CRM software voor ZZP'ers

Vergelijk en probeer CRM software gratis 

Dit is de beste CRM software voor zzp'ers. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Vergelijk dan de 3 beste CRM pakketten met elkaar. Probeer ze gratis en vrijblijvend. 

Tip: Benieuwd welke functies jij echt nodig hebt? Download onze gratis CRM checklist en ontdek welk pakket bij je past.

Complete ERP-oplossing
Forecasts & dashboards
CRM via de Pocket App
Proefperiode
onbekend
Meer informatie
Houd gewerkte uren bij
Registreer al je calls
Werk gemakkelijk samen
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Alles-in-1-oogopslag
Volledig customizable
Vanaf €8 per licentie
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Lead scoring
Auto lead assignment
Visuele sales pipeline
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Relatie, Offerte, Uren
Facturen & boekhouden
Uitstekende helpdesk
Proefperiode
15 maanden
Meer informatie

Efficy CRM

Eenvoudig in gebruik
Flexibel in te richten
Gratis upgrades
Proefperiode
geen
Prijs
€ 25,00  vanaf
Meer informatie
Meer informatie

Count-IT

Meer dan CRM
State of the art
Veel koppelingen
Proefperiode
1 maand
Prijs
€ 20,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Relatiebeheer
Agenda & taken
Extra functies
Aanvullingen
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

Ook interessant voor jou:

Appwik expert

Het beste CRM pakket voor jouw situatie?

Download gratis onze checklist om het beste CRM pakket te kiezen. Aan de hand van 8 vragen ontdek je waar je op moet letten en welke functies je echt nodig hebt.

Download gratis checklist

CRM voor ZZP'ers: meer grip op je klantenbestand

Niet alleen voor grote bedrijven, maar zeker ook voor de ZZP'er is CRM software ZZP van grote waarde. Wanneer je dan eindelijk de grote stap hebt gezet om voor jezelf te gaan werken wil je natuurlijk zo snel mogelijk groeien en je klantenbestand naar een hoger niveau tillen. De manier om dit te doen, is door het gebruik van CRM voor ZZP. Met een CRM pakket heb je een duidelijk overzicht van je klantenbestand. Ook wanneer je misschien al langer aan de weg timmert als ZZP'er, maar het idee hebt dat je er nog veel meer uit kunt halen, is CRM voor ZZP de oplossing. Met CRM voor ZZP kun je aan de hand van overzichten, het klantcontact, de frequentie en de verkoop bijhouden en op basis daarvan aan de slag gaan.

De voordelen van CRM voor een ZZP'er

CRM software ZZP lijkt misschien ingewikkeld of onnodig maar er zijn grote voordelen aan ZZP CRM. Ook wanneer je misschien nog niet goed weet wat dit inhoudt, past een CRM systeem voor ZZP bij jouw onderneming. Of je nou beginnend bent of niet. Een CRM voor ZZP'ers zorgt er namelijk voor dat je winst kunt behalen uit de juiste aanpak van bijvoorbeeld nieuwsbrieven of acquisitie. Je kunt met deze software namelijk heel duidelijk het gedrag in de gaten houden en daarop inspelen. Dit kan tot grote winst leiden. Het belangrijkste hieraan is dat je gestructureerd en met een doel aan de slag kunt.

Naast het feit dat je dus overzicht hebt met betrekking tot alle ondernomen acties, zowel inkomend als uitgaand, weet je ook hoe je hierop kunt inspelen. Veel onderweg naar klanten? Dan is het handig dat je CRM systeem overal up-to-date is en je alle gegevens bij de hand hebt. Dit kan je heel makkelijk voor elkaar krijgen door CRM software of een CRM app te gebruiken. 

Kies het juiste online CRM systeem dat bij jouw zzp bedrijf past!

Moeite met kiezen tussen alle CRM systemen? Gebruik dan onze gratis CRM tool checklist. Deze checklist helpt je in 8 vragen de juiste wensenlijst samen te stellen. Met deze wensenlijst kies je eenvoudig de beste online CRM tool die bij jouw zzp bedrijf past. Download de gratis CRM tool checklist hieronder.

CRM tool checklist

Is CRM voor een ZZP'er voor iedere branche geschikt?

Het maakt bij het gebruik van CRM software voor ZZP niet uit wat voor soort bedrijf je hebt. Of je nou klanten, cliënten, patiënten of leveranciers moet ontvangen of aansturen, met deze software kun je alle gegevens en eerdere contactmomenten op één enkele plek opslaan. Zo houd je, je relatiebeheer overzichtelijk. Door al deze gegevens vervolgens te kunnen vergelijken, zijn er altijd nog plekken om winst te behalen. Met een ZZP CRM vind je deze plekken binnen no time.

Alle klantinformatie op één plek

Door op één plek alle informatie over klanten en bedrijven te bewaren, ontstaat er een plek waar alles samenkomt, namelijk in je CRM pakket. Hiermee zorg je ervoor dat je altijd alle informatie bij de hand hebt. Gesprekken worden hiermee bijvoorbeeld persoonlijker. Een CRM systeem voor ZZP is de sleutel om dit te kunnen bereiken. Handig want als je alle informatie op orde hebt, houd je tijd over voor belangrijke zaken! 

Gratis CRM software ZZP

Twijfel je over het nut van een CRM systeem, geen probleem! Dan test je toch een CRM softwarepakket gratis uit? Zo kun je zelf kosteloos beslissen of het bij jouw onderneming past. Vaak kun je als ondernemer namelijk gebruik maken van een gratis proefperiode. Daarna kan je beslissen of je daadwerkelijk gebruik wilt maken van de gratis CRM software voor ZZP. Toch niet tevreden, dan heeft het je in ieder geval geen geld gekost. 

Relevante artikelen

brooke-cagle-195777-unsplash.jpg
19 mei 2019

Wat kan een CRM systeem betekenen voor projectmanagement?

Crm systeemProjectmanagement

Hoe helpt een CRM systeem met mijn projectmanagement? Miscommunicatie over wie wat heeft gedaan of juist niet heeft gedaan, is een veel voorkomend probleem binnen bedrijven. Dit komt ook voor bij kla...

Lees meer 

Eenvoudig CRM software kiezen?

1. Bekijk de aanbieders We hebben een overzicht voor je gemaakt met de beste CRM software.

2. Maak een voorselectie Selecteer je bedrijfsvorm, branche en bedrijfsgrootte en bepaal welke functies je nodig hebt.

3. Vergelijk je persoonlijke top 3 Voeg de 3 beste CRM systemen toe aan jouw vergelijking en vergelijk je persoonlijk top 3 in één overzicht.

4. Probeer de beste software Probeer gratis en vrijblijvend jouw software top 3. Door meerdere oplossingen te ervaren, weet je welke het beste bij je past.

5. Evalueer en maak je keuze Vergelijk en beoordeel van jouw top 3 de functies, gebruiksgemak en support. Kies dan de software die het beste bij je past. Zo maakt Appwiki softwareselectie eenvoudig.

Products