Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Relatiebeheer
Agenda & taken
Extra functies
Aanvullingen

Vergelijk en probeer CRM software gratis

Dit zijn de beste CRM systemen voor kleine MKB bedrijven. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Vergelijk dan de 3 beste CRM pakketten met elkaar. Probeer ze gratis en vrijblijvend.

Woordmerk Appwiki

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

Ook interessant voor jou:

Eenvoudig CRM software kiezen?

1. Bekijk de aanbieders We hebben een overzicht voor je gemaakt met de beste CRM software.

2. Maak een voorselectie Selecteer je bedrijfsvorm, branche en bedrijfsgrootte en bepaal welke functies je nodig hebt.

3. Vergelijk je persoonlijke top 3 Voeg de 3 beste CRM systemen toe aan jouw vergelijking en vergelijk je persoonlijk top 3 in één overzicht.

4. Probeer de beste software Probeer gratis en vrijblijvend jouw software top 3. Door meerdere oplossingen te ervaren, weet je welke het beste bij je past.

5. Evalueer en maak je keuze Vergelijk en beoordeel van jouw top 3 de functies, gebruiksgemak en support. Kies dan de software die het beste bij je past. Zo maakt Appwiki softwareselectie eenvoudig.

Arjan
Arjan
Appwiki expert

Overzicht met CRM systemen voor kleine MKB bedrijven

Zoek je een oplossing om je salesteam efficienter te laten werken? Met de onderstaande CRM systemen zorg je voor een gestroomlijnd en effectief verkoopproces. Met een CRM hou je eenvoudig de klantinformatie up-to-date, geef je het salesteam inzicht in de resultaten en automatiseer je administratieve taken. Zo zorg jij voor de continue groei van je bedrijf!

Wat is een CRM voor het MKB? 

CRM staat voor ‘Customer Relationship Management’. Een CRM systeem is dus in eerste instantie een goede manier van klantrelatiebeheer. Een goed CRM pakket zorgt voor automatische beheer van je klantgegevens. Zeker als je bedrijf groeit en je meer klanten krijgt is overzicht houden over je klantgegevens heel belangrijk. Een CRM geeft ook inzicht in hoe relaties zich over tijd ontwikkelen omdat alle data van klantafspraken is opgeslagen. Zo kan je salesteam direct zien in welke fase bepaalde klanten zich bevinden. Een CRM MKB heeft dan ook twee fundamentele taken: het centraliseren van klantgegevens en het automatiseren van klantgerichte processen. Hiermee heb je voor iedereen in jouw onderneming de klantgegevens op een centrale plek online opgeslagen en verlopen contacten met klanten nog beter.

Wat zijn de voordelen van een CRM systeem MKB?

Een CRM systeem heeft voor MKB’ers een aantal voordelen. Het centraal kunnen opslaan van alle klantgegevens zorgt voor twee belangrijke voordelen:

  1. Efficiëntie. Met een CRM systeem waar alles in is opgeslagen werk je samen met je teamleden aan dezelfde informatie. Daarnaast zorgt het werken met één systeem ervoor dat je het makkelijk op verschillende bedrijfsprocessen kan laten aansluiten. Zo optimaliseer je in één keer je sales, facturen en bijvoorbeeld je offertes
  2. Klantgerichte bedrijfsvoering. Wanneer de klantgegevens in één systeem staan, hebben alle werknemers toegang tot dezelfde informatie. Hierdoor kunnen zaken optimaal gecommuniceerd worden naar de klant. Dit zorgt voor een betere service en een bedrijf dat is gericht op de klanten.

CRM app voor het MKB?

Ben jij als ondernemer veel onderweg? Dan is een CRM app echt een uitkomst. Met een mobiele app heb je altijd en overal inzicht in je klantgegevens, sales data en alle gekoppelde software. Met een CRM app kan je ook visitekaartjes scannen en eenvoudig de klantdetails in je database zetten. Handig, want zo hebben jij en je werknemers altijd de juist informatie bij de hand.

Wanneer heb je een CRM pakket MKB nodig?

Grote kans dat jij je als kleine ondernemer afvraagt of je überhaupt een CRM systeem nodig hebt. Zoals je al hebt kunnen lezen heeft het een CRM vele voordelen. Wil je er graag zeker van zijn dat een CRM systeem bij jouw onderneming past? Lees dan de volgende punten door. Zijn ze herkenbaar? Dan is het echt tijd om over te stappen op een CRM systeem.

  • De sales loopt net niet helemaal lekker
  • Verschillende systemen lopen door elkaar in jouw organisatie
  • Je verliest het overzicht over projecten, klanten en werknemers 
  • Je wil graag een omnichannel strategie toepassen
  • Het lijkt jou een goed idee om verschillende processen samen te voegen
  • Je wilt op een efficiënte manier verder groeien met je bedrijf

Gratis CRM proberen? 

Al overtuigd van de voordelen van een CRM systeem? Dan ben je vast benieuwd naar de kosten van een CRM systeem. Aanbieders verschillen in de prijs die ze vragen voor een CRM systeem. Zo bestaan er namelijk uitgebreide CRM systemen, maar soms is een CRM ook een extra module of heb je alleen een mogelijkheid tot opslaan van klantdetails. Vergelijk daarom verschillende aanbieders met elkaar en kijk wat het beste past bij jou. Daarnaast zijn er ook een aantal aanbieders die een CRM systeem eerst gratis aanbieden. Met een proefperiode test je kosteloos en vrijblijvend of een bepaald CRM pakket werkt voor jouw organisatie.  
 

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products