Boekhoudsoftware voor de Mac vergelijken

Vergelijk en probeer de beste boekhoudsoftware gratis

Beste Mac boekhoudsoftware voor:

De beste boekhoudsoftware voor de Mac:

Maak je persoonlijke top 3

Eenvoudig software kiezen in 5 stappen

1. Vertel ons over je bedrijf We willen graag je bedrijfsvorm, branche en bedrijfsgrootte weten zodat we eenvoudig een voorselectie kunnen maken op basis van onze data.

2. Jouw wensenlijst Wij inventariseren jouw wensen en bedrijfsprocessen en vertalen dit naar de functies die je nodig hebt. Ook de oplossingen die je nu gebruikt nemen we mee.

3. Bekijk je persoonlijke top 3 Op basis van je bedrijf, je wensen en de software die je gebruikt, maken wij een persoonlijke top 3 van de beste software voor jou.

4. Probeer de beste oplossingen Probeer gratis en vrijblijvend jouw software top 3. Door meerdere oplossingen te ervaren, weet je welke het beste bij je past.

5. Evalueer en maak je keuze Vergelijk en beoordeel van jouw top 3 de functies, gebruiksgemak en support. Kies dan de software die het beste bij je past. Zo maakt Appwiki softwareselectie eenvoudig.

Boekhoudprogramma overzicht voor de Mac

Met de boekhoudprogramma's voor Mac in het onderstaande overzicht kun je meteen beginnen met boekhouden. De meeste boekhoudprogramma's voor de Mac werken online en kun je dus overal gebruiken. Je hebt altijd toegang tot je gegevens en werkt met deze Mac boekhoudprogramma's vanaf elke computer met internetverbinding.

Een boekhoudprogramma Apple? Er is steeds meer keuze

Bij steeds meer ondernemers wordt vaker gewerkt met de producten van Apple. Deze producten worden vaak gezien als stabiel en veilig. Daarnaast zijn ze ook veelzijdig. En wanneer je als ondernemer veelvuldig gebruikmaakt van een Apple Computer zoals een Mac, dan wil je natuurlijk daar ook je boekhouding op doen. Het is helaas niet zo makkelijk om een goed boekhoudprogramma apple te vinden. Er is veel minder aanbod in vergelijking met Windows. Vaak blijkt een boekhoudsoftware apple niet zo gebruiksvriendelijk te zijn. Maar gelukkige geldt dat niet voor alle boekhoudprogramma's.

Online boekhouden is vaak niet afhankelijk van een besturingssysteem

Doordat bij online boekhouden de boekhoudprogramma's niet geïnstalleerd hoeven te worden, is deze software vaak ook geschikt om te gebruiken op een Apple computer. Want vaak is er bij een online boekhoudpakket geen noodzaak om een bepaald besturingssysteem te gebruiken. Dus je kunt in deze programma's werken via zowel een mac als een andere computer met een ander systeem. Dit komt doordat je het programma opent in een browser. En deze zijn vaak niet afhankelijk van een bepaald besturingssysteem. Het enige wat je nodig hebt om online je boekhouding te doen is een abonnement afsluiten bij een bepaalde aanbieder. En tegenwoordig kan dat al voor een klein bedrag per maand.

Niet plaats en tijdgebonden

Omdat een zelfstandige tegenwoordig niet meer aan een plaats of tijd gebonden is, is het zeer handig om een boekhoudprogramma te hebben die eigenlijk ook daaraan voldoet. Dus een boekhoudprogramma apple, maar die ook werkt op Windows en een eventueel een ander systeem. En vooral wanneer je je zakelijke computer niet altijd en overal bij je hebt is het handig om te werken met een online boekhoudprogramma. Het enige wat je wel nodig hebt met een online programma is een werkende internetverbinding. Maar aan die eis wordt over het algemeen voldaan, dus kan dat voor veel ondernemers geen drempel meer zijn.

Gratis online boekhoudsoftware apple proberen

Bij de meeste aanbieders die een online boekhoudprogramma aanbieden heb je de mogelijkheid om de software gratis te proberen. Dit wordt gedaan in de vorm van een proefabonnement. Vaak gaat het om een periode van een maand, waarna het abonnement vaak automatisch gestopt wordt. Ben je tevreden, dan kun je het programma eenvoudig betaald voortzetten. Een laagdrempelige manier om een online boekhoudprogramma Apple uit te proberen en verschillende te vergelijken. Zodat je het pakket kunt kiezen die het beste bij je bedrijf past.

Relevante artikelen

andrew-neel-609847-unsplash.jpg
5 maart 2019

Wat zijn de beste VoIP providers van dit moment?

Algemeen

Benieuwd naar de voordelen van VoIP? Hier vind je alle voordelen van online zakelijke telefonie. Bovendien hebben we de beste VoIP providers voor je op een rij gezet.

Lees meer 
1 maart 2019

Wat zijn de beste rapportage tools?

Algemeen

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products