Planning tools

Eenvoudig de beste planning software kiezen?

Dit zijn de beste planning tools. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Vergelijk dan de 3 beste planning tools met elkaar. Probeer ze gratis en vrijblijvend.

Overzicht in je team
Geen Excel meer nodig
Bespaar tijd & stress
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Je operatie versnellen
Compleet gekoppeld
Drag-n-drop planning
Proefperiode
onbekend
Meer informatie

i-Reserve Webreserveringen

Gebruiksvriendelijk
Responsive
Flexibel Veelzijdig
Proefperiode
onbekend
Prijs
€ 39,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie

Sense-Cloud Service

Op elk apparaat
Gebruiksvriendelijk
Gratis helpdesk
Proefperiode
onbekend
Prijs
€ 90,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie

EY Finance Navigator

Bespaar tijd/kopzorgen
Geen Excel meer nodig
Finance kennis onnodig
Proefperiode
onbekend
Prijs
€ 20,00  vanaf
Meer informatie
Meer informatie

Soon

Meer dan een planner
Mooiste interface
Persoonlijke support
Proefperiode
onbekend
Prijs
€ 4,00  vanaf
Meer informatie
Meer informatie

clevergig

Bemiddelaars in arbeid
Eenvoudig in gebruik
Web en smartphone apps
Proefperiode
onbeperkt
Prijs
€ 185,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Extra functies
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

Ook interessant voor jou:

Eenvoudig planning software kiezen?

1. Bekijk de aanbieders We hebben een overzicht voor je gemaakt met de beste planning software.

2. Maak een voorselectie Selecteer je bedrijfsvorm, branche en bedrijfsgrootte en bepaal welke functies je nodig hebt.

3. Vergelijk je persoonlijke top 3 Voeg de 3 beste planningsprogramma's toe aan jouw vergelijking en vergelijk je persoonlijk top 3 in één overzicht.

4. Probeer de beste software Probeer gratis en vrijblijvend jouw software top 3. Door meerdere oplossingen te ervaren, weet je welke het beste bij je past.

5. Evalueer en maak je keuze Vergelijk en beoordeel van jouw top 3 de functies, gebruiksgemak en support. Kies dan de software die het beste bij je past. Zo maakt Appwiki softwareselectie eenvoudig.

Planning tools: vind en selecteer de beste!

Ben je op zoek naar een goede online planning tool? Het aanschaffen van een planning tool hoeft niet duur of moeilijk te zijn. Dat bewijst de onderstaande planning software. Bij Appwiki vind je de beste urenregistratie software voorzien van een planning tool. In bijna alle gevallen kun je de planning tool gratis proberen voor een proefperiode. Met een online planning tool werk je efficiënt en houdt je tijd over voor andere zaken binnen je bedrijf.

Wat zijn planning tools?

Een planning tool is, het woord zegt het al, software voor het maken van een strategische planning. De planner software wordt binnen bedrijven voornamelijk gebruikt ter ondersteuning van allerlei bedrijfsprocessen. Planning tools zijn meestal opgedeeld in kleinere tools die allemaal een specifieke taak ondersteunen. Voorbeelden hiervan zijn de financiële administratie of de voorraden. Gehele bedrijfsprocessen kunnen met planner software nauwkeurig op elkaar worden afgestemd.

Planning tools voordelen

Het inzetten van planning tools heeft vele voordelen. Het grootste voordeel is dat alle bedrijfsprocessen binnen een organisatie aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Je hebt geen aparte software per afdeling meer nodig. Planning tools zijn vaak goed geïntegreerd waardoor informatie maar één keer ingevoerd hoeft te worden. Daarnaast zijn planning tools vaak cloud software. Dit maakt het mogelijk om altijd en overal je planning bij te werken of in te zien, mits je een goede internetverbinding hebt. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste (juiste) informatie.

Verder is de mogelijkheid voor koppelingen met andere systemen of programma’s een groot voordeel. Creëer bijvoorbeeld een online project planning tool door de planning software te koppelen aan de project management software. Mocht je toch nog met andere softwareprogramma’s werken, dan is het vaak eenvoudig om deze aan elkaar te koppelen. Informatie wordt gesynchroniseerd en is in beide software in te zien. Met online planning software heb je altijd een geupdate softwareversie. Er wordt veel onderzoek verricht om de mogelijkheden en functionaliteiten van softwareprogramma’s te optimaliseren. Planner software zal daarom ook altijd in ontwikkeling blijven. Planning tools maakt bedrijfsprocessen eenvoudiger en efficiënter.

Een planning tool kiezen

Elke planning tool is anders en dit maakt het soms lastig om de juiste te kiezen. Op onze website kun je verschillende urenregistratie software met een planning functie vergelijken en vinden. De eerste en belangrijkste stap bij het kiezen een planning tool, is het bepalen van de wensen, van zowel jou als van het bedrijf. Stel jezelf
de volgende vragen en bepaal welke planner software geschikt is voor jou en jouw bedrijf:

  • Wat verwacht ik van een planning tool?
  • Wat is de bedrijfsvorm?
  • Hoeveel medewerkers gaan gebruik maken van de planning tool?
  • Hoeveel trainingstijd is per medewerker nodig?
  • Wil je de vormgeving kunnen aanpassen?
  • Wil je foto’s en/of logo’s kunnen toevoegen?
  • Wil je de planning tool kunnen koppelen met andere systemen? Zo ja, welke?
  • Welke andere functies en/of mogelijkheden moet de planning tool kennen? Bijvoorbeeld een takenlijst.

Heb je de antwoorden op bovenstaande vragen in kaart gebracht, dan ben je klaar om een goede planning tool te kiezen.

Soorten planning tools

Een planning tool omvat vaak software. Deze software is onder te verdelen in twee soorten: open source software en Software as a Service (SaaS) software. De keuze voor één van deze twee soorten is afhankelijk van expertise die je bezit of degene die voor jou een planning tool gaat bouwen. Open source software is een geschikt voor mensen die technisch goed onderlegd zijn. SaaS software is daarentegen geschikter voor mensen die weinig tot geen technische kennis hebben. Bovenstaande urenregistratie software zijn allen SaaS software.

Een online planning tool gratis proberen?

Heb je een keuze kunnen maken of twijfel je toch nog? In de meeste gevallen kun je een planning tool gratis proberen voor een bepaalde periode. Deze proefperiode omvat meestal veertien of dertig dagen en is vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Op deze manier kun je kosteloos ontdekken wat de mogelijkheden zijn van de gekozen planning tool. Na de proefperiode kun je vervolgens besluiten om de planner software aan te schaffen. Mocht je niet tevreden zijn over de planning tool, dan heeft het proberen je in ieder geval niets gekost. Op deze manier weet je zeker dat je de beste online planning tool vindt.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products