Urenregistratie software voor ZZP'ers

Vergelijk de top 3 beste uren software voor zzp'ers. Of bekijk hieronder het meest complete urenregistratie software overzicht voor zzp'ers!

Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Uren registreren
Rapportage
Project registratie
Extra functies
Aanvullingen

Bekijk alle aanbieders van urenregistratie software

Dit zijn de beste urenregistratiesystemen voor zzp'ers. Veel aanbieders hebben een gratis en vrijblijvende proefperiode. Gebruik het filter en selecteer de functies die je nodig hebt. Maak een top 3, vergelijk deze 3 beste urenregistratiesoftware met elkaar en probeer ze gratis uit.

 

Woordmerk Appwiki

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

Maak je persoonlijke top 3

Arjan
Arjan
Appwiki expert

Urenregistratie als ZZP'er? Vergelijk de beste software & apps

Wil je de beste urenregistratie software als zzp'er? Selecteer en vind de beste urenregistratie software voor zzp'ers bij Appwiki. Filter hieronder eenvoudig op de voor jou belangrijke functies en vergelijk jouw shortlist met de beste urenregistratie ZZP. Met een online urenregistratie hou je eenvoudig je uren bij en heb je altijd een up-to-date urenoverzicht paraat voor de Belastingdienst. Vergelijk en vind hier het beste ZZP urenregistratie pakket.

Waarom urenregistratie ZZP? 

Wanneer je werkt als zelfstandige is het in principe niet verplicht om je uren bij te houden. Ben je echter serieus in je werk en maak je gebruik van belastingregelingen speciaal voor ondernemers en ZZP'ers, dan dien je wel te beschikken over een overzicht van je gemaakte uren. Regelingen als de ondernemersaftrek zijn dermate aantrekkelijk dat ze de extra administratie zeker waard zijn. Zeker omdat speciale urenregistratie ZZP daarbij kan helpen.

De voordelen urenregistratie ZZP op een rijtje

Urenregistratie software biedt een groot aantal voordelen ten opzichte van urenregistratie in Excel. Je betaalt hiervoor, naast je Office abonnement, maandelijks een klein bedrag voor de kosten van het pakket.

Overal je pakket gebruiken

Het grootste voordeel van software is dat het overal te gebruiken is. Alle tijdregistratie software werkt tegenwoordig via online systemen, waarbij je dus overal en op elke locatie in kan loggen. Stel dat je bijvoorbeeld onderweg bent of op een andere locatie even je uren moet schrijven. Dan log je simpel en snel in, in het urenregistratiepakket voor jou als ZZP'er.

Het bijhouden van projecten

In de meeste software is het mogelijk om tegenwoordig projecten aan te maken. Zo kan je op basis van een project de uren die je besteed bijhouden. Handig voor je eigen administratie, maar ook handig voor je klant. Zo wordt inzichtelijk hoeveel uren je in welk project hebt gestoken en hoeveel een bepaald project heeft opgeleverd. Ook wordt het uren factureren per project erg gemakkelijk.

Makkelijk je gemaakte uren aantonen

Als de Belastingdienst onverwachts bij je langskomt of wanneer je in aanmerking wilt komen voor de ondernemersaftrek moet je kunnen aantonen dat je genoeg uren hebt gemaakt. Met een urenregistratie pakket draai je in een paar klikken een overzicht voor het hele jaar, kwartaal, maand of week uit. Zo kan je snel en met zekerheid je uren aantonen. Wel zo handig als je duizenden euro's ondernemersaftrek niet onbenut wilt laten.

Wil je meer weten over urenregistratie software en de voordelen? In deze video leggen we het uit:

Urenregistratie pakketten speciaal voor zzp’ers

Onze urenregistratie pakketten richten zich zeker niet op enkel grote ondernemingen. Een grote onderneming wordt vaak geassocieerd met een urenregistratie pakket, maar niets is hiervan waar. Voor een ZZP'er is het ook goed om de uren bij te houden met een ZZP urenregistratie systeem. In ons overzicht vindt je alle pakketten voor de beste urenregistratie als ZZP'er. Via de vele opties waarop gefilterd kan worden kom jij er snel achter welk pakket de functionaliteit heeft die jij nodig hebt.

Weet je niet helemaal zeker welke functionaliteiten je nodig hebt? Kies dan bovenaan de pagina de doelgroep die bij jouw onderneming past. In dit geval dus ZZP. Vervolgens kies je de branche waarin je als ZZP'er werkzaam bent en het aantal gebruikers voor het pakket. Voor de meeste ZZP'ers zal dit 1 gebruiker zijn, maar het wil ook voorkomen dat een boekhouder een apart account wil hebben binnen het systeem. Veelal is het ook mogelijk om extra gebruikers bij te kopen voor het pakket. Begin je dus met 1 gebruiker en je hebt na verloop van tijd een boekhouder die ook een account nodig heeft? Dan is dit geen enkel probleem! Wil je graag een urenregistratie app gebruiken, zodat je overal je uren kan registreren? De meeste pakketten hebben deze functionaliteit, dus ook dit is een mogelijkheid die jij als ZZP'er zonder problemen kan benutten!

Bespaar als ZZP'er tijd met urenregistratie software

Met de vele programma's die tegenwoordig op het internet te vinden zijn is het aanbod ZZP software enorm gegroeid ten opzichte van een aantal jaren geleden. Het is daarom voor een ZZP'er belangrijk keuzes te maken in het gebruik van software. Als ZZP'er kan je beter kiezen voor een goed, wellicht betaald, softwarepakket die je gemak oplevert dan een slordig pakket dat je veel tijd gaat kosten. Hetzelfde geldt voor urenregistratie software. Goede ZZP urenregistratie software kan je simpelweg meer opleveren dan het zal kosten. Het is voor jou als ZZP'er dan ook een serieuze overweging en afweging die je zou moeten maken bij het aanschaffen of downloaden van een softwarepakket. Daarbij kan je beter direct bruikbare software aanschaffen, aangezien het overstappen naar een nieuw pakket vaak ook veel tijd vergt.

Urenadministratie software? Kies voor jouw ideale pakket

Welk pakket jij kiest voor tijdregistratie als ZZP'er, hangt af van je eigen wensen en eisen. Veel hangt daarnaast af van het werk dat je doet en waar je dat doet. Sommige ZZP'ers declareren hun uren niet bij klanten, maar spreken een vaste prijs af voor het leveren van een bepaald product. Ook in dergelijke gevallen blijft uren bijhouden voor ZZP'ers verplicht om in aanmerking te komen voor aftrekregelingen voor ondernemers. Het betekent wel dat de administratie er anders uitziet, dan wanneer uren simpelweg aan de klant worden doorberekend. Al deze factoren kun je meenemen bij het vinden en selecteren van urenregistratie software voor ZZP'ers. Ook de wijze van factureren, op uurbasis, per project of per activiteit, kan als filter worden ingesteld. Zo vind je een pakket voor urenregistratie als ZZP'er dat voldoet aan jouw eisen en dat je direct gratis kunt uitproberen.

Gratis urenregistratie ZZP? 

Twijfel je nog of urenregistratie ZZP bij jou past? Probeer dan een urenregistratie systeem gratis uit. De meeste aanbieders hebben een gratis proefperiode waarin je de software zelf kan testen. Zo weet je kosteloos of urenregistratie ZZP iets voor jou is!

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products