Gratis planning software

Vergelijk en probeer planning software gratis

Dit zijn de beste gratis planningsprogramma's. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Vergelijk dan de 3 beste planningsprogramma's met elkaar. Probeer ze gratis en vrijblijvend.

Je operatie versnellen
Compleet gekoppeld
Drag-n-drop planning

In één oogopslag je mensen en materiaal plannen. Vraag vrijblijvend een demo aan! Energiesector, Olie en Gas, Infra en GWW. Voor bedrijven met > 20 medewerkers. Focus op de Operatie, Services en Projecten.

(0)
Ga naar website
Meer informatie
Personeelsplanning
Makkelijke verlof tool
Gratis demo

Wat doet u met 200 uur extra per jaar? Uitgebreide bedrijfsplanning, simpel uren registreren & inzichtelijke loonstrookjes. Dit zijn een paar van de verschillende functionaliteiten van de alles-in-1 software van Bedrijfsrooster.nl

Meer informatie
Gebruiksvriendelijk
Simpel in te richten
Uiterst overzichtelijk

Plan je werk met monday.com, een gebruiksvriendelijk hulpmiddel, volledig in te richten naar alle eisen en wensen van jouw team(s). Werk gemakkelijk samen en vind alle belangrijke informatie in n oogopslag. Ontdek 14d. gratis!

Meer informatie
Super eenvoudig
krachtige tool
Gratis proefaccount

Wrike helpt drukke teams slagen. Een krachtige tool voor projectbeheer waarmee teams sneller en meer kunnen bereiken. Met behulp van de eenvoudige tools die worden aangeboden word je gemiddeld 50% productiever.

Meer informatie
Capaciteitsplanning
Agenda koppelingen
Korting vanaf 4e user

In Gripp kun je op verschillende manieren kijken naar de planning. Naast diverse overzichten zoals dag, week en maand, kies je zelf wat je wel of niet toont. Zo heb jij altijd het perfecte overzicht om beslissingen te nemen!

Meer informatie

Yoobi

Ideaal voor projecten
Maatwerk mogelijk
Gratis product demo

Op zoek naar software voor het plannen van projecten? Met Yoobi behoud je het overzicht. ✓Projectplanning ✓Urenregistratie ✓Facturatie ✓Verlof. Laat je inspireren in de gratis demo en ontdek wat Yoobi voor jouw team kan betekenen!

Meer informatie

Dyflexis

2700+ klanten
200+ reviews: 4.7/5
Gratis Demo

Dyflexis is de meest gebruiksvriendelijke software voor personeelsplanning en urenregistratie. Duizenden bedrijven in productie & warehousing retail, recreatie, horeca, en zorg & welzijn gebruiken dagelijks onze sotfware

(0)
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Type planning
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Aanvullingen
Extra functies
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

Ook interessant voor jou:

Gratis planning software proberen

Het aanschaffen van planning software hoeft niet duur te zijn, dat bewijst de planning software op deze pagina. Je vindt hier vele urenregistratie software met een planning functie die je alle gratis kunt proberen voor een bepaalde periode. Maar het is ook mogelijk om een software voor onbepaalde tijd af te nemen. Start vandaag nog met planning software en werk aan efficiëntie binnen je bedrijf.

Gratis planningsysteem?

Eén van de belangrijkste keuzes die je moet maken als je efficiënter wilt gaan werken, is de software waarmee je dit gaat doen. Planning software wordt binnen organisaties voornamelijk gebruikt ter ondersteuning van bedrijfsprocessen. De software is meestal opgedeeld in deelplanningen die allemaal een specifieke taak ondersteunen, bijvoorbeeld de personeelsplanning, de voorraden of de financiële administratie. Gehele bedrijfsprocessen kunnen met een gratis planning tool nauwkeurig op elkaar worden afgestemd. Omdat het alle bedrijfsprocessen betreft, is het van essentieel belang software te kiezen die voldoet aan jouw wensen en die van het bedrijf. Maar hoe maak je deze keuze en waar moet je opletten?

Aandachtspunten software keuze

De volgende punten zijn handig te gebruiken bij het maken van de keuze voor een planningsysteem. Stel jezelf daarom de volgende vraag:

  • Wat verwacht ik van de planning software?
  • Wat is de bedrijfsvorm?
  • Hoeveel medewerkers moeten kunnen werken in het planningsysteem?
  • Hoeveel trainingstijd is er nodig per medewerker?
  • Wil je de vormgeving van het planningsysteem kunnen aanpassen?
  • Wil je foto’s en logo’s kunnen toevoegen aan het planningsysteem?
  • Welke functies/mogelijkheden moet het planningsysteem hebben? Denk hierbij aan het toevoegen van taken.
  • Wil je het planningsysteem kunnen koppelen met andere systemen? Zo ja, welke?
  • Moeten nieuwe ontwikkelingen direct doorgevoerd kunnen worden in het planningsysteem?

Als je de antwoorden op bovenstaande vragen in kaart hebt gebracht, ben je klaar om een goede planning software te kiezen.

Verschillende soorten planning software

Ben je nieuw met alle software mogelijkheden van tegenwoordig, start dan simpel en probeer gratis planning software uit. Het kan namelijk een risicovolle stap zijn om direct te kiezen voor dure planning software. Met de keuze voor een gratis planning tool kun je direct veilig aan de slag met het optimaliseren van bedrijfsprocessen. In de meeste gevallen zijn veel onderdelen van het planningsysteem al voor je ingericht. Vaak hoef je alleen nog maar alle informatie in te voeren. Heb je al wel enige ervaring met de verschillende software mogelijkheden en wil je graag een ruime keuze hebben aan plug-ins en andere functies, dan biedt uitgebreidere planning software duurdere planning software wellicht de oplossing. Hou er wel rekening mee dat de prijs kan oplopen bij de keuze voor software met meerdere functionaliteiten.

De afweging gratis of betaald, hangt ook samen met de keuze voor Open source software of Software as a Service (SaaS) software. De keuze is afhankelijk van de mate van expertise die je bezit of degene die voor jou het planningsysteem gaat opbouwen. Open source software is een goede keuze voor mensen die technisch onderlegd zijn. SaaS software is een goede keuze voor mensen die over minder technische kennis beschikken. Bovenstaande urenregistratie software zijn allen SaaS software.

Gratis planning software proberen?

Heb je al je wensen in kaart gebracht, dan kun je de planning systemen die hieraan voldoen met elkaar vergelijken. Heb je een keuze kunnen maken? Of twijfel je toch nog? Geen probleem, want gratis software probeer je natuurlijk gratis. Op deze manier ontdek je kosteloos de verschillende mogelijkheden van de gekozen planning software. Mocht je achteraf toch niet tevreden zijn, dan heeft het je in ieder geval niets gekost. Op naar die efficiënte gratis planning tool!

Relevante artikelen

rawpixel-267082-unsplash.jpg
5 maart 2019

Eenvoudig een weekplanning maken

Planning

Je wordt gek van je dagelijkse to do lijst, maar een maandplanning maken lijkt ook niet te lukken. Een weekplanning is dan de oplossing. Een weekplanning heeft een aantal essentiële voordelen...

Lees meer 
Products