1. Planning
 2. Personeelsplanning

Beste personeelsplanning software in 2024

Wij hebben de beste personeelsplanning software opnieuw getest in 2023! Bekijk onze top 5 en vergelijk de personeelsplanner software op prijs, functies en reviews.

Een flexibele personeelsplanning maken

Of je onderneming nu groot of klein is, het opstellen van een personeelsplanning kan soms een hele puzzel zijn. Als ondernemer balanceer je tussen Excel-sheets en onverwachte ziekmeldingen, terwijl je streeft naar een vlekkeloze planning.

Wil je wijzigingen snel kunnen doorvoeren en dat iedereen op de hoogte is van de laatste versie van de planning? 

Dan biedt personeelsplanning software de oplossing. Ontdek de mogelijkheden voor het maken en bijhouden van een personeelsplanning voor jouw organisatie. Personeelsplanner software helpt je om:

 • snel alle informatie te bundelen
 • een overzichtelijke planning te maken
 • eenvoudig en snel de planning aanpassen op veranderende omstandigheden zoals ziekte, beschikbaarheid of de vraag en behoefte van klanten. 

Maar inmiddels zijn er zoveel verschillende bedrijven die software voor personeelsplanning aanbieden, dat we ons kunnen voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij de beste personeelsplanning software getest, vergeleken en op basis daarvan een top 5 opgesteld.

De beste personeelsplanning software van dit moment:

 1. Bedrijfsrooster.nl - De beste voor ploegenroosters

 2. Shiftbase - De beste voor personeelsplanning en HR 

 3. Hooray HR - De beste voor volledige personeelsadministratie

 4. Werktijden.nl - De beste en overzichtelijkste app voor roosters 

 5. Timechimp - De beste planning en urenregistratie software

Laatste update: juli 2023

Ook interessant voor jou:

Hoe hebben wij deze top 5 bepaald?

Personeelsplanning software is een handige manier om je planning op orde te houden, maar hoe kies je nou het juiste pakket? Wij hebben de meest populaire software getest en daarbij goed gelet op de volgende punten:

 • Gebruiksvriendelijkheid: Zowel werkgevers als werknemers maken gebruik van personeelsplanning software. Het is belangrijk dat werknemers gemakkelijk hun roosters kunnen bekijken, vakantieuren kunnen aanvragen en verzoeken kunnen indienen voor het ruilen van diensten. We hebben gelet op de gebruiksvriendelijkheid voor beide partijen.

 • Vereenvoudigd roosteren: De planningsoftware moest vooral het roosteren gemakkelijker en sneller maken. We hebben ook gekeken naar mogelijkheden voor automatisering.

 • Inzicht in loonkosten: Personeelsplanning software helpt bij het verkrijgen van inzicht in de loonkosten. Je kunt direct zien of bijsturing nodig is en wanneer de kosten te hoog oplopen.

 • Human resources: Een rooster alleen is niet voldoende als je met personeel werkt; je moet ook diverse HR-zaken afhandelen. We hebben gekeken naar de HR-mogelijkheden binnen de softwarepakketten.

 • Verwerking van uren: Als je personeel hebt, krijg je te maken met ziekteverzuim, verlof, overuren en vakantie. We hebben gekeken of het eenvoudig is om deze uren te verwerken

Benieuwd naar onze bevindingen? Bekijk hieronder onze top 5 van personeelsplanning!

 

#1 - Bedrijfsrooster.nl - De beste voor ploegenroosters

Bedrijfsrooster.nl is de softwareoplossing die zich volledig richt op het maken van planningen voor medewerkers. Het gebruiksgemak is groot, dankzij een intuïtieve interface waarmee je in slechts vier stappen een volledig ploegenrooster kunt opstellen. Bovendien krijg je direct inzicht in de optimale toewijzing van medewerkers aan verschillende diensten. Kortom, met Bedrijfsrooster.nl wordt het creëren van ploegenroosters een moeiteloze taak.

Urenregistratie

Bedrijfsrooster.nl maakt het voor medewerkers eenvoudig om zelf hun gewerkte uren te registreren. Ongeacht of ze langer of korter hebben gewerkt dan de ingeplande dienst, de flexibiliteit van dit systeem laat hen toe de exacte uren aan te geven. Je enige taak is vervolgens om deze uren te bevestigen. Daarnaast biedt Bedrijfsrooster.nl ook de mogelijkheid om de uren te registreren door middel van een vingerscan. Handig!

