Boekhoudsoftware voor de Mac vergelijken

Eenvoudig boekhouden op je Mac? Vergelijk en probeer de beste boekhoudsoftware voor je Mac gratis.

Beste Mac boekhoudsoftware voor:

De beste boekhoudsoftware voor de Mac:

Unit4 Bedrijfssoftware

165 reviewsMeer informatie

Maak je persoonlijke top 3

Boekhoudprogramma overzicht voor de Mac

Met de boekhoudprogramma's voor Mac in het onderstaande overzicht kun je meteen beginnen met boekhouden. De meeste boekhoudprogramma's voor de Mac werken online en kun je dus overal gebruiken. Je hebt altijd toegang tot je gegevens en werkt met deze Mac boekhoudprogramma's vanaf elke computer met internetverbinding.

Een boekhoudprogramma voor je Apple? Steeds meer keuze!

Bij steeds meer ondernemers wordt vaker gewerkt met de producten van Apple. Deze producten worden vaak gezien als stabiel en veilig. Daarnaast zijn ze ook veelzijdig. En wanneer je als ondernemer veelvuldig gebruikmaakt van een Apple Computer zoals een Mac, dan wil je natuurlijk daar ook je boekhouding op doen.

Het is helaas niet zo makkelijk om een goed boekhoudprogramma voor je Apple te vinden. Er is veel minder aanbod in vergelijking met Windows. Vaak blijkt een Apple boekhoudsoftware niet zo gebruiksvriendelijk te zijn. Maar gelukkige geldt dat niet voor alle boekhoudprogramma's.

Online boekhouden is vaak niet afhankelijk van een besturingssysteem

Doordat bij online boekhouden de boekhoudprogramma's niet geïnstalleerd hoeven te worden, is deze software vaak ook geschikt om te gebruiken op een Apple computer. Want vaak is er bij een online boekhoudpakket geen noodzaak om een bepaald besturingssysteem te gebruiken. Dus je kunt in deze programma's werken via zowel een Mac als een andere computer met een ander systeem.

Dit komt doordat je het programma opent in een browser. En deze zijn vaak niet afhankelijk van een bepaald besturingssysteem. Het enige wat je nodig hebt om online je boekhouding te doen is een abonnement afsluiten bij een bepaalde aanbieder. En tegenwoordig kan dat al voor een klein bedrag per maand.

Niet plaats en tijdgebonden

Omdat een zelfstandige tegenwoordig niet meer aan een plaats of tijd gebonden is, is het zeer handig om een boekhoudprogramma te hebben die eigenlijk ook daaraan voldoet. Dus een boekhoudprogramma Apple, maar die ook werkt op Windows en een eventueel een ander systeem.

En vooral wanneer je je zakelijke computer niet altijd en overal bij je hebt is het handig om te werken met een online boekhoudprogramma. Het enige wat je wel nodig hebt met een online programma is een werkende internetverbinding. Maar aan die eis wordt over het algemeen voldaan, dus kan dat voor veel ondernemers geen drempel meer zijn.

Gratis online boekhoudsoftware apple proberen

Bij de meeste aanbieders die een online boekhoudprogramma aanbieden heb je de mogelijkheid om de software gratis te proberen. Dit wordt gedaan in de vorm van een proefabonnement. Vaak gaat het om een periode van een maand, waarna het abonnement vaak automatisch gestopt wordt.

Ben je tevreden, dan kun je het programma eenvoudig betaald voortzetten. Een laagdrempelige manier om een online boekhoudprogramma Apple uit te proberen en verschillende te vergelijken. Zodat je het pakket kunt kiezen die het beste bij je bedrijf past.

Relevante artikelen

charles-deluvio-456508-unsplash.jpg
17 september 2020

Wat zijn de beste boekhouding apps voor de BTW-aangifte?

Boekhouding

Wat zijn de beste boekhouding apps voor de BTW-aangifte? Hier vind je de vijf administratie apps waarmee je eenvoudig en snel BTW-aangifte doet.

Lees meer 
27 augustus 2020

Hoe doe je de boekhouding efficienter?

tijd besparen
17 maart 2020

Hoe CRM jouw sales een boost geeft

OfferteCrm
2 maart 2020

Administratie bijhouden als zzp'er?

AdministratieBoekhouding

Eenvoudig software kiezen in 5 stappen

1. Vertel ons over je bedrijf We willen graag je bedrijfsvorm, branche en bedrijfsgrootte weten zodat we eenvoudig een voorselectie kunnen maken op basis van onze data.

2. Jouw wensenlijst Wij inventariseren jouw wensen en bedrijfsprocessen en vertalen dit naar de functies die je nodig hebt. Ook de oplossingen die je nu gebruikt nemen we mee.

3. Bekijk je persoonlijke top 3 Op basis van je bedrijf, je wensen en de software die je gebruikt, maken wij een persoonlijke top 3 van de beste software voor jou.

4. Probeer de beste oplossingen Probeer gratis en vrijblijvend jouw software top 3. Door meerdere oplossingen te ervaren, weet je welke het beste bij je past.

5. Evalueer en maak je keuze Vergelijk en beoordeel van jouw top 3 de functies, gebruiksgemak en support. Kies dan de software die het beste bij je past. Zo maakt Appwiki softwareselectie eenvoudig.

Products