CRM systeem voor een VOF

Vergelijk en probeer CRM software gratis

Dit zijn de beste CRM systemen voor een VOF. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Vergelijk dan de 3 beste CRM pakketten met elkaar. Probeer ze gratis en vrijblijvend.

Tip: Benieuwd welke functies jij echt nodig hebt? Download onze gratis CRM checklist en ontdek welk pakket bij je past.

e-Boekhouden.nl

Relatie, Offerte, Uren
Facturen & boekhouden
Uitstekende helpdesk
Proefperiode
15 maanden
Meer informatie

monday.com

100% customizable
E-mail integraties
Intuïtieve interface
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie

Tribe CRM

Realtime samenwerken
Nederlandse helpdesk
Verhoog je omzet!
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie

Gripp

Ruim 14.000 gebruikers
Gebruiksvriendelijk
Krachtige Timeline
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie

Simplicate

Alles-in-1 oplossing
Realtime inzicht
80% sneller factureren
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie

Silvasoft

Compleet relatiebeheer
Eigen velden
Dynamische lijsten
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie

Pipedrive

Drag-and-drop pipeline
Volledig aanpasbaar
Geweldige mobiele app
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Primair CRM proces
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Relatiebeheer
Sales
Agenda & taken
Extra functies
Aanvullingen
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

Ook interessant voor jou:

Appwik expert

Het beste CRM pakket voor jouw VOF?

Download gratis onze checklist om het beste CRM pakket te kiezen. Aan de hand van 8 vragen ontdek je waar je op moet letten en welke functies je echt nodig hebt.

Download gratis checklist

Een overzichtelijk CRM systeem voor een VOF

Het gebruik van een CRM voor een VOF biedt vele mogelijkheden. Het geeft je namelijk de mogelijkheid om op slechts één plek alle informatie te verzamelen. Uit deze verzamelde informatie kun je vervolgens heel veel conclusies trekken. CRM software VOF zorgt ervoor dat je als VOF precies weet waar je klanten en verdere contacten zich mee bezighouden. Je kunt patronen ontdekken en hier vervolgens op inspelen. Dit is niet alleen nuttig voor je marketingcampagnes, maar ook zeker voor de efficientie en groei van de VOF. Je komt er op deze manier snel achter waar nog winst te behalen valt.

Altijd toegang met een online CRM pakket voor VOF

De CRM software is natuurlijk online te vinden. Zo heb je op elk plekje op deze aardbol toegang tot al de informatie die je nodig hebt. Dit is uiteraard een groot verschil met alle offline CRM's die er nog bestaan. Deze bevindt zich slechts op één plek/computer en is lang niet zo overzichtelijk. Met een online CRM voor je VOF kun je online diagrammen en statistieken vinden die het systeem zelf maakt, aan de hand van de door jouw ingevoerde informatie. Ook als je niet zo goed bent met ICT is deze software zeker een goede optie.

Een CRM is gemakkelijk en duidelijk

De voordelen van het gebruik van een CRM systeem voor een VOF zijn dat je niets anders hoeft te doen dan je al deed, alleen je gegevens in dit programma in te voeren. De informatie zelf bestaat al. Je moet er alleen nog wel voor zorgen dat je aan de hand van die informatie kunt uitvogelen wat je klanten bijvoorbeeld doen en wat hun gedrag is. Je kunt hier snel en gemakkelijk aan voldoen door hiervoor een systeem aan te schaffen, zoals het CRM systeem VOF.

Simpel aan te schaffen

Een CRM voor VOF is simpel aan te schaffen en nog simpeler in gebruik. Door het gebruik van de slimme CRM software VOF ben je verzekerd van een duidelijke structuur in al je informatie. Daardoor komen natuurlijk de plekken waar nog winst te behalen valt, goed aan het licht. Een CRM pakket VOF brengt dit alles aan het licht met slechts alle informatie die je al in bezit had om te beginnen. Een CRM voor VOF werkt dus altijd in je voordeel.

Relevante artikelen

rawpixel-658248-unsplash.jpg
13 oktober 2018

Hoe bespaar je tijd met een workflow?

CrmWorkflowmanagement

Eenvoudig een workflow maken? Met een workflow management systeem kun je tijd efficiënter en effectiever inzetten. Lees snel verder en lees hoe je tijd bespaart.

Lees meer 
16 september 2016

Hoe werkt een CRM in de praktijk?

Crm
Products