Gratis CRM software

Vergelijk en probeer CRM software gratis

Dit zijn de beste CRM systemen met een gratis proefabonnement. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Vergelijk dan de 3 beste CRM systemen met elkaar. Probeer ze gratis en vrijblijvend. 

Tip: Benieuwd welk CRM het beste bij jouw situatie past? Download onze gratis CRM checklist en ontdek welke functies je echt nodig hebt.

Relatie, Offerte, Uren
Facturen & boekhouden
Uitstekende helpdesk
Proefperiode
15 maanden
Meer informatie
Alles-in-1-oogopslag
Volledig customizable
Vanaf €8 per licentie
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Lead scoring
Auto lead assignment
Visuele sales pipeline
Proefperiode
21 dagen
Meer informatie
E-mail koppeling
Agenda koppeling
API beschikbaar
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Houd gewerkte uren bij
Registreer al je calls
Werk gemakkelijk samen
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie

OS WebOffice

Makkelijk in gebruik
CRM en Financien
Op maat te maken
Proefperiode
onbekend
Prijs
 Op aanvraag
Meer informatie
Meer informatie

LIFT Software

Mailen vanuit LIFT
Import vanuit Linkedin
Eenvoudige selecties
Proefperiode
onbekend
Prijs
 Op aanvraag
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Relatiebeheer
Agenda & taken
Extra functies
Aanvullingen
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

Ook interessant voor jou:

Appwik expert

Hulp nodig bij het kiezen van de beste CRM tool?

Download gratis onze checklist om de beste CRM tool te kiezen. Aan de hand van 8 vragen ontdek je waar je op moet letten en welke functies je echt nodig hebt.

Download gratis checklist

Gratis CRM: ontdek de software die bij je past

Zoek je het beste CRM systeem om gratis te proberen? Bij Appwiki ontdek en vind je de beste CRM software gratis met de handige selectietool.

Er is veel software beschikbaar en dus een verkeerde keuze snel gemaakt. Helaas kom je hier in de meeste gevallen pas achter wanneer je de software begint te gebruiken. Na een lang implementatieproces is een overstap dan vaak geen optie meer.

Gelukkig is er een oplossing: CRM systeem gratis proberen. Dit kan vaak door het afnemen van een gratis proefabonnement. Gebruik de filters aan de linkerkant en vind het gratis CRM die bij je past! Houd tijd over voor zaken die er daadwerkelijk toe doen

Waarom CRM software implementeren?

Eén van de belangrijkste keuzes die je moet maken om de relatie met de klant centraal te stellen, is de CRM software waarmee je gaat werken. Met een CRM kun je de relatie met de klant centraal stellen binnen de bedrijfsvoering. Dit betekent dat niet alleen de verkoopafdeling zich bezighoudt met de klantrelatie, maar dat alle afdelingen binnen het bedrijf dit doen. Alle afdelingen zijn gericht op het beter inspelen op de behoeften van de klant, van klantenservice tot logistiek.

Een goede implementatie van een CRM strategie kenmerkt zich in de gehele organisatie. Daarbij is een gratis CRM systeem een onmisbare tool. Het is dus van essentieel belang om software te kiezen die voldoet aan jouw wensen en die van de organisatie. Maar hoe maak je deze keuze? En waar moet je opletten bij het kiezen van CRM software?

Aandachtspunten bij het kiezen CRM software

De eerste én belangrijkste stap bij het kiezen van CRM software, is het bepalen van jouw wensen en die vanuit de organisatie. Elke afdeling zal ten slotte gaan werken met de software. Stel jezelf daarom de volgende vraag: wat verwacht ik van de CRM software? Hieronder vind je nog een reeks vragen die je jezelf kunt stellen om alle wensen in kaart te brengen en zo te bepalen welk CRM systeem geschikt is.

  • Wat is de bedrijfsvorm?
  • Hoeveel medewerkers moeten toegang kunnen krijgen tot het CRM systeem?
  • Hoeveel trainingstijd is er nodig per medewerker?
  • Hoe eenvoudig moet het CRM pakket zijn in gebruik?
  • Wil je de vormgeving kunnen aanpassen aan bijvoorbeeld de bedrijfskleuren?
  • Wil je foto’s en logo’s kunnen toevoegen aan bedrijven en/of persoonspagina’s?
  • Welke functies/mogelijkheden moet het CRM systeem hebben? Denk hierbij aan relatiebeheer, verkoop, agenda en/of taken.
  • Wil je het CRM systeem kunnen koppelen met andere systemen? Zo ja, met welke systemen wens je deze te koppelen?
  • Welke import mogelijkheden voor data zijn van belang?
  • Moeten nieuwe ontwikkelingen direct doorgevoerd kunnen worden in de CRM software?

