Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Relatiebeheer
Agenda & taken
Extra functies
Aanvullingen

Eenvoudig de beste CRM software kiezen?

Dit zijn de beste CRM systemen met mobiele app. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Vergelijk dan de 3 beste CRM apps met elkaar. Probeer ze gratis en vrijblijvend.

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.

Ook interessant voor jou:

Eenvoudig CRM software kiezen?

1. Bekijk de aanbieders We hebben een overzicht voor je gemaakt met de beste CRM software.

2. Maak een voorselectie Selecteer je bedrijfsvorm, branche en bedrijfsgrootte en bepaal welke functies je nodig hebt.

3. Vergelijk je persoonlijke top 3 Voeg de 3 beste CRM systemen toe aan jouw vergelijking en vergelijk je persoonlijk top 3 in één overzicht.

4. Probeer de beste software Probeer gratis en vrijblijvend jouw software top 3. Door meerdere oplossingen te ervaren, weet je welke het beste bij je past.

5. Evalueer en maak je keuze Vergelijk en beoordeel van jouw top 3 de functies, gebruiksgemak en support. Kies dan de software die het beste bij je past. Zo maakt Appwiki softwareselectie eenvoudig.

Arjan
Arjan
Appwiki expert

CRM apps: vergelijk op prijs, reviews en functies

Zoek je de beste CRM apps? Bij Appwiki selecteer en vind je de beste CRM applicaties met de handige selectietool. Filter hieronder op bedrijfsvorm en functies welke je denkt nodig te hebben. Houd tijd over voor zaken die er daadwerkelijk toe doen. Meer weten over een CRM app? Lees dan verder hieronder!

Wat is een CRM app en wat kun je ermee? Vergelijk hier de apps.

Door de digitalisatie van onze omgeving kun je tegenwoordig overal je CRM mee naar toe nemen als je gebruikmaakt van een CRM applicatie. Misschien heb je wel ergens een digitale back-up van alle data van je klanten, maar met een CRM heb je snel alle gegevens bij de hand. Vooral wanneer je veel onderweg bent voor je werk of niet altijd op dezelfde locatie werkt, kan dit echt een uitkomst zijn. Op deze pagina kun je eenvoudig filteren en alle softwareleveranciers vinden die ook een mobiele app beschikbaar stellen. Zo heb je snel een compleet overzicht van het aanbod en kun je vervolgens deze systemen eenvoudig met elkaar vergelijken.

Wat is een CRM app?

Je klantinformatie ordenen is een systematisch proces en het overzicht kan snel verloren gaan wanneer dit niet goed werkt. Een CRM applicatie is een toepassing van een CRM software pakket, die je kunt gebruiken voor je smartphone of tablet. Met een online CRM app kan iedereen binnen het bedrijf gemakkelijk alle klantgegevens in een overzichtelijk klantenbestand bekijken en bewerken. Je hoeft alleen de app te downloaden en kunt meteen van start.

Waarvoor kun je een CRM app gebruiken?

Met een app als toevoeging je CRM-systeem kun je dus ook mobiel je klantbeheer doen. Met mobiele CRM heb je de mogelijkheid om eenvoudig en continu je klantgegevens te checken. Het geeft je volledige controle over je data, omdat je deze het snel en eenvoudig kunt bijwerken. Je hoeft niet op een vaste te computer werken, maar kunt gegevens inzien waar en wanneer je maar wil. Dit is niet alleen gunstig voor jou, maar ook voor je klanten. Je kunt informatie namelijk ook sneller doorspelen naar klanten. Mobiele CRM applicaties hebben zich de afgelopen steeds meer ontwikkelt. Niet alleen worden deze steeds meer ingezet door organisaties, maar ook de functionaliteiten nemen toe. Zo kun je CRM apps ook koppelen aan andere programma’s, zoals een marketing automation systeem.

Wat zijn de voordelen van een CRM app?

Ben je nog niet helemaal overtuigd van de gemakken van een CRM app? Dan zouden wij je nog kunnen vertellen wat zoal de voordelen van online CRM app zijn. Een aantal zijn al benoemd, maar hieronder zijn ze nog even op een rij gezet.

Overal en altijd beschikbaar

Omdat je met een CRM app eenvoudig op je smartphone of tablet kunt werken, heb je eigenlijk geen vaste computer nodig om diverse werkzaamheden te verrichten. Iedereen heeft zijn smartphone eigenlijk altijd bij zich. Je hebt dus altijd je klantgegevens letterlijk binnen handbereik en wijzigt gemakkelijk even iets in het systeem.

Inzicht in klantgegevens

Zoals al eerder genoemd geeft een CRM app meer inzicht in je data. Een CRM applicatie geeft meer inzicht en dat betekent een beter overzicht, en een beter overzicht zorgt weer voor een betere workflow. Je kunt sneller handelen en maakt minder snel fouten. Het zorgt er dus voor dat je snel en eenvoudig te werk kunt gaan.

Back-up van je gegevens

Een andere eigenschap van een CRM applicatie is dat het systeem automatisch een dagelijkse back-up maakt van alle data. Zo weet je zeker dat alle klantgegevens goed bewaard blijven.

CRM app gratis?

Nog niet helemaal helemaal overtuigd van het nut van een CRM app? Probeer een CRM app gratis, voordat je overgaat tot aanschaf. Vaak hebben aanbieders een proefperiode zodat je de mobile CRM eerst zelf kan proberen. Zo zit je nog nergens aanvast en kun je kijken of het CRM systeem echt bij jouw organisatie past!
 

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products