Personeelsplanning met ‘Autopilot’-functionaliteit

Onze testers vonden het maken van een planning een fluitje van een cent, dankzij de personeelsplanning module van Bedrijfsrooster.nl. Hier heb je inzicht in de beschikbaarheid, het verlof en het verzuim van medewerkers en kan je de beschikbare uren zo goed mogelijk laten aansluiten op de personeelsbehoefte. 

De 'Autopilot'-functie is hierbij een uitkomst. Deze digitale assistent stroomlijnt het roosterproces door met één muisklik het werk uit je handen te nemen. De Autopilot houdt rekening met de beschikbaarheid van medewerkers en verdeelt de werkuren op een eerlijke manier. En dat kan je een enorme tijdsbesparing opleveren, zeker wanneer je te maken hebt met ploegendiensten. De Autopilot houdt rekening met wisselende weekenddiensten en zorgt voor een roulatie tussen de verschillende shifts. Een onmisbare tool voor een efficiënte bedrijfsvoering!

Integratiemogelijkheden

Een pluspunt van Bedrijfsrooster.nl is dat er veel integratiemogelijkheden zijn, waaronder salaris- en urenregistratiesystemen. Hierbij worden de geregistreerde uren automatisch overgenomen en de kosten van het personeel berekend.

Pluspunten Bedrijfsrooster.nl

 • Overzichtelijke personeelsplanning
 • Delen van roosters via e-mail en alerts
 • Tijdsbesparing met autopilot-functionaliteit
 • Veel integratiemogelijkheden
 • Snelle ondersteuning via de helpdesk

Minpunten Bedrijfsrooster.nl

 • Geen volledige HR software
 • Stap-voor-stap handleiding ontbreekt
 • Wennen aan de vele mogelijkheden

Prijs

Bedrijfsrooster biedt twee tarieven:

 • Klein zakelijk: € 3,50 per actieve werknemer. Dit is voor 1-100 medewerkers
 • Maatwerk: Vanaf prijs op maat € 349 voor een onbeperkt aantal medewerkers.

Reviews

Bedrijfsrooster.nl heeft over het algemeen positieve beoordelingen ontvangen volgens de reviews op Klantenvertellen. Uit de 33 reviews scoort de dienst gemiddeld een 8,5. 

Positieve punten die naar voren komen in de reviews zijn onder meer de goede klantenservice, de duidelijkheid van de roostering en de vele mogelijkheden die het platform biedt​. Sommige gebruikers merkten op dat hoewel het in het begin even wennen was, het platform na enige tijd prettig werkte.

Er zijn ook enkele minpunten. Zo vonden gebruikers dat Bedrijfsrooster.nl soms te veel mogelijkheden biedt, wat het lastig kan maken om ermee te werken​. We lazen ook opmerkingen over de snelheid van de support, met sommige gebruikers die aangeven dat het lang duurde voordat ze een reactie kregen​. Het is echter belangrijk om te vermelden dat deze opmerkingen betrekking hebben op oudere reviews, en dat recente reviews hier geen melding meer van maken.

Eindconclusie

Bedrijfsrooster is een van de meest uitgebreide tools die we hebben getest als het om personeelsplanning gaat. De vele functionaliteiten, de gebruiksvriendelijkheid, de mobiele app en goede klantenservice, maken dat dit pakket als beste uit onze test komt. Een van de grootste pluspunten is dat Bedrijfsrooster het roosteren voor je kan automatiseren. Dat kan je enorm veel tijd besparen. Het is wel zo dat je wat tijd nodig hebt om alle functies te leren kennen, maar al met al is Bedrijfsrooster.nl echt een nuttige en effectieve tool voor personeelsplanning en het bijhouden van uren.

#2 - Shiftbase - de beste voor HR en personeelsplanning

Bedrijfsrooster.nl is de softwareoplossing die zich volledig richt op het maken van planningen voor medewerkers. Het gebruiksgemak is groot, dankzij een intuïtieve interface waarmee je in slechts vier stappen een volledig ploegenrooster kunt opstellen. Bovendien krijg je direct inzicht in de optimale toewijzing van medewerkers aan verschillende diensten. Kortom, met Bedrijfsrooster.nl wordt het creëren van ploegenroosters een moeiteloze taak.

shiftbase

Functionaliteiten

Shiftbase biedt een scala aan mogelijkheden voor personeelsbeheer, waaronder het eenvoudig toewijzen van taken aan individuele medewerkers. Je kunt gemakkelijk werktijden plannen voor medewerkers en deze aanpassen op basis van hun verzoeken. De belangrijkste functies zetten we hieronder op een rijtje:

Werktijden planning

Met Shiftbase kun je gemakkelijk werktijden voor medewerkers plannen. Je kunt shifts toewijzen aan individuele medewerkers op basis van hun beschikbaarheid, vaardigheden en voorkeuren. Het systeem biedt een overzichtelijke weergave van het rooster, waardoor je snel kunt zien wie er ingeroosterd is.