Als je de antwoorden op bovenstaande vragen in kaart hebt gebracht, ben je klaar om een goede CRM software te kiezen.

Het beste CRM systeem voor jouw bedrijf kiezen

Met onze gratis checklist wordt het kiezen van het beste CRM een stuk eenvoudiger. Door 8 overwegingen te maken, kom je gauw achter wat je belangrijk vindt en waar je rekening mee moet houden bij je keuze. Download hieronder de gratis CRM tool checklist.

CRM tool checklist

CRM systeem gratis of betaald?

Ben je starter wat betreft het gebruik van CRM software en heb je weinig ervaring? Start dan simpel en probeer verschillende gratis CRM pakketten uit. Het kan namelijk een groot risico zijn om direct voor de keuze van een duurder CRM pakket te gaan. Met de keuze voor een CRM systeem gratis kun je direct veilig aan de slag met de implementatie van je bedrijfsstrategie. Heb je al enige ervaring met deze manier van bedrijfsvoering en wil je graag een ruime keuze hebben in plug-ins en (koppelings)mogelijkheden? Dan is een betaalde CRM oplossing wellicht de oplossing.

Gratis open-source CRM software

Met online CRM software heb je de mogelijkheid om te kiezen voor CRM open-source software. Open source software CRM heeft de afgelopen jaren steeds meer bedrijfstoepassingen gekregen. Bij open source software is de broncode voor iedereen vrij beschikbaar, maar dit hoeft niet te betekenen dat deze ook altijd gratis is. De open source software kan over het algemeen worden gewijzigd, gekopieerd en gedistribueerd. Dit alles zonder dat er rechten moeten worden betaald aan de ontwikkelaars.

Meestal ontwikkelt de software zich verder door de inbreng van de gebruikers. Wel coördineren de oorspronkelijke ontwikkelaars doorgaans de verdere ontwikkeling. Open-source software wordt meestal gebruikt door gebruikers met veel ervaring van software.

Als starter kun je je hier natuurlijk in verdiepen, maar dan kan het bouwen van een CRM systeem wel veel tijd kosten. Wel is het handig dat deze software zorgt voor cloud CRM, zo staat alles online opgeslagen. Veel onderweg? Dan is een CRM app wellicht handig. Zo heb je altijd en overal toegang tot je klantengegevens. Wil je direct aan de slag, kies dan voor één van de software pakketten op deze pagina.

Gratis CRM software proberen?

Heb je je wensen in kaart gebracht, dan kun je de filters aan de linkerkant van de pagina gebruiken om de juiste software te vinden. Heb je een keuze kunnen maken? In de meeste gevallen kun je de betreffende CRM software gratis proberen. Op deze manier ontdek je kosteloos de mogelijkheden van het door jouw gekozen online CRM gratis software pakket. Zo kun je voordat je overgaat tot aanschaf precies bepalen of je het juiste pakket gekozen hebt. 

Relevante artikelen

rawpixel-267082-unsplash.jpg
18 december 2019

Hoe doe je efficienter en effectiever acquisitie met een CRM?

Crm tijd besparenWorkflowmanagementSales

CRM is de sleutel om sneller acquisitie te doen en je administrattieve taken te automatiseren.

Lees meer 
19 augustus 2019

Hoe CRM jouw sales een boost geeft

OfferteCrm
19 mei 2019

Wat kan een CRM systeem betekenen voor projectmanagement?

Crm systeemProjectmanagement
14 november 2018

Wat zijn de beste zakelijke apps?

BoekhoudingUrenregistratieCrm systeemFacturatie
24 oktober 2018

7 kansen die je als ondernemer niet mag missen

BoekhoudenFacturerenUrenregistratieCrm systeem
13 oktober 2018

Hoe bespaar je tijd met een workflow?

WorkflowCrm systeem

Eenvoudig CRM software kiezen?

1. Bekijk de aanbieders We hebben een overzicht voor je gemaakt met de beste CRM software.

2. Maak een voorselectie Selecteer je bedrijfsvorm, branche en bedrijfsgrootte en bepaal welke functies je nodig hebt.

3. Vergelijk je persoonlijke top 3 Voeg de 3 beste CRM systemen toe aan jouw vergelijking en vergelijk je persoonlijk top 3 in één overzicht.

4. Probeer de beste software Probeer gratis en vrijblijvend jouw software top 3. Door meerdere oplossingen te ervaren, weet je welke het beste bij je past.

5. Evalueer en maak je keuze Vergelijk en beoordeel van jouw top 3 de functies, gebruiksgemak en support. Kies dan de software die het beste bij je past. Zo maakt Appwiki softwareselectie eenvoudig.

Products