Gratis CRM software

Vergelijk en probeer CRM software gratis

Dit zijn de beste gratis CRM systemen. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Vergelijk dan de 3 beste CRM systemen met elkaar. Probeer ze gratis en vrijblijvend.

Onderdeel van ERP
Forecast & dashboards
CRM via de Pocket App
Proefperiode
onbekend
Meer informatie
Relatie, Offerte, Uren
Facturen & boekhouden
Uitstekende helpdesk
Proefperiode
15 maanden
Prijs
 Gratis
Ga naar website
Meer informatie
Alles-in-1-oogopslag
Volledig customizable
Vanaf €8 per licentie
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Lead scoring
Auto lead assignment
Visuele sales pipeline
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Vaste lage prijs
Nederlandse helpdesk
Onbeperkte data opslag
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Houd gewerkte uren bij
Registreer al je calls
Werk gemakkelijk samen
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Eenvoudig in gebruik
Flexibel in te richten
Gratis upgrades
Proefperiode
geen
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Relatiebeheer
Agenda & taken
Extra functies
Aanvullingen
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

Ook interessant voor jou:

Eenvoudig CRM software kiezen?

1. Bekijk de aanbieders We hebben een overzicht voor je gemaakt met de beste CRM software.

2. Maak een voorselectie Selecteer je bedrijfsvorm, branche en bedrijfsgrootte en bepaal welke functies je nodig hebt.

3. Vergelijk je persoonlijke top 3 Voeg de 3 beste CRM systemen toe aan jouw vergelijking en vergelijk je persoonlijk top 3 in één overzicht.

4. Probeer de beste software Probeer gratis en vrijblijvend jouw software top 3. Door meerdere oplossingen te ervaren, weet je welke het beste bij je past.

5. Evalueer en maak je keuze Vergelijk en beoordeel van jouw top 3 de functies, gebruiksgemak en support. Kies dan de software die het beste bij je past. Zo maakt Appwiki softwareselectie eenvoudig.

Gratis CRM: vind de software die bij je past

Zoek je het beste gratis CRM systeem? Bij Appwiki selecteer en vind je de beste CRM software gratis met de handige selectietool. Er is veel software beschikbaar en dus een verkeerde keuze snel gemaakt. Helaas kom je hier in de meeste gevallen pas achter wanneer je de software begint te gebruiken. Na een lang implementatieproces is een overstap dan vaak geen optie meer. Gelukkig is er een oplossing: CRM systeem gratis gebruiken. Dit kan vaak door het afnemen van een gratis proefabonnement. Gebruik de filters aan de linkerkant en vind het gratis CRM die bij je past! Houd tijd over voor zaken die er daadwerkelijk toe doen

Gratis CRM software?

Eén van de belangrijkste keuzes die je moet maken om de relatie met de klant centraal te stellen, is de CRM software waarmee je gaat werken. Met een CRM kun je de relatie met de klant centraal stellen binnen de bedrijfsvoering. Dit betekent dat niet alleen de verkoopafdeling zich bezighoudt met de klantrelatie, maar dat alle afdelingen binnen het bedrijf dit doen. Alle afdelingen zijn gericht op het beter inspelen op de behoeften van de klant, van klantenservice tot logistiek. Een goede implementatie van een CRM strategie kenmerkt zich in de gehele organisatie. Daarbij is een gratis CRM systeem een onmisbare tool. Het is dus van essentieel belang om software te kiezen die voldoet aan jouw wensen en die van de organisatie. Maar hoe maak je deze keuze? En waar moet je opletten bij het kiezen van CRM software?
 

Wil je meer weten over gratis CRM systemen en de voordelen van CRM? In het volgende filmpje leggen we het voor je uit:

Aandachtspunten CRM software gratis kiezen

De eerste én belangrijkste stap bij het kiezen van CRM software, is het bepalen van jouw wensen en die vanuit de organisatie. Elke afdeling zal ten slotte gaan werken met de software. Stel jezelf daarom de volgende vraag: wat verwacht ik van de CRM software? Hieronder vind je nog een reeks vragen die je jezelf kunt stellen om alle wensen in kaart te brengen en zo te bepalen welk CRM systeem geschikt is.

