Planning tools vergelijken

Hier vind je een overzicht met de populairste planning tools voor het MKB. Personaliseer het overzicht met de filters. Kies en vergelijk vervolgens jouw top 3.

Flexibel plannen
Agenda koppelingen
Zet planning naar uren

In Gripp maak je de planning zoals jij dat wilt. Naast diverse weergaven zoals op dag-, week- en maandniveau, kies je zelf wat je wel of niet wilt tonen. Zo heb jij altijd het perfecte overzicht en grip op de planning.

Meer informatie
Bespaar 30% loonkosten
Geen opstartkosten
Maandelijks opzegbaar

Bespaar tijd en kosten met Shiftbase. Maak eenvoudig een planning voor een langere periode. Hierin zijn de verwachte personeelskosten, omzet en budgetten zichtbaar. Urenregistratie kan via de computer, app of prikklok.

(0)
Ga naar website
Meer informatie
Geïntegreerd pakket
Grip op je planning
370+ koppelingen

Creëer rust en bespaar tijd. Met flexibele capaciteitsplanning van Exact wordt planning eenvoudig, kloppend en overzichtelijk. Zo heb je altijd en overal inzicht in alle projecten en de beschikbaarheid is van collega's.

Meer informatie
Alles-in-1 pakket
100 % realtime inzicht
Capaciteitsplanning

Efficiënter plannen? Met Simplicate software - met handige capaciteitsplanning - heb jij voortaan volledig inzicht in projecten, medewerker capaciteit, taken en urenbesteding. Alle inzichten die je nodig hebt, op één centrale plek

Meer informatie
Personeelsplanning
Makkelijke verlof tool
Gratis demo

Wat doet u met 200 uur extra per jaar? Uitgebreide bedrijfsplanning, simpel uren registreren & inzichtelijke loonstrookjes. Dit zijn een paar van de verschillende functionaliteiten van de alles-in-1 software van Bedrijfsrooster.nl

Meer informatie
+90 tevreden klanten
Maandelijkse updates
Web en smartphone apps

Een flexpool plannen met Excel, WhatsApp en telefoon is knap lastig. Stap over op clevergig en plan je flexpool sneller én eenvoudiger. Met bijna 100 enthousiaste instellingen en bureaus als klant zijn wij een veilige keuze!

Meer informatie
Je operatie versnellen
Compleet gekoppeld
Drag-n-drop planning

In één oogopslag je mensen en materiaal plannen. Vraag vrijblijvend een demo aan! Energiesector, Olie en Gas, Infra en GWW. Voor bedrijven met > 20 medewerkers. Focus op de Operatie, Services en Projecten.

(0)
Ga naar website
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Type planning
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Aanvullingen
Extra functies
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

Ook interessant voor jou:

Planning tools: vind en selecteer de beste!

Ben je op zoek naar een goede online planning tool? Het aanschaffen van een planning tool hoeft niet duur of moeilijk te zijn. Dat bewijst de onderstaande planning software. Bij Appwiki vind je de beste urenregistratie software voorzien van een planning tool. In bijna alle gevallen kun je de planning tool gratis proberen voor een proefperiode. Met een online planning tool werk je efficiënt en houdt je tijd over voor andere zaken binnen je bedrijf.

Wat zijn planning tools?

Een planning tool is, het woord zegt het al, software voor het maken van een strategische planning. De planner software wordt binnen bedrijven voornamelijk gebruikt ter ondersteuning van allerlei bedrijfsprocessen. Planning tools zijn meestal opgedeeld in kleinere tools die allemaal een specifieke taak ondersteunen. Voorbeelden hiervan zijn de financiële administratie of de voorraden. Gehele bedrijfsprocessen kunnen met planner software nauwkeurig op elkaar worden afgestemd.

Planning tools voordelen

Het inzetten van planning tools heeft vele voordelen. Het grootste voordeel is dat alle bedrijfsprocessen binnen een organisatie aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Je hebt geen aparte software per afdeling meer nodig. Planning tools zijn vaak goed geïntegreerd waardoor informatie maar één keer ingevoerd hoeft te worden. Daarnaast zijn planning tools vaak cloud software. Dit maakt het mogelijk om altijd en overal je planning bij te werken of in te zien, mits je een goede internetverbinding hebt. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste (juiste) informatie.