Takenbeheer

Shiftbase stelt je in staat om taken toe te wijzen aan medewerkers en de voortgang van deze taken te volgen. Managers kunnen de status van taken controleren en indien nodig bijsturen.

Beschikbaarheid en verlof

Het inzien van de beschikbaarheid van medewerkers is een belangrijke functionaliteit van Shiftbase. Je kunt snel zien welke medewerkers beschikbaar zijn voor een bepaalde shift of dienst, waardoor je efficiënter kunt plannen. Ook kun je verlofaanvragen van medewerkers eenvoudig verwerken. Deze aanvragen worden automatisch doorgestuurd naar de juiste persoon voor goedkeuring. 

Urenregistratie en rapportage

Er is een uitgebreide urenregistratie functionaliteit. Medewerkers kunnen gemakkelijk hun gewerkte uren invoeren, inclusief overuren en pauzes. Managers kunnen real-time rapportages genereren om inzicht te krijgen in de totale gewerkte uren, loonkosten en productiviteit van het team. Bovendien kunnen deze gegevens geëxporteerd worden naar boekhouding of salarisverwerking software.

Pluspunten Shiftbase

 • Gespecialiseerd in personeelsplanning en HR
 • Mobiele app en website planner
 • Veel geautomatiseerde taken
 • Inzicht in personeelskosten en bezetting
 • Aan te passen aan het bedrijf
 • Eenvoudig communiceren met medewerkers

Minpunten Shiftbase

 • Geen volledig salaris- en urenregistratiesysteem
 • Leercurve om het systeem te leren kennen
 • Lay-out van het rooster is niet aan te passen

Prijs

Shiftbase biedt de volgende opties:

 • Free: max. 75 medewerkers. Alleen voor het maken van personeelsplanning. 
 • Starter: € 3 per medewerker. Minimaal 10 medewerkers. Inclusief timetracking, beschikbaarheid, plus-min uren, verlof aanvragen. 
 • Premium: € 4 per medewerker. Minimaal 10 medewerkers. Inclusief budget management, open diensten, plannen op basis van skills. 

Reviews

Op Capterra krijgt Shiftbase gemiddeld een score van 4,4 op 5 op basis van 194 reviews. We zien hierbij vooral positieve berichten over de vele mogelijkheden en opties. Het aanmaken van het rooster is erg gemakkelijk en alle medewerkers kunnen zien wat anderen aan het doen zijn, waardoor het ruilen van diensten eenvoudig is. Dat je een bezettingsnorm kunt toevoegen wordt genoemd als groot voordeel. 

De minpunten die genoemd worden zijn dat het wat langer duurt om het pakket onder de knie te krijgen en dat het pakket uitgaat van standaarddiensten. Ook wordt als nadeel genoemd dat de namen van niet-werkende medewerkers in het rooster staan, wat de personeelsplanner extra druk maakt.

Eindconclusie

Shiftbase is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar personeelsplanning software. Deze software biedt diverse mogelijkheden om de personeelsplanning eenvoudig en efficiënt te maken. Met Shiftbase kun je gemakkelijk de bezettingsnormen bijhouden, waardoor je in één oogopslag kunt zien of er voldoende personeel is. Daarnaast is het mogelijk om diensten te herhalen, waardoor het planningsproces gestroomlijnd wordt. Een prettig pakket om mee te werken. Je betaalt per medewerker, maar de kosten vallen mee. 

#3 - Hooray HR - de beste voor personeelsadministratie

Hooray HR biedt een intuïtieve omgeving waarin alle HR-gerelateerde zaken op één centraal punt samenkomen. Het is een ideale keuze voor kleine tot middelgrote ondernemingen die hun HR-procedures willen stroomlijnen en professionaliseren.

