meer vissers in dezelfde vijver gaan vissen. Klanten worden veeleisender en de keten wordt complexer door eisen en wetgeving. En dan hebben we het niet over Nederland, nee wereldwijd zijn veranderingen van invloed op de retailbranche.

Je wilt je concurrenten voorblijven, maar ook je huidige klanten behouden. Hiervoor heb je inzicht nodig. Inzicht in voorraden, processen, klantgegevens en andere zaken. Een ERP systeem helpt je hierbij. En dan helemaal eentje die door vele ondernemers uit de retail worden gebruikt.

Een Enterprise Resource Planning (ERP) systeem automatiseert bedrijfsprocessen. We snappen het als je nu nog niet direct denkt dat je dit moet hebben. Maar blijf even hangen, een ERP voor de retail is ontzettend waardevol. Dat leggen we je hier graag kort uit.

ERP software voor de retailbranche geeft je inzicht in de voor jouw belangrijke processen en informatie. Denk hierbij aan

  • Doorlooptijden in leveringen en waar je vertraging kunt verwachten
  • Het actuele assortiment (producten of diensten) inclusief prijzen voorraden, aanbiedingen en acties
  • Alle financiën binnen je organisatie. Denk aan inkomsten uit de verkoop en uitgaven binnen de verschillende afdelingen. Het gehele kosten en baten plaatje.
  • Koppelingen met andere systemen zoals je CRM systeem of boekhouding programma

ERP software voor de retail is onmisbaar als je succes wilt hebben en wilt groeien. Het is de schakel tussen al jouw systemen, processen en afdelingen die je hebt. Het zorgt ervoor dat jij tijd overhoudt voor andere zaken die belangrijk zijn binnen je organisatie, zoals ondernemen!

Overtuigd van het nut van een ERP voor de retail? Dan sta je nu voor de keuze welke ERP leverancier je gaat kiezen. Door de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken kun jij ontdekken waar jij blij van wordt. Kies hieruit de drie die waarschijnlijk bij je passen en waar jij een goed gevoel van krijgt. Lees reviews en maak gebruik van de gratis proefperiode die veel aanbieders je geven. Zo kun jij kennismaken met een ERP passend bij jouw retailbedrijf zonder dat je direct in de kosten zit. Je wilt immers eerst de baten ontdekken, toch?

Relevante artikelen

csaba-balazs-603574-unsplash.jpg
14 juni 2020

Trap niet in deze valkuilen | ERP implementatie

Erp

Als ondernemer wil je het liefst goed inzicht hebben in alle bedrijfsprocessen. Hier vind je handige tips en weetjes over een ERP implementatieplan.

Lees meer 
Products