Verder is de mogelijkheid voor koppelingen met andere systemen of programma’s een groot voordeel. Creëer bijvoorbeeld een online project planning tool door de planning software te koppelen aan de project management software. Mocht je toch nog met andere softwareprogramma’s werken, dan is het vaak eenvoudig om deze aan elkaar te koppelen. Informatie wordt gesynchroniseerd en is in beide software in te zien. Met online planning software heb je altijd een geupdate softwareversie. Er wordt veel onderzoek verricht om de mogelijkheden en functionaliteiten van softwareprogramma’s te optimaliseren. Planner software zal daarom ook altijd in ontwikkeling blijven. Planning tools maakt bedrijfsprocessen eenvoudiger en efficiënter.

Een planning tool kiezen

Elke planning tool is anders en dit maakt het soms lastig om de juiste te kiezen. Op onze website kun je verschillende urenregistratie software met een planning functie vergelijken en vinden. De eerste en belangrijkste stap bij het kiezen een planning tool, is het bepalen van de wensen, van zowel jou als van het bedrijf. Stel jezelf
de volgende vragen en bepaal welke planner software geschikt is voor jou en jouw bedrijf:

  • Wat verwacht ik van een planning tool?
  • Wat is de bedrijfsvorm?
  • Hoeveel medewerkers gaan gebruik maken van de planning tool?
  • Hoeveel trainingstijd is per medewerker nodig?
  • Wil je de vormgeving kunnen aanpassen?
  • Wil je foto’s en/of logo’s kunnen toevoegen?
  • Wil je de planning tool kunnen koppelen met andere systemen? Zo ja, welke?
  • Welke andere functies en/of mogelijkheden moet de planning tool kennen? Bijvoorbeeld een takenlijst.

Heb je de antwoorden op bovenstaande vragen in kaart gebracht, dan ben je klaar om een goede planning tool te kiezen.

Soorten planning tools

Een planning tool omvat vaak software. Deze software is onder te verdelen in twee soorten: open source software en Software as a Service (SaaS) software. De keuze voor één van deze twee soorten is afhankelijk van expertise die je bezit of degene die voor jou een planning tool gaat bouwen. Open source software is een geschikt voor mensen die technisch goed onderlegd zijn. SaaS software is daarentegen geschikter voor mensen die weinig tot geen technische kennis hebben. Bovenstaande urenregistratie software zijn allen SaaS software.

Een online planning tool gratis proberen?

Heb je een keuze kunnen maken of twijfel je toch nog? In de meeste gevallen kun je een planning tool gratis proberen voor een bepaalde periode. Deze proefperiode omvat meestal veertien of dertig dagen en is vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Op deze manier kun je kosteloos ontdekken wat de mogelijkheden zijn van de gekozen planning tool. Na de proefperiode kun je vervolgens besluiten om de planner software aan te schaffen. Mocht je niet tevreden zijn over de planning tool, dan heeft het proberen je in ieder geval niets gekost. Op deze manier weet je zeker dat je de beste online planning tool vindt.

Relevante artikelen

brooke-cagle-195777-unsplash.jpg
28 augustus 2023

Hoe hou je eenvoudig een planning bij?

Planning

Je hebt een overzichtelijke planning gemaakt voor een langere termijn? Hoe hou je deze bij?

Lees meer 
9 augustus 2022

Hoe maak je een werkrooster?

Planning

Eenvoudig planning software kiezen?

1. Bekijk de aanbieders We hebben een overzicht voor je gemaakt met de beste planning software.

2. Maak een voorselectie Selecteer je bedrijfsvorm, branche en bedrijfsgrootte en bepaal welke functies je nodig hebt.

3. Vergelijk je persoonlijke top 3 Voeg de 3 beste planningsprogramma's toe aan jouw vergelijking en vergelijk je persoonlijk top 3 in één overzicht.

4. Probeer de beste software Probeer gratis en vrijblijvend jouw software top 3. Door meerdere oplossingen te ervaren, weet je welke het beste bij je past.

5. Evalueer en maak je keuze Vergelijk en beoordeel van jouw top 3 de functies, gebruiksgemak en support. Kies dan de software die het beste bij je past. Zo maakt Appwiki softwareselectie eenvoudig.

Products