Bedrijven die streven naar efficiëntie in het beheer van hun HR-processen, zoals het onboarden van nieuwe werknemers, het afhandelen van verlofverzoeken en het bijhouden van gegevens, zullen veel baat hebben bij het gebruik van Hooray HR.

hooray HR

Binnen 5 minuten up-and-running

Hooray HR implementeren is een fluitje van een cent. Je kunt snel en eenvoudig een eigen omgeving creëren, waardoor je binnen 5 minuten operationeel bent. Bovendien heb je geen uitgebreide HR kennis nodig.

Bij de initiële opzet vul je essentiële informatie in bij de bedrijfsinstellingen, waarmee je budgetten en individuele personeelsbestanden bepaalt. Het is eenvoudig om deze gegevens later aan te passen of aan te vullen.

Het toevoegen van complete dossiers, contracten en loonstroken in Hooray HR vergt wat extra inspanning, maar dit is slechts eenmalig. Een tijdbesparende functie is de mogelijkheid om loonstroken simpelweg te slepen en neer te zetten. De tool identificeert vervolgens aan de hand van de bestandsnaam voor wie de loonstrook bedoeld is.

Functionaliteiten Hooray HR

Hooray HR onderscheidt zich door zijn gebruiksgemak en uitgebreide functionaliteiten, zoals:

 • Beheer van personeelsdossiers
 • Workflows
 • Beheer van verlof en afwezigheid
 • Contractmanagement
 • Salarisadministratie
 • Inzicht in de beschikbaarheid van werknemers
 • Bedrijfsagenda
 • Registratie van overuren

Hooray HR heeft een hedendaagse en georganiseerde interface. Zodra je het dashboard opent, zie je meteen wat er nog op je to-do lijstje staat, wie er allemaal aan het werk zijn en wanneer je collega's beschikbaar zijn. 

Een opvallende eigenschap van Hooray HR is de constante verbetering en uitbreiding van functies, gebaseerd op gebruikersfeedback. Elke maand worden er nieuwe functies uitgerold, die direct voortkomen uit de ontvangen suggesties.

Pluspunten Hooray HR

 • Handige meldingen om HR-taken bij te houden
 • Gebruiksvriendelijke mobiele app
 • Aparte inlog voor werkgever en werknemer
 • Gecentraliseerde HR-administratie
 • Vaste maandelijkse kosten per werknemer
 • Snelle klantenservice

 

Minpunten Hooray HR

 • Beperkingen voor kleinere ondernemingen
 • Niet zo uitgebreid als andere HR software
 • Geen optie voor het beheer van medewerkersontwikkeling

Prijs

Hooray HR hanteert een eenvoudig prijsmodel van € 4,50 per gebruiker per maand, zonder ingewikkelde pakketten. Bovendien bieden ze een gratis proefperiode van 14 dagen aan.

Reviews

Op Capterra heeft Hooray HR een score van 4,7 sterren gekregen in 10 reviews. Gebruikers prijzen de gebruiksvriendelijkheid, vlotte implementatie en handige overzichten, zoals die voor verlofdagen. Er werd wel melding gemaakt van incidentele kleine storingen, maar die werden snel verholpen.

Eindconclusie

Hooray HR is een waardevolle ondersteuning voor HR-administratie en vereenvoudigt processen. Met een helder design en handige functies is het enorm tijdbesparend voor bijvoorbeeld HR-managers. Voor medewerkers is de mobiele app een prettige toevoeging.

Als een alles-in-één HR-tool maakt Hooray HR aparte tools overbodig voor zaken zoals verlof, verzuim en contractbeheer. Het is een uitstekende keuze voor bedrijven met 5 tot 100 medewerkers.

 

#4 - Werktijden.nl - De beste en overzichtelijkste app voor roosters

Werktijden.nl is een online tool waarbij zowel werkgevers als werknemers eenvoudig werktijden kunnen registreren en beheren. Het systeem maakt gebruik van een gebruiksvriendelijke interface en is geschikt voor bedrijven van alle groottes in diverse branches.

werktijden planning

Aan de slag met Werktijden.nl

Starten met Werktijden.nl is gelukkig eenvoudig. Het systeem is gebruiksvriendelijk en biedt een stapsgewijze handleiding om je op weg te helpen. En mocht je onderweg wat hulp nodig hebben, dan staan er verschillende ondersteuningsopties voor je klaar, zoals de vriendelijke klantenservice en uitgebreide online handleidingen.

