CRM app vergelijken

Eenvoudig de beste CRM software app kiezen?

Dit zijn de beste CRM systemen met mobiele app. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Vergelijk dan de 3 beste CRM apps met elkaar. Probeer ze gratis en vrijblijvend. 

Tip: Benieuwd welke CRM app het beste bij jouw situatie past? Download onze gratis CRM checklist en ontdek welke functies je echt nodig hebt.

Salesforce

(0)
World leading CRM
Meest compleet
Minder administratie
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie

HubSpot

(0)
Eenvoudig & gratis CRM
Intuïtieve interface
Alles-in-één CRM
Proefperiode
onbeperkt
Meer informatie

Gripp

Ruim 16.000 gebruikers
Gebruiksvriendelijk
Krachtige Timeline
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie

monday.com

100% customizable
E-mail integraties
Intuïtieve interface
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie

Simplicate

Alles-in-1 pakket
100% realtime inzicht
Koppel je applicaties
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie

Teamleader

Houd gewerkte uren bij
Registreer al je calls
Werk gemakkelijk samen
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie

Silvasoft

Compleet relatiebeheer
Eigen velden
Dynamische lijsten
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Primair CRM proces
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Relatiebeheer
Sales
Agenda & taken
Extra functies
Aanvullingen
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

Ook interessant voor jou:

Appwik expert

De beste CRM app voor jouw situatie?

Download gratis onze checklist om het beste CRM pakket te kiezen. Aan de hand van 8 vragen ontdek je waar je op moet letten en welke functies je echt nodig hebt.

Download gratis checklist

Wat is een CRM app en wat kun je ermee? 

Door de digitalisatie van onze omgeving kun je tegenwoordig overal je CRM mee naar toe nemen als je gebruikmaakt van een CRM applicatie. Uit onderzoek blijkt dat de efficiëntie van verkoopteams met 15% stijgt bij mobiele toegankelijkheid van de CRM data.

Misschien heb je wel ergens een digitale back-up van alle data van je klanten, maar met een CRM systeem heb je snel alle gegevens bij de hand. Vooral wanneer je veel onderweg bent voor je werk of niet altijd op dezelfde locatie werkt, kan dit echt een uitkomst zijn. 

Wat is een CRM app?

Je klantinformatie ordenen is een systematisch proces en het overzicht kan snel verloren gaan wanneer dit niet goed werkt. Een CRM applicatie is een applicatie die je vaak gratis bij een CRM software pakket ontvangt.

Met deze applicatie kun je eenvoudig het CRM systeem gebruiken op je smartphone of tablet. Met een online CRM app kan iedereen binnen het bedrijf gemakkelijk alle klantgegevens in een overzichtelijk klantenbestand bekijken en bewerken. Je hoeft alleen de app te downloaden en kunt meteen van start.

Waarvoor kun je een CRM app gebruiken?

Met een app als toevoeging op je CRM-systeem kun je dus ook mobiel je klantbeheer doen. Met mobiele CRM heb je de mogelijkheid om eenvoudig en continu je klantgegevens te checken. Het geeft je volledige controle over je data, omdat je deze het snel en eenvoudig kunt bijwerken.

Je hoeft niet op een vaste te computer werken, maar kunt gegevens inzien waar en wanneer je maar wil. Zo kun je informatie sneller ophalen en doorspelen naar klanten.

Mobiele CRM applicaties hebben zich de afgelopen steeds meer ontwikkeld. Niet alleen worden deze steeds meer ingezet door organisaties, maar ook de functionaliteiten nemen toe. Zo kun je CRM apps ook koppelen aan andere programma’s, zoals je:

Wat zijn de voordelen van een CRM software app?

Ben je nog niet helemaal overtuigd van de gemakken van een CRM app? We zetten hieronder nog eens de mogelijkheden en voordelen van een online CRM voor je op een rij.

Overal en altijd beschikbaar

Omdat je met een CRM app eenvoudig op je smartphone of tablet kunt werken, heb je eigenlijk geen vaste computer nodig om diverse werkzaamheden te verrichten. Iedereen heeft zijn smartphone eigenlijk altijd bij zich. Je hebt dus altijd je klantgegevens letterlijk binnen handbereik en wijzigt gemakkelijk even iets in het systeem.

Inzicht in klantgegevens

Zoals al eerder genoemd geeft een CRM app meer inzicht in je data. Een CRM applicatie geeft meer inzicht en dat betekent een beter overzicht, en een beter overzicht zorgt weer voor een betere workflow. Je kunt sneller handelen en maakt minder snel fouten. Het zorgt er dus voor dat je snel en eenvoudig te werk kunt gaan.

Back-up van je gegevens

Een andere eigenschap van een CRM applicatie is dat het systeem automatisch een dagelijkse back-up maakt van alle data. Zo weet je zeker dat alle klantgegevens goed bewaard blijven.

