Open-source CRM software

Eenvoudig de beste CRM software kiezen?

Dit zijn de beste CRM systemen. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Vergelijk dan de 3 beste CRM programma's met elkaar. Probeer ze gratis en vrijblijvend.

Tip: Benieuwd welk CRM het beste bij jouw situatie past? Download onze gratis CRM checklist en ontdek welke functies je echt nodig hebt.

(0)
Snelle Implementatie
Alle klantkanalen
Grip op salespipeline
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
100% customizable
E-mail integraties
Intuïtieve interface
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Realtime samenwerken
Nederlandse helpdesk
Verhoog je omzet!
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
(0)
Drag-en-drop pipelines
Lead kwalificering
Email integraties
Proefperiode
21 dagen
Meer informatie
CRM en boekhouden in 1
Gratis in Exact Online
Incl. mobiele CRM app
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Houd gewerkte uren bij
Registreer al je calls
Werk gemakkelijk samen
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Relatie, Offerte, Uren
Facturen & boekhouden
Uitstekende helpdesk
Proefperiode
15 maanden
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Primair CRM proces
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Relatiebeheer
Sales
Agenda & taken
Extra functies
Aanvullingen
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

Ook interessant voor jou:

Appwik expert

Het beste CRM systeem voor jouw situatie?

Download gratis onze checklist om het beste CRM te kiezen. Aan de hand van 8 vragen ontdek je waar je op moet letten en welke functies je echt nodig hebt.

Download gratis checklist

Vragen over open-source CRM software?

Het gebruik van open-source CRM software geeft een heel groot scala aan nieuwe mogelijkheden weer. Zo betekent het gebruik van een open-source CRM tool dat je vrij bent in de eventuele aanpassing van het systeem op jouw software. Je kunt dus zelf bepalen wat je wilt gebruiken, maar je kunt dus eventueel ook aanpassingen doen. Als het maar wordt zoals jij dat wilt. Dit kan je in sommige gevallen ook nog gratis doen. Je hoeft na aanschaffen van het product dus niet meer aan de verkoper te vragen om andere functies toe te voegen. Je bepaalt dit allemaal zelf. Je kunt het product dus perfect toepassen op jouw bedrijf en het bijbehorende klantenbestand.

Wat is open-source CRM software?

Er zijn verschillende voordelen van CRM open-source software. Open-source betekent dat de code voor iedereen toegankelijk is, waardoor je zelf aanpassingen kunt maken aan de software, mocht dit nodig zijn. Uiteraard moet je hier wel programmeerkennis voor hebben. Mocht dit zo zijn, dan is het een fijne manier om kennis te maken met je perfect gepersonaliseerde open-source CRM tool. Als je een betaalde software hebt aangeschaft, heb jij het zeggenschap over de installatie van die CRM software en heb je die zeggenschap eigenlijk overgekocht van de verkoper op het moment van betaling.

Wat heb ik aan een open-source CRM systeem?

Het hebben van een open-source CRM tool is een makkelijke en duidelijke manier om je klantbeheer perfect te beheren. Door je gegevens voortaan in te voeren in dit systeem, behoud je een perfect overzicht van al je klanten en contacten. Dit zorgt ervoor dat de CRM open-source software je kan helpen om je bedrijf, vereniging of stichting te stabiliseren en ondersteunen in het verder opbouwen van die contacten.

Waarom een open-source CRM tool

De reden om open-source CRM software aan te schaffen is om de gegevens over je nieuwe en bestaande klanten overzichtelijk te bewaren Je kunt deze gegevens altijd en overal inzien op een wijze waarbij je er ook direct mee aan de slag kunt. Gesprekken kun je nalezen, afspraken doornemen en daarbij precies zien hoe je bepaalde klanten en contacten kunt benaderen om tot een goede deal te komen. Open-source CRM software helpt je daarbij.

Welk CRM past bij mijn bedrijf?

Benieuwd welke CRM software bij jouw situatie past? Download gratis onze checklist om het beste CRM pakket als mkb'er te kiezen. Aan de hand van 8 vragen, ontdek je waar je op moet letten en welke functies het beste bij je passen.

CRM tool checklist

Relevante artikelen

andrew-neel-609847-unsplash.jpg
27 januari 2021

Optimaal relatiebeheer voor nu en de toekomst

Crm

CRM relatiebeheer voor optimale klantrelaties Relatiebeheer is in veel bedrijven een ondergeschoven kindje. Zonde!

Lees meer 
10 oktober 2020

De verschillen en voordelen van CRM en marketing automation software

CrmMarketing automationCrmCrm
13 oktober 2018

Hoe bespaar je tijd met een workflow?

CrmWorkflowmanagement
Products