Functionaliteiten

 • Eenvoudige registratie van werktijden
 • Vlotte goedkeuring van werktijden
 • Automatische berekening van overwerk, vakantiedagen en verlof
 • Exporteer werktijden naar externe systemen
 • Simpel aanvragen en goedkeuren van verlof
 • Altijd inzicht in beschikbare verlofuren
 • Houd overzicht over de aanwezigheid van je werknemers
 • Genereer met een druk op de knop overzichtelijke rapportages
 • Snel en gemakkelijk belangrijke gegevens exporteren naar Excel
 • Vertrouw op veilige opslag van je gegevens

Maak roosters met Werktijden.nl

Werktijden.nl maakt het opstellen van roosters een plezierige taak. Met een duidelijk overzicht kun je snel verlofaanvragen goedkeuren of afwijzen, en het rooster opstellen. Een rooster maken is zo gedaan waardoor je tijd overhoudt voor andere belangrijke taken. Tijdens het planningsproces kunnen er altijd wijzigingen optreden, maar geen zorgen! Met Werktijden.nl kun je snel aanpassingen doorvoeren, waarna alle betrokkenen direct een bijgewerkt rooster ontvangen. Zo is iedereen altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen.

Efficiënt in- en uitklokken

Bij Werktijden.nl kun je je medewerkers probleemloos laten in- en uitklokken met behulp van een terminal. Bij aankomst kunnen ze eenvoudig inchecken met een handige tag, en aan het einde van de werkdag volgt een vlotte uitcheck. Zo heb je altijd een nauwkeurig overzicht van de gewerkte uren. En dat is nog niet alles! Het systeem stelt je ook in staat om pauzetijden te registreren, zodat je volledige controle hebt over de werktijd. Geen gedoe met handmatige registraties die foutgevoelig kunnen zijn, want Werktijden.nl neemt alles automatisch voor je uit handen.

Pluspunten

 • Eenvoudig in gebruik met een overzichtelijke app
 • Naadloze integratie met diverse softwarepakketten
 • Gemakkelijk in- en uitklokken voor medewerkers
 • Beschikbaar in meerdere talen: NL, ENG, DUI
 • Flexibiliteit met dagelijkse opzegbaarheid

Minpunten

 • Beperkte integratiemogelijkheden
 • Het is geen volledige HR oplossing

Prijs

Vast tarief van slechts € 3,75 per medewerker per maand, inclusief onbeperkt gebruik van alle functies zoals afdelingen, roosterplanning, urenregistratie, verlofregistratie, evenementenplanning en de handige mobiele app.

Probeer Werktijden.nl volledig gratis uit gedurende 14 dagen.

Eindconclusie

Werktijden.nl is de complete oplossing voor het efficiënt maken van roosters. Met overzichtelijke exports en een uitgebreid scala aan functies krijg je absoluut waar voor je geld. Bovendien ligt de prijs beduidend lager dan vergelijkbare software op de markt. Of je nu een klein bedrijf hebt of een grote onderneming, met Werktijden.nl heb je een goede personeelsplanner app in handen.

 

#5 - Timechimp - De beste planning en urenregistratie software

Ook Timechimp verdient een plekje in onze top 5. Het is een gebruiksvriendelijke software voor tijdregistratie en efficiënte planning. Met Timechimp heb je toegang tot veel mogelijkheden, waaronder geavanceerde personeelsplanning software. Uren registreren is zo niet langer een tijdrovend klusje! Bovendien is het te koppelen met een boekhoud- of salarispakket voor automatische workflows.

timechimp rooster

Maak een personeelsplanning

Het creëren van een personeelsplanning met Timechimp is eenvoudig. De software biedt een intuïtief en visueel aantrekkelijk ontwerp met een overzichtelijke interface waarmee je moeiteloos een planning kunt opstellen.

Beschikbaarheid medewerkers

Medewerkers kunnen eenvoudig hun beschikbaarheid aangeven en verlof aanvragen via Timechimp. Het invoeren van verlof, vakanties en afwezigheid verloopt op rolletjes, waarna jij als manager deze kunt goedkeuren. Hierdoor blijft de planning altijd overzichtelijk. Bovendien kun je open diensten inplannen, waarop medewerkers kunnen reageren en hun beschikbaarheid kunnen aangeven. Dit geldt alleen voor de medewerkers die je hiervoor zelf hebt uitgenodigd. Op die manier behouden medewerkers meer controle over hun eigen rooster, wat prettig werkt.