Hoe kies je de CRM app die bij jouw bedrijf past?

We kunnen ons voorstellen dat de juiste app kiezen best lastig is. Gebruik daarom onze gratis CRM app checklist. Deze checklist helpt je in 8 vragen de juiste wensenlijst samen te stellen. Met deze wensenlijst kies je eenvoudig de beste CRM app die bij jouw bedrijf past. Download de gratis CRM app checklist hieronder.

CRM tool checklist

De beste CRM app? Wees kritisch!

Natuurlijk heb je de duurste MacBook nodig om je werk goed te doen. Natuurlijk heb ik een molenmes van 150 euro nodig om mijn biefstuk te snijden.

Niet alleen op de consumentenmarkt proberen leveranciers je wijs te maken dat je het nieuwste en duurste nodig absoluut nodig hebt. Ook in de business software markt wordt je verleid om het beste en het duurste te kopen. Uit onderzoek blijkt echter dat 90% van bedrijven niet alle functionaliteiten gebruikt uit hun CRM software.

Weggegooid geld dus. Wees dus kritisch op welke mobiele CRM functionaliteit je echt nodig hebt. Praat met je salesmensen en werknemers hierover.

  • Updaten ze bijvoorbeeld contacten en leads wanneer ze thuiskomen van een afspraak? Zorg dat ze dat vanaf hun tablet kunnen.
  • Hebben ze sales meetings via Skype? Zorg dat ze de funnel ook op hun mobiel kunnen bekijken.
  • Sturen ze mails vanaf hun telefoon? Zorg dan dat ze ook deze mails gemakkelijk kunnen loggen in het CRM.

Wil je weten wat wij de beste CRM software app vinden? We hebben er een blog over geschreven met een top 10. Bekijk reviews en vergelijk op functies en mogelijkheden. Bekijk de top 10 beste CRM apps

Test door te ervaren!

Stel je hebt zojuist een dure CRM applicatie aangeschaft en bij de implementatie van de app kom je erachter dat de app vastloopt op HTC Android telefoons bij te zware bewerkingen. En laat nou net het halve salesteam van 30 man een HTC android telefoon hebben. Balen!

Je zou echter niet de eerste admin zijn die dit overkomt. Te vaak worden applicaties niet goed getest op de verschillende devices binnen de organisatie. Elke software leverancier zegt natuurlijk dat de applicatie device onafhankelijk is, echter was er geen rekening gehouden met de oude versie van android op de HTC's met 500-900 resolutie. Dit wil je voorkomen. Test daarom elk scenario goed door bij de aanschaf van een mobiele CRM app.

CRM app gratis proberen?

Nog niet helemaal helemaal overtuigd van het nut van een CRM app? Probeer een CRM app gratis, voordat je overgaat tot aanschaf. Vaak hebben aanbieders een proefperiode zodat je de mobile CRM eerst zelf kan proberen. Zo zit je nog nergens aan vast en kun je kijken of het CRM systeem echt bij jouw organisatie past!
 

Veelgestelde vragen

Kan ik een app gebruiken voor mijn CRM?

Verschillende CRM systemen bieden ook de mogelijkheid om een app te downloaden voor op de laptop of smartphone. Hierdoor heb je jouw CRM altijd bij de hand. Bovendien bieden veel CRM systemen direct de mogelijkheid om visitekaartjes in te scannen, zodat je direct alle nieuwe klantgegevens in je CRM hebt gelogd.

Wat is een CRM app?

Een CRM app is een applicatie die je kunt downloaden voor op je desktop of smartphone. Met deze applicatie kun je eenvoudig het CRM systeem gebruiken op je smartphone of tablet. Met een online CRM app kan iedereen binnen het bedrijf gemakkelijk alle klantgegevens in een overzichtelijk klantenbestand bekijken en bewerken. Je hoeft alleen de app te downloaden en kunt meteen van start.

Wat is het voordeel van een CRM app?

Met een CRM app heb je overal en altijd jouw CRM beschikbaar. Hierdoor heb je eigenlijk geen vaste computer nodig om diverse werkzaamheden te verrichten. Daarnaast heb je inzicht in je klantgegevens. Je kunt sneller handelen en maakt minder snel fouten. Het zorgt er dus voor dat je snel en eenvoudig te werk kunt gaan.

Relevante artikelen

rawpixel-658248-unsplash.jpg
5 augustus 2023

Hou grip op de zaak met de beste business apps

Uitgelicht

Op vakantie ondernemen en grip op de zaak houden? Het kan met business apps!

Lees meer 
23 mei 2023

Beste online factuur templates

Facturatie
10 november 2020

Hoe CRM jouw sales een boost geeft

OfferteCrm
2 maart 2020

Administratie bijhouden als zzp'er?

AdministratieBoekhouding
Products