Dit zijn de beste planning apps om eenvoudig een planning te maken en beheren. Personaliseer het overzicht met de filters en vergelijk op prijs, functies en reviews.
Bespaar tijd en kosten met Shiftbase. Maak eenvoudig een planning voor een langere periode. Hierin zijn de verwachte personeelskosten, omzet en budgetten zichtbaar. Urenregistratie kan via de computer, app of prikklok.
In Gripp maak je de planning zoals jij dat wilt. Naast diverse weergaven zoals op dag-, week- en maandniveau, kies je zelf wat je wel of niet wilt tonen. Zo heb jij altijd het perfecte overzicht en grip op de planning.
Wat doet u met 200 uur extra per jaar? Uitgebreide bedrijfsplanning, simpel uren registreren & inzichtelijke loonstrookjes. Dit zijn een paar van de verschillende functionaliteiten van de alles-in-1 software van Bedrijfsrooster.nl
Een flexpool plannen met Excel, WhatsApp en telefoon is knap lastig. Stap over op clevergig en plan je flexpool sneller én eenvoudiger. Met bijna 100 enthousiaste instellingen en bureaus als klant zijn wij een veilige keuze!
Met Exact voor Project Management heb je 1 programma voor je projectmanagement, capaciteitsplanning, urenregistratie, boekhouding en facturatie. De slimme software helpt je om gezonde marges en tevreden klanten te realiseren.
In één oogopslag je mensen en materiaal plannen. Vraag vrijblijvend een demo aan! Energiesector, Olie en Gas, Infra en GWW. Voor bedrijven met > 20 medewerkers. Focus op de Operatie, Services en Projecten.
Workday biedt een wendbare oplossing die personeelsplanning en uren- en verzuimregistratie combineert in één tool. Dit verbetert het personeelsmanagement, automatiseert handmatige taken en maakt planning flexibel.
Ben je veel onderweg voor je werk, maar wil je het liefst toch op elke plek op de hoogte zijn van de planning? Met een planning app is dat mogelijk! Via je smartphone of tablet kan je dan snel checken wat er die dag voor je te wachten staat. In bijna alle gevallen kun je een planning app, als onderdeel van planning software, gratis proberen voor een proefperiode. Appwiki helpt je bij de keuze voor de beste planning app.
Een planning app, of planner app, valt onder planning software. Het verschil tussen deze twee is dat een planning app speciaal ontwikkeld is voor gebruik met je smartphone of tablet op zowel Android als iOS. Voor bijvoorbeeld ZZP’ers die veel onderweg zijn kan het daarom heel handig zijn. Altijd en overal heb je dan de mogelijkheid om even snel naar de planning voor die dag, komende week of zelfs komende maand te kijken. Zou je meer willen lezen over planning maken met verschillende tools, check dan onze blog over de alternatieven met betrekking tot planning maken. Hieronder zullen we verdergaan met de vele voordelen van een planning maken met een app.
Zoals net al genoemd is het grote voordeel van een online app voor het inzien van je planning dat je rustig naar de planning van jou en je collega’s kan kijken. Waar je ook bent en op welk tijdstip van de dag ook. Mocht je onderweg zijn en een collega willen bereiken maar hij of zij neemt niet op, dan kan je even snel de personeelsplanning app gebruiken om te checken wat die collega op dat moment aan het doen is. Of ben je per ongeluk vergeten of die ene belangrijke afspraak nou om 11:00 uur of 11:30 uur begint, dan biedt de planner app een goede uitkomst. Dit betekent dus dat iedereen binnen het bedrijf altijd up-to-date is. Naast dat je zelf snel en eenvoudig kan zien wat de planning van jou en je collega’s is, is het ook mogelijk om bijvoorbeeld verlof aan te vragen voor die heerlijke drieweekse safari of voor een dagje naar het pretpark met de kinderen. Naast dat het een soort werkrooster app is, krijgt iedereen ook een duidelijk overzicht van wanneer er precies gewerkt is. Zo kan je dus eenvoudig controleren of het aantal uren op je loonstrookje klopt. Daarnaast beschikt een app vaak ook over een volledige lijst van alle telefoonnummers van de mensen die werkzaam zijn binnen het bedrijf. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk contact op kan nemen met al je collega’s.
Vanuit het perspectief van de roostermaker is het voordeel dat alle aanvragen voor verlof op één plek verzameld wordt en er daardoor een duidelijk overzicht ontstaat waarmee het rooster vervolgens in elkaar gezet kan worden. Een ander voordeel is dat het versturen van de roosters niet meer hoeft, het kan gewoon online worden gezet in de app en iedereen die de planning app heeft gedownload kan de planning dan bekijken. Hier komt dan bij dat kleine wijzigingen of toevoegingen makkelijker kunnen worden doorgevoerd en iedereen altijd up-to-date is. Scheelt een hoop tijd en geld.
Al overtuigd van het nut van een planner app? Naast efficiëntie en eenvoudig inzicht in je planning kan je jouw planning software slim koppelen met andere software. Benieuwd hoe dat kan? Lees dan verder.
Wat de planning apps nog handiger maakt is dat ze ook makkelijk te koppelen zijn aan andere systemen software die binnen je bedrijf gebruikt worden. Een personeelsplanning app met daarin een overzicht van alle gewerkte uren kan makkelijk gecombineerd worden met software voor urenregistratie. De uren kunnen makkelijk uit zo’n app worden gehaald en gebruikt worden bij het verwerken van de uren over de afgelopen periode. Verder is het uiteraard ook mogelijk om de app te zien als een toevoeging op planning software die voornamelijk op laptops gebruikt wordt. Je kan het dus zien als een soort uitbreiding hierop, waarmee werken nog slimmer en sneller wordt.
Aangezien het voor een project van belang is dat deze goed gepland worden, is project management een ander soort software waar planning apps goed mee gelinkt kunnen worden. Iedereen die betrokken is bij het project kan dan eenvoudig zien wat er wanneer de bedoeling is.
Hebben al deze voordelen jouw interesse gewekt en zou je graag eens willen uitzoeken wat voor soort planning apps er allemaal bestaan op de markt? Dan kan Appwiki je daar gegarandeerd bij helpen! Onze website kan gebruikt worden om de beste planner apps te vergelijken met elkaar. Stel bijvoorbeeld je eigenlijk software top 3 samen, dat maakt vergelijken nog eenvoudiger. Met behulp van filters krijg je dan die meest geschikte opties voor jouw bedrijf. Bij het kiezen zijn er een aantal vragen die je in je achterhoofd moet houden, zoals:
Wat voor soort onderneming is jouw bedrijf?
In welke branche gaat de planning app gebruikt worden?
Hoeveel werknemers gaan er gebruikmaken van de app?
Wil je graag de applicatie koppelen met andere systemen binnen je bedrijf?
Heb je na een klein onderzoek op onze website de juiste planning app gevonden? Of heb je er één gevonden maar komen er toch nog wat twijfels in je op? Probeer dan een planning app gratis uit. Gelukkig is er in de meeste gevallen namelijk de optie om de applicatie kosteloos uit te proberen voor een bepaalde proefperiode, vaak 14 of 30 dagen. Blijkt na deze periode dat het toch niet geschikt is voor jouw bedrijf, dan heeft het in ieder geval niets gekost en kun je daarna weer rustig verder zoeken naar een planner app die wel aan alle eisen voldoet. Voldoet de planning app wel aan alle verwachtingen? Mooi! Dan kan je starten met het slimmer en efficiënter managen van je bedrijf. Zo houd jij tijd over voor dingen die echt belangrijk zijn! In dit geval zijn wij bij Appwiki blij dat wij hebben kunnen helpen bij het kiezen van de beste planning app.
✅ Wat is een planning app?
Een planning app, of planner app, valt onder planning software. Een planning app is speciaal ontwikkeld voor gebruik met je smartphone of tablet. Als je veel onderweg bent kan het daarom heel handig zijn. Altijd en overal heb je dan de mogelijkheid om even snel naar de planning voor die dag, komende week of zelfs komende maand te kijken.
✅ Hoe werkt een planning app?
Nadat je jouw planning software hebt gekozen kun je deze software als app op je smarthone of tablet downloaden. Vaak is een app een iets uitgeklede variant van de software of dekstop, maar dat hoeft niet. Met een app kun je jouw planning inzien, wijizigen en delen vanaf jouw smartphone of tablet.
✅ Wat zijn de voordelen van het gebruiken van een planning app?
Het grote voordeel van een online app is dat je overal en altijd de planning van jou en je collega’s kan inzien. Als je ook je werkrooster bijhoudt in de planning app heb je bovendien alle aanvragen voor verlof op één plek verzameld. Hier komt dan bij dat kleine wijzigingen of toevoegingen makkelijker kunnen worden doorgevoerd en iedereen altijd up-to-date is.
Een werkrooster maken? Ontdek hoe je eenvoudig en snel een werkrooster kunt maken. 1. Bekijk de aanbieders We hebben een overzicht voor je gemaakt met de beste planning software. 2. Maak een voorselectie Selecteer je bedrijfsvorm, branche en bedrijfsgrootte en bepaal welke functies je nodig hebt. 3. Vergelijk je persoonlijke top 3 Voeg de 3 beste planningsprogramma's toe aan jouw vergelijking en vergelijk je persoonlijk top 3 in één overzicht. 4. Probeer de beste software Probeer gratis en vrijblijvend jouw software top 3. Door meerdere oplossingen te ervaren, weet je welke het beste bij je past. 5. Evalueer en maak je keuze Vergelijk en beoordeel van jouw top 3 de functies, gebruiksgemak en support. Kies dan de software die het beste bij je past. Zo maakt Appwiki softwareselectie eenvoudig.
Relevante artikelen
Hoe maak je een werkrooster?
PlanningEenvoudig een weekplanning maken
PlanningEen planning maken? Welke tool ga je gebruiken?
PlanningHoe hou je eenvoudig een planning bij?
Planning
Eenvoudig planning software kiezen?