Gratis planning software proberen

Het aanschaffen van planning software hoeft niet duur te zijn, dat bewijst de planning software op deze pagina. Je vindt hier vele urenregistratie software met een planning functie die je alle gratis kunt proberen voor een bepaalde periode. Maar het is ook mogelijk om een software voor onbepaalde tijd af te nemen. Start vandaag nog met planning software en werk aan efficiëntie binnen je bedrijf.

Filter resultaten

BRANCHE
MEDEWERKERS
1

L1NDA biedt een gebruiksvriendelijke, cloud-based oplossing voor personeelsplanning en urenregistratie, voor desktop en mobiel. Maak het plannen, aansturen en uitbetalen van personeel weer eenvoudig, inzichtelijk en leuk. info
Proefperiode: Probeer L1NDA 14 dagen gratis
Prijs: maandelijks €4,00

Soon is meer dan alleen een personeelsplanner. Naast de natuurlijke manier om diensten aan te maken, verbeterd Soon de manier waarop het team wordt ingezet. Zowel teams binnen multinationals als MKB maken gebruik van Soon. info
Proefperiode: 14 Dagen
Prijs: vanaf €4,00

Reserveringssysteem voor: ruimtes, activiteiten, cursus, bootverhuur enz. i-Reserve is veelzijdig inzetbaar en neemt je werk uit handen. Koppel middels Microsoft Flow met honderden andere applicaties! info
Proefperiode: Vraag gratis een trial licentie aan
Prijs: maandelijks €39,00

Financiële planningssoftware voor startups! Stel binnen een mum van tijd een professioneel financieel plan op dat je helpt financiers te overtuigen van de potentie van je bedrijf én financieel gedreven beslissingen te nemen. info
Proefperiode: Op verzoek.
Prijs: vanaf €20,00

Gratis planningsysteem?

Eén van de belangrijkste keuzes die je moet maken als je efficiënter wilt gaan werken, is de software waarmee je dit gaat doen. Planning software wordt binnen organisaties voornamelijk gebruikt ter ondersteuning van bedrijfsprocessen. De software is meestal opgedeeld in deelplanningen die allemaal een specifieke taak ondersteunen, bijvoorbeeld de personeelsplanning, de voorraden of de financiële administratie. Gehele bedrijfsprocessen kunnen met een gratis planning tool nauwkeurig op elkaar worden afgestemd. Omdat het alle bedrijfsprocessen betreft, is het van essentieel belang software te kiezen die voldoet aan jouw wensen en die van het bedrijf. Maar hoe maak je deze keuze en waar moet je opletten?

Aandachtspunten software keuze

De volgende punten zijn handig te gebruiken bij het maken van de keuze voor een planningsysteem. Stel jezelf daarom de volgende vraag:

Als je de antwoorden op bovenstaande vragen in kaart hebt gebracht, ben je klaar om een goede planning software te kiezen.

Verschillende soorten planning software

Gratis planning software

Ben je nieuw met alle software mogelijkheden van tegenwoordig, start dan simpel en probeer gratis planning software uit. Het kan namelijk een risicovolle stap zijn om direct te kiezen voor dure planning software. Met de keuze voor een gratis planning tool kun je direct veilig aan de slag met het optimaliseren van bedrijfsprocessen. In de meeste gevallen zijn veel onderdelen van het planningsysteem al voor je ingericht. Vaak hoef je alleen nog maar alle informatie in te voeren. Heb je al wel enige ervaring met de verschillende software mogelijkheden en wil je graag een ruime keuze hebben aan plug-ins en andere functies, dan biedt uitgebreidere planning software duurdere planning software wellicht de oplossing. Hou er wel rekening mee dat de prijs kan oplopen bij de keuze voor software met meerdere functionaliteiten.

De afweging gratis of betaald, hangt ook samen met de keuze voor Open source software of Software as a Service (SaaS) software. De keuze is afhankelijk van de mate van expertise die je bezit of degene die voor jou het planningsysteem gaat opbouwen. Open source software is een goede keuze voor mensen die technisch onderlegd zijn. SaaS software is een goede keuze voor mensen die over minder technische kennis beschikken. Bovenstaande urenregistratie software zijn allen SaaS software.

Gratis planning software proberen?

Heb je al je wensen in kaart gebracht, dan kun je de planning systemen die hieraan voldoen met elkaar vergelijken. Heb je een keuze kunnen maken? Of twijfel je toch nog? Geen probleem, want gratis software probeer je natuurlijk gratis. Op deze manier ontdek je kosteloos de verschillende mogelijkheden van de gekozen planning software. Mocht je achteraf toch niet tevreden zijn, dan heeft het je in ieder geval niets gekost. Op naar die efficiënte gratis planning tool!

Products