Overzicht CRM online

Eenvoudig de beste online CRM software kiezen?

Dit zijn de beste online CRM systemen. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Vergelijk dan de 3 beste online CRM systemen met elkaar. Probeer ze gratis en vrijblijvend.

Tip: Benieuwd welke functies jij echt nodig hebt? Download onze gratis CRM checklist en ontdek welk pakket bij je past.

HubSpot

(0)
Eenvoudig & gratis CRM
Intuïtieve interface
Alles-in-één CRM
Proefperiode
onbeperkt
Meer informatie

e-Boekhouden.nl

Relatie, Offerte, Uren
Facturen & boekhouden
Uitstekende helpdesk
Proefperiode
15 maanden
Meer informatie

monday.com

100% customizable
E-mail integraties
Intuïtieve interface
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie

Tribe CRM

Realtime samenwerken
Nederlandse helpdesk
Verhoog je omzet!
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie

Gripp

Ruim 16.000 gebruikers
Gebruiksvriendelijk
Krachtige Timeline
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie

Simplicate

Alles-in-1 oplossing
Realtime inzicht
80% sneller factureren
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie

Silvasoft

Compleet relatiebeheer
Eigen velden
Dynamische lijsten
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Primair CRM proces
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Relatiebeheer
Sales
Agenda & taken
Extra functies
Aanvullingen
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

Ook interessant voor jou:

Appwik expert

Het beste online CRM systeem voor jouw situatie?

Download gratis onze checklist om het beste online CRM te kiezen. Aan de hand van 8 vragen ontdek je waar je op moet letten en welke functies je echt nodig hebt.

Download gratis checklist

CRM online? Vergelijk op prijs, functies en reviews

Steeds meer organisaties beheren alle relaties online. Dit kan heel goed met een online CRM. Werken in de cloud wordt dan ook steeds populairder. Gegevens zijn met een CRM in de cloud overal en voor iedereen binnen het bedrijf beschikbaar. Een online CRM biedt zo ondersteuning aan de verkoop, klantenservice en marketing afdeling. Door een web-based CRM systeem te kiezen integreer je Customer Relationship Management eenvoudig in alle lagen van je organisatie.

Vergelijk verschillende CRM softwareprogramma's en vind de CRM software die bij je past!

Waarom een online CRM?

Dankzij de online CRM systemen is het mogelijk om via het internet alle relaties te beheren. Grote stapels dossiers met klanten zijn met deze oplossing niet meer nodig. Ook raak je als ondernemer of administratief medewerker niet meer zo snel het overzicht kwijt. Bijkomend voordeel is ook dat het makkelijk is om je relaties op te zoeken, wat resulteert in betere service. Met CRM online software stimuleer je het verkoopproces, doordat je je klant beter kent. Het is mogelijk met een paar klikken alle informatie over de klant op te halen, waarop je vervolgens kan inspelen. Het is zelfs mogelijk marketingcampagnes uit te voeren aan de hand van alle informatie die in je online CRM systeem staat.

Je kunt daarnaast ook een ERP systeem gebruiken om alle processen binnen de organisatie te stroomlijnen en samen te laten werken. Doel van ERP systeem is tijd- en kostenbesparing. In de een ERP systeem wordt informatie van verschillende afdelingen verzameld, zodat alle relevante informatie gecentraliseerd en snel toegankelijk wordt. 

Kortom, waarom een onine CRM?

  • Goede interne communicatie
  • Verbeterde marketing campagnes
  • Goede customer service

Wil je meer weten over online CRM ? In deze video leggen we het uit:

Wat zijn de voordelen van een CRM online gebruiken?

Een CRM online gebruiken heeft vele voordelen: 

  • Altijd bereikbaar: Een belangrijk voordeel van je CRM online beheren is dat je snel en overal alles kan inzien. Zelfs als je onderweg bent naar een klant kan je je op het laatste moment nog informeren over de betreffende relatie.
  • Agenda integreren: Online CRM systemen bieden vaak ook de mogelijkheid om agenda’s te integreren. Afspraken plannen wordt daarmee direct een stuk gemakkelijker en overzichtelijker.
  • Versturen van mails: Sommige software pakketten bieden tevens de mogelijkheid om e-mails te versturen. Al je correspondentie kan je op deze manier laten verlopen via je eigen CRM pakket.

De hedendaagse CRM systemen zijn zeer geavanceerd en bieden nog vele andere mogelijkheden om het uw als ondernemer, manager, medewerker of directeur makkelijker te maken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor open-source CRM software. Hier kan je zelf je eigen CRM programma programmeren, maar hiervoor moet je wel technisch onderlegd zijn. Ben je veel onderweg? Dan is een online CRM app iets voor jou! Dan zijn alle gegevens altijd up-to-date en heb je ze gemakkelijk bij de hand.

Hoe kies je het juiste online CRM systeem dat bij jouw bedrijf past?

Moeite met kiezen tussen alle CRM systemen? Gebruik dan onze gratis CRM tool checklist. Deze checklist helpt je in 8 vragen de juiste wensenlijst samen te stellen. Met deze wensenlijst kies je eenvoudig de beste online CRM tool die bij jouw bedrijf past. Download de gratis CRM tool checklist hieronder.

CRM tool checklist

Vergelijk online CRM software op prijs, functies en reviews

Bij Appwiki vergelijk je makkelijk en snel een groot aanbod aan online CRM software. Het vergelijken van onze software vindt plaats op basis van objectieve en onafhankelijke reviews van onze bezoekers. Met onze tool kies je eenvoudig alle functionaliteiten die jij nodig hebt. Vervolgens wordt de meest geschikte software hierbij gezocht. Deze software wordt aan jou voorgesteld in een overzicht. De prijs van de software is geheel helder, zodat jij ook weet waar je aan toe bent. Dankzij onze handige vergelijker weet je zeker dat je altijd voor het juiste CRM online systeem kiest.

Probeer online CRM software gratis uit

De pakketten die wij aanbieden beschikken veelal over een proefperiode. Tijdens deze periode ben jij in staat om de CRM software gratis uit te proberen en te kijken of dit inderdaad aansluit bij jouw wensen en je onderneming. Het uitproberen van de software is geheel gratis en je bent vrij om toch voor een ander pakket te kiezen. Het uitproberen geeft je meer zekerheid en je kan gemakkelijk iets testen zonder dat je er al voor een lange periode aan vast zit. Dit zal resulteren in meer zekerheid en minder onnodige kosten voor jou.

Relevante artikelen

rawpixel-569600-unsplash.jpg
25 oktober 2022

Wat zijn de beste CRM apps?

Crm

Wat zijn de beste CRM apps? Veel onderweg? Kies dan voor een CRM app!

Lees meer 
10 november 2020

Hoe CRM jouw sales een boost geeft

OfferteCrm
18 december 2019

Hoe doe je efficienter en effectiever acquisitie met een CRM?

tijd besparenWorkflowmanagementCrm
12 januari 2017

Wat CRM software doet voor mijn bedrijf: Marketing

Marketing automationCrm
Products