1. Over Appwiki
  2. Auteur Laura Maatman

Over Laura Maatman

Office Manager

Laura is sinds 2018 office manager binnen het team van Appwiki. Haar expertise ligt bij facturatie, HR, urengregistratie, salarisadministratie en planning (personeel). Zij zorgt dat de administratie, ons kantoor en alle faciliteiten eromheen keurig op orde zijn.

Ervaring

Laura beheert al jaren de personeelsplanning, salarisadministratie en facturatie bij Appwiki. Ze zorgt dat alle vakantie-uren netjes op orde blijven en iedereen op tijd zijn salaris krijgt betaald. Daarnaast is zij onze echte facturatie specialist en zorgt ervoor da tbij alle klanten en partners het facturatieproces optimaal verloopt. 

Ook zorgt ze voor alle faciliteiten zodat het team zich volledig kan focussen op het werk. Hierdoor weet zij inmiddels als geen ander wat iedereens wensen zijn bij onze gezellige borrels en uitjes. Ook zorgt zij dat alles tot in de puntjes is geregeld op kantoor en is Laura het vaste aanspreekpunt voor facilitaire diensten en personeelszaken van Appwiki. 

Door haar jarenlange ervaring, weet Laura inmiddels alle ins- en outs van Exact Online en NMBRS. Met name binnen de facturatie module van Exact weet zij haar weg te vinden. 

Favoriete software

Exact Online en NMBRS

LinkedIn

Je kunt Laura ook vinden op LinkedIn.

Relevante artikelen

brooke-cagle-195777-unsplash.jpg
5 januari 2024

5 scan en herken apps voor het scannen van facturen

Scan & herkenBonnetjesFacturatie

Met een scan en herken app bespaar je een hoop tijd op facturen scannen en boeken. Met de slimme OCR software worden de gegevens automatisch uitgelezen.

Lees meer 
12 oktober 2023

Hieruit bestaan de kosten voor salarisadministratie

HrmSalarisadministratie
23 mei 2023

Beste online factuur templates

Facturatie
8 december 2022

Factuurverwerking: tips & tricks voor volledige automatisering

AdministratieFacturatieBoekhouding

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products