CRM systemen voor grote MKB bedrijven

Vergelijk en probeer CRM software gratis

Dit zijn de beste CRM systemen voor grote MKB bedrijven. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Vergelijk dan de 3 beste CRM pakketten met elkaar. Probeer ze gratis en vrijblijvend. 

Tip: Hulp nodig bij het bepalen van je CRM wensen? Download onze gratis CRM checklist en ontdek welk CRM bij je past.

De aantrekkelijkste CRM tool voor het mkb
Super overzichtelijk
Volledig customizable
Gratis proefaccount
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
AFAS Software - Inspireert Beter Ondernemen
Onderdeel van ERP
Forecasts & dashboards
CRM via de Pocket App
Proefperiode
onbekend
Meer informatie
Meetings, taken en calls in 1 kalender?
Houd gewerkte uren bij
Registreer al je calls
Werk gemakkelijk samen
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Scoren doe je met PerfectView CRM!
Nederlands CRM systeem
Onbeperkte support
Alles-in-1 Pakket
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
CRM - GRATIS (Als beste getest)
Relatie, Offerte, Uren
Facturen & Boekhouden
Uitstekende helpdesk
Proefperiode
15 maanden
Meer informatie
(0)
Prof. klantenportaal
Eigen beheerportaal
Eén-op-één verbinding
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie

Yoobi

E-mail koppeling
Agenda koppeling
API beschikbaar
Proefperiode
30 dagen
Prijs
€ 15,00  vanaf
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Relatiebeheer
Agenda & taken
Extra functies
Aanvullingen
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

Ook interessant voor jou:

Appwik expert

Hulp nodig bij het kiezen van het beste CRM systeem?

Download gratis onze checklist om het beste CRM te kiezen. Aan de hand van een aantal vragen ontdek je waar je op moet letten en welke functies je echt nodig hebt.

Download gratis checklist

Overzicht met CRM systemen voor grote MKB bedrijven

Je bedrijf slimmer, flexibeler en sneller maken? De onderstaande CRM systemen bieden je een alles-in-één oplossing. Met deze software automatiseer en integreer je diverse processen zoals projectmanagement, facturatie, relatiebeheer en klantenservice. Zo zorg je voor een optimale samenwerking en een efficiënte organisatie!

Wat is een CRM MKB?

De afkorting CRM staat voor ‘Customer Relationship Management’. Een CRM systeem wordt dan ook gebruikt voor klantbeheer. Ook zijn er CRM pakketten te vinden waar verschillende systemen met elkaar geïntegreerd zijn. Handig, want zo heb je relatiebeheer, klantenservice en projectmanagement bijvoorbeeld op dezelfde plek. Een CRM heeft twee hoofdfuncties. Namelijk het centraliseren en automatiseren van klantprocessen. Dat wil zeggen dat een CRM alle klantgegevens online op één plek heeft opgeslagen. Daarnaast maakt een CRM MKB het mogelijk dat deze gegevens makkelijk gebruikt kunnen worden waardoor klantprocessen beter verlopen. Handig voor jou en goed voor de klant.

CRM voor het MKB, wat zijn de voordelen?

Een CRM pakket voor het MKB biedt mogelijkheden. Zoals is genoemd, zijn alle klantgegevens in één systeem opgeslagen. Dit zorgt voor twee belangrijke voordelen. Ten eerste zorgt een CRM voor meer efficiëntie. Iedere werknemer heeft toegang tot de klantdata waardoor minder overleg nodig is. Daarnaast biedt een goed CRM systeem de mogelijkheid tot integratie met andere systemen. Zo is het mogelijk dat je ook je facturatie, offertes en projectmanagement in hetzelfde systeem kunt doen. Dat scheelt een hoop tijd.

Het tweede belangrijke voordeel is dat een CRM systeem voor een klantgerichte bedrijfsvoering zorgt. Doordat gegevens altijd en overal beschikbaar zijn voor iedereen in je onderneming, kan iedereen op de juiste manier de klant te woord staan. Daarnaast maakt een CRM voor het MKB de klantenservice een stuk eenvoudiger. Kortom, CRM software maakt het werk voor jou een stuk sneller en voor de klant een stuk beter.  

Hoeveel kost een CRM pakket MKB?

De kosten van een CRM systeem voor een MKB bedrijf lopen aardig uit een. De algemene regel is: hoe meer je met een CRM systeem kan, hoe hoger de prijs is. Dit betekent dus ook dat als je een heel uitgebreid pakket wil met meerdere soorten software je vaak extra betaalt. Ook wanneer je extra modules wilt kost dit vaak extra geld. Maar een uitgebreid pakket is wel aan te raden wanneer je verschillende software systemen wil integreren in één systeem. 

Hoe kies je het juist CRM systeem MKB?

Ben jij al overtuigd van het nut van een CRM systeem? Dan is het handig dat je weet hoe je het beste CRM systeem voor jouw onderneming kan kiezen. Gebruik daarom onze gratis CRM checklist. Deze checklist helpt je in 8 vragen de juiste wensenlijst samen te stellen. Met deze wensenlijst kies je eenvoudig de beste CRM tool die bij jouw bedrijf past. Download de gratis CRM checklist hieronder.

CRM tool checklist

Tot slot hebben we nog vier tips op een rijtje gezet die je helpen kiezen. 

  1. Lees de reviews. Hoe krijg je nu een beter beeld van een softwarepakket dan door te lezen wat echte gebruikers ervan vinden? De reviews van verschillende pakketten geven een goed beeld van het gebruiksgemak. 
  2. Gebruik onze handig selectietool. Om het selectieproces nog makkelijker te maken hebben wij een selectietool ontwikkeld. Beantwoord een aantal vragen over je onderneming en waar je naar op zoek bent. Zo krijg jij het beste advies speciaal voor jou.
  3. Gebruik onze gratis CRM tool checklist. Hieronder kun je onze gratis CRM checklist downloaden. In 8 vragen heb jij je wensenlijst compleet en wordt het kiezen van een CRM heel eenvoudig.
  4. Probeer eerst gratis. Wist jij dat je de meeste CRM systemen eerst gratis kan proberen?  Zo kom je er zonder te betalen achter of het betreffende pakket iets voor jouw onderneming is. 

CRM pakket uitgekozen? Dan hebben we nog één tip: de gegevens die je in een CRM systeem zet bepalen de kwaliteit van een CRM systeem. Hoe meer je dus met een CRM systeem MKB doet in je onderneming, hoe waardevoller het CRM pakket is. 

Relevante artikelen

csaba-balazs-603574-unsplash.jpg
17 maart 2020

Hoe CRM jouw sales een boost geeft

OfferteCrm

CRM software kan voor meer sales zorgen, lees gauw hoe! Een CRM systeem biedt je de mogelijkheid om je klantrelaties verder op te bouwen en te onderhouden.

Lees meer 
18 december 2019

Hoe doe je efficienter en effectiever acquisitie met een CRM?

Crm tijd besparenWorkflowmanagementSales
19 mei