  • Wat is de bedrijfsvorm?
  • Hoeveel medewerkers moeten toegang kunnen krijgen tot het CRM systeem?
  • Hoeveel trainingstijd is er nodig per medewerker?
  • Hoe eenvoudig moet het CRM pakket zijn in gebruik?
  • Wil je de vormgeving kunnen aanpassen aan bijvoorbeeld de bedrijfskleuren?
  • Wil je foto’s en logo’s kunnen toevoegen aan bedrijven en/of persoonspagina’s?
  • Welke functies/mogelijkheden moet het CRM systeem hebben? Denk hierbij aan relatiebeheer, verkoop, agenda en/of taken.
  • Wil je het CRM systeem kunnen koppelen met andere systemen? Zo ja, met welke systemen wens je deze te koppelen?
  • Welke import mogelijkheden voor data zijn van belang?
  • Moeten nieuwe ontwikkelingen direct doorgevoerd kunnen worden in de CRM software?

Als je de antwoorden op bovenstaande vragen in kaart hebt gebracht, ben je klaar om een goede CRM software te kiezen.

CRM systeem gratis of betaald?

Ben je starter wat betreft het gebruik van CRM software en heb je weinig ervaring? Start dan simpel en probeer verschillende gratis CRM pakketten uit. Het kan namelijk een groot risico zijn om direct voor de keuze van een duurder CRM pakket te gaan. Met de keuze voor een CRM systeem gratis kun je direct veilig aan de slag met de implementatie van je bedrijfsstrategie. Heb je al enige ervaring met deze manier van bedrijfsvoering en wil je graag een ruime keuze hebben in plug-ins en (koppelings)mogelijkheden? Dan is een duurdere CRM software wellicht de oplossing.

Gratis open-source CRM software

Met online CRM software heb je de mogelijkheid om te kiezen voor CRM open-source software. Open source software CRM heeft de afgelopen jaren steeds meer bedrijfstoepassingen gekregen. Bij open source software is de broncode voor iedereen vrij beschikbaar, maar dit hoeft niet te betekenen dat deze ook altijd gratis is. De open source software kan over het algemeen worden gewijzigd, gekopieerd en gedistribueerd. Dit alles zonder dat er rechten moeten worden betaald aan de ontwikkelaars. Meestal ontwikkelt de software zich verder door de inbreng van de gebruikers. Wel coördineren de oorspronkelijke ontwikkelaars doorgaans de verdere ontwikkeling. Open source software wordt meestal gebruikt door gebruikers met veel ervaring van software. Als starter kun je je hier natuurlijk in verdiepen, maar dan kan het bouwen van een CRM systeem wel veel tijd kosten. Wel is het handig dat deze software zorgt voor cloud CRM, zo staat alles online opgeslagen. Veel onderweg? Dan is een CRM app wellicht handig. Zo heb je altijd en overal toegang tot je klantengegevens. Wil je direct aan de slag, kies dan voor één van de software pakketten op deze pagina.

Gratis CRM software proberen?

Heb je je wensen in kaart gebracht, dan kun je de filters aan de linkerkant van de pagina gebruiken om de juiste software te vinden. Heb je een keuze kunnen maken? In de meeste gevallen kun je de betreffende CRM software gratis proberen. Op deze manier ontdek je kosteloos de mogelijkheden van het door jouw gekozen online CRM gratis software pakket. Zo kun je voordat je overgaat tot aanschaf precies bepalen of je het juiste pakket gekozen hebt. 

Gratis CRM advies

Jouw ideale CRM pakket?

Een CRM kiezen lastig? Niet als je onze experts voor je laat werken. En dat doen ze helemaal gratis. Zij helpen je bij de zoektocht naar het ideale CRM voor jouw situatie!

Ja, ik wil gratis advies

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products