CRM apps vergelijken

Eenvoudig de beste CRM software kiezen?

Dit zijn de beste CRM systemen met mobiele app. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Vergelijk dan de 3 beste CRM apps met elkaar. Probeer ze gratis en vrijblijvend. Heb je moeite met kiezen tussen alle CRM apps? Download onze gratis CRM app checklist en vind het pakket dat bij je past.

Houd gewerkte uren bij
Registreer al je calls
Werk gemakkelijk samen
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Eenvoudig in gebruik
Flexibel in te richten
Gratis upgrades
Proefperiode
geen
Meer informatie
Lead scoring
Auto lead assignment
Visuele sales pipeline
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Relatie, Offerte, Uren
Facturen & boekhouden
Uitstekende helpdesk
Proefperiode
15 maanden
Prijs
 Gratis
Ga naar website
Meer informatie
Complete ERP-oplossing
Forecasts & dashboards
CRM via de Pocket App
Proefperiode
onbekend
Meer informatie

monday.com

Alles-in-1-oogopslag
Volledig customizable
Vanaf €8 per licentie
Proefperiode
14 dagen
Prijs
€ 8,00  per licentie
Meer informatie
Meer informatie

PerfectView CRM

Vaste lage prijs
Nederlandse helpdesk
Onbeperkte data opslag
Proefperiode
14 dagen
Prijs
€ 12,50  per maand
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Relatiebeheer
Agenda & taken
Extra functies
Aanvullingen
Jouw vergelijking
0
Vergelijk
Jacqueline

Hulp nodig bij het kiezen van de beste CRM tool?

Download gratis onze checklist om de beste CRM tool te kiezen. Aan de hand van een aantal vragen ontdek je waar je op moet letten en welke functies je echt nodig hebt.

Download gratis checklist

Ook interessant voor jou:

Wat is een CRM app en wat kun je ermee? 

Door de digitalisatie van onze omgeving kun je tegenwoordig overal je CRM mee naar toe nemen als je gebruikmaakt van een CRM applicatie. Uit onderzoek blijkt dat de efficiëntie van verkoopteams met 15% stijgt bij mobiele toegankelijkheid van de CRM data.

Misschien heb je wel ergens een digitale back-up van alle data van je klanten, maar met een CRM systeem heb je snel alle gegevens bij de hand. Vooral wanneer je veel onderweg bent voor je werk of niet altijd op dezelfde locatie werkt, kan dit echt een uitkomst zijn. 

Wat is een CRM app?

Je klantinformatie ordenen is een systematisch proces en het overzicht kan snel verloren gaan wanneer dit niet goed werkt. Een CRM applicatie is een applicatie die je vaak gratis bij een CRM software pakket ontvangt.

Met deze applicatie kun je eenvoudig het CRM systeem gebruiken op je smartphone of tablet. Met een online CRM app kan iedereen binnen het bedrijf gemakkelijk alle klantgegevens in een overzichtelijk klantenbestand bekijken en bewerken. Je hoeft alleen de app te downloaden en kunt meteen van start.

Waarvoor kun je een CRM app gebruiken?

Met een app als toevoeging op je CRM-systeem kun je dus ook mobiel je klantbeheer doen. Met mobiele CRM heb je de mogelijkheid om eenvoudig en continu je klantgegevens te checken. Het geeft je volledige controle over je data, omdat je deze het snel en eenvoudig kunt bijwerken.

Je hoeft niet op een vaste te computer werken, maar kunt gegevens inzien waar en wanneer je maar wil. Zo kun je informatie sneller ophalen en doorspelen naar klanten.

Mobiele CRM applicaties hebben zich de afgelopen steeds meer ontwikkeld. Niet alleen worden deze steeds meer ingezet door organisaties, maar ook de functionaliteiten nemen toe. Zo kun je CRM apps ook koppelen aan andere programma’s, zoals je:

Wat zijn de voordelen van een CRM app?