Ziekteverzuim, toeslagen en overuren

Ook het registreren van ziekmeldingen van medewerkers is eenvoudig met Timechimp. En als overuren regelmatig voorkomen binnen je organisatie, is het raadzaam om de dienstverbanden in Timechimp toe te wijzen aan de betreffende medewerkers. Dit handige systeem zorgt ervoor dat overuren automatisch worden bijgehouden en verwerkt in de salarisadministratie.

Inzichtelijke loonkosten

Een van de voordelen van Timechimp is dat je op een zeer eenvoudige manier controle hebt over je loonkosten. Bij het maken van de personeelsplanning kun je rekening houden met dag- of weekbudgetten. Dit kan zelfs op locatie-, functie- en medewerkerniveau, waardoor je nauwkeurig inzicht hebt in de kosten.

Pluspunten Timechimp

 • Eenvoudig en intuïtief in gebruik
 • In- en uitklokken met de digitale prikklok
 • Flexibele urenregistratie via desktop, mobiele app en prikklok
 • Integraties met diverse softwarepakketten, van boekhouding tot CRM

Minpunten Timechimp

 • Volledige focus op planning. Naast planning, urenregistratie en facturatie zitten er niet veel extra functionaliteiten bij.

Prijs

Timechimp biedt verschillende abonnementsopties, inclusief een gratis versie en betaalde abonnementen met extra functies. De prijs is afhankelijk van het gekozen abonnement.

 • Basic: Ideaal als je alleen uren wilt plannen en registreren. Kosten: € 6 per gebruiker.
 • Business: Alle functies van het basispakket, plus projectmanagement, inclusief offertes, facturatie, uitgaven en rittenregistratie. Kosten: € 10 per gebruiker.
 • Professional: Alle functionaliteiten van het basis- en businesspakket, inclusief projectplanning, aangepaste rollen en self-billing.

Reviews

Timechimp krijgt een uitstekende score van 8,7 van de 10 bij de Feedback Company. Gebruikers waarderen met name de eenvoud, overzichtelijkheid en mogelijkheden van de urenregistratie. Wel zijn er enkele opmerkingen over de snelheid en incidentele storingen in de app.

Eindconclusie

Timechimp is uitstekende personeelsplanning software. Het is gebruiksvriendelijk en biedt uitgebreide inzichten. Medewerkers ervaren ook het gemak van Timechimp, waar ze zelf eenvoudig uren kunnen registreren, beschikbaarheid kunnen opgeven en verlof kunnen aanvragen. Met Timechimp kun je je volledige urenadministratie in één tool beheren, en als je meer functionaliteiten wilt, kun je eenvoudig upgraden. Timechimp biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding en is geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven.

 

Personeelsplanning software vergelijken en kiezen

Het is belangrijk om een weloverwogen beslissing te maken, zodat je zeker weet dat je gekozen hebt voor de best passende software. Personeelsplanning is nou eenmaal in iedere sector en zelfs in ieder bedrijf of iedere organisatie anders, dus zijn er ook zoveel verschillende behoeften.

 • Kan je er alle benodigde informatie in kwijt?
 • Bespaar je er echt veel tijd mee?
 • En ook niet onbelangrijk: is de software gebruiksvriendelijk?

Je weet pas echt of iets iets voor jouw bedrijf of project is als je echt mee hebt kunnen werken. Daarom kan je bij Appwiki bijna alle planning software gratis 14 of 30 dagen proberen om te kijken of het bij jou past.

Mocht je na je proefperiode toch nog twijfelen aan de software die je gekozen hebt? Geen probleem! De gratis proefperiode geldt per gekozen softwarepakket, dus probeer gerust een tweede of zelfs derde personeelsplanning software uit, totdat je hebt wat je zoekt.

Heb je vragen naar aanleiding van de top 5 of heb je hulp nodig bij de keuze voor je personeelsplanner software? Onze experts staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Ook helpen we je graag om tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek jouw situatie, wensen en kansen in kaart te brengen. Zo bespaar je jezelf een hoop uitzoekwerk en weet je zeker dat je kiest voor een oplossing die echt bij jouw organisatie en werkwijze past.

Relevante artikelen

annie-spratt-604126-unsplash.jpg
28 augustus 2023

Hoe hou je eenvoudig een planning bij?

Planning

Je hebt een overzichtelijke planning gemaakt voor een langere termijn? Hoe hou je deze bij?

Lees meer 
9 augustus 2022

Hoe maak je een werkrooster?

Planning
Products