1. Over Appwiki
  2. Auteur Jaap Toering

Over Jaap Toering

Sales en Partnership manager

Jaap werkt sinds 2018 bij Appwiki en is sales en partnership manager. Beginnend als stagiair maakte Jaap al snel indruk met zijn enorme talent voor Sales, Customer Success en processen. Dagelijks houdt hij zich bezig met:

  • het versterken van relaties met onze huidige partners en klanten
  • het onboarden van nieuwe partners
  • het optimaliseren van sales funnels en processen
  • het trainen van onze sales mensen

Zijn grootste succes bij Appwiki is de opzet en groei van ons partnernetwerk geweest. Dit door nieuwe partners te vinden en te onboarden, maar ook vervolgens te laten groeien. Inmiddels hebben we een internationaal parnternetwerk dat blijft groeien.

Expertise

Zijn expertise ligt bij:

Jaap weet heel goed hoe je een efficiënt en effectief salesproces bouwt en vervolgens overdraagt aan het team. Allemaal zodat ons Sales en Partnership team optimaal presteert. 

Ervaring

Jaap heeft jarenlange ervaring in Sales en Accountmanagement en is inmiddels een Winning by Design sales professional. Hij is sterk in processen en het optimaliseren van sales funnels en pipelines. Dankzij zijn jarenlange ervaring weet Jaap als geen ander hoe hij relaties opbouwt, contacten goed onderhoudt en klanten en partners laat groeien.

Favoriete software

Monday.com, Slack en Hubspot

LinkedIn

Je kunt Jaap ook vinden op LinkedIn.

Relevante artikelen

rawpixel-658248-unsplash.jpg
25 oktober 2022

Wat zijn de beste CRM apps?

Crm

Wat zijn de beste CRM apps? Veel onderweg? Kies dan voor een CRM app!

Lees meer 
10 november 2020

Hoe CRM jouw sales een boost geeft

OfferteCrm
18 december 2019

Hoe doe je efficienter en effectiever acquisitie met een CRM?

tijd besparenWorkflowmanagementCrm

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products