Ben je nog niet helemaal overtuigd van de gemakken van een CRM app? We zetten hieronder nog eens de mogelijkheden en voordelen van een online CRM voor je op een rij.

Overal en altijd beschikbaar

Omdat je met een CRM app eenvoudig op je smartphone of tablet kunt werken, heb je eigenlijk geen vaste computer nodig om diverse werkzaamheden te verrichten. Iedereen heeft zijn smartphone eigenlijk altijd bij zich. Je hebt dus altijd je klantgegevens letterlijk binnen handbereik en wijzigt gemakkelijk even iets in het systeem.

Inzicht in klantgegevens

Zoals al eerder genoemd geeft een CRM app meer inzicht in je data. Een CRM applicatie geeft meer inzicht en dat betekent een beter overzicht, en een beter overzicht zorgt weer voor een betere workflow. Je kunt sneller handelen en maakt minder snel fouten. Het zorgt er dus voor dat je snel en eenvoudig te werk kunt gaan.

Back-up van je gegevens

Een andere eigenschap van een CRM applicatie is dat het systeem automatisch een dagelijkse back-up maakt van alle data. Zo weet je zeker dat alle klantgegevens goed bewaard blijven.

Kies de juiste CRM app dat bij jouw bedrijf past!

Moeite met kiezen tussen alle CRM apps? Gebruik dan onze gratis CRM app checklist. Deze checklist helpt je in 8 vragen de juiste wensenlijst samen te stellen. Met deze wensenlijst kies je eenvoudig de beste CRM app die bij jouw bedrijf past. Download de gratis CRM app checklist hieronder.
 

CRM tool checklist

De beste CRM app? Wees kritisch!

Natuurlijk heb je de duurste MacBook nodig om je werk goed te doen. Natuurlijk heb ik een molenmes van 150 euro nodig om mijn biefstuk te snijden.

Niet alleen op de consumentenmarkt proberen leveranciers je wijs te maken dat je het nieuwste en duurste nodig absoluut nodig hebt. Ook in de business software markt wordt je verleid om het beste en het duurste te kopen. Uit onderzoek blijkt echter dat 90% van bedrijven niet alle functionaliteiten gebruikt uit hun CRM software.

Weggegooid geld dus. Wees dus kritisch op welke mobiele CRM functionaliteit je echt nodig hebt. Praat met je salesmensen en werknemers hierover.

  • Updaten ze bijvoorbeeld contacten en leads wanneer ze thuiskomen van een afspraak? Zorg dat ze dat vanaf hun tablet kunnen.
  • Hebben ze sales meetings via Skype? Zorg dat ze de funnel ook op hun mobiel kunnen bekijken.
  • Sturen ze mails vanaf hun telefoon? Zorg dan dat ze ook deze mails gemakkelijk kunnen loggen in het CRM.

Je snapt het, praat met je salesmensen en kom achter hoe ze de applicaties gebruiken.

Test door te ervaren!

Stel je hebt zojuist een dure CRM applicatie aangeschaft en bij de implementatie van de app kom je erachter dat de app vastloopt op HTC Android telefoons bij te zware bewerkingen. En laat nou net het halve salesteam van 30 man een HTC android telefoon hebben. Balen!

Je zou echter niet de eerste admin zijn die dit overkomt. Te vaak worden applicaties niet goed getest op de verschillende devices binnen de organisatie. Elke software leverancier zegt natuurlijk dat de applicatie device onafhankelijk is, echter was er geen rekening gehouden met de oude versie van android op de HTC's met 500-900 resolutie. Dit wil je voorkomen. Test daarom elk scenario goed door bij de aanschaf van een mobiele CRM app.

CRM app gratis proberen

Nog niet helemaal helemaal overtuigd van het nut van een CRM app? Probeer een CRM app gratis, voordat je overgaat tot aanschaf. Vaak hebben aanbieders een proefperiode zodat je de mobile CRM eerst zelf kan proberen. Zo zit je nog nergens aan vast en kun je kijken of het CRM systeem echt bij jouw organisatie past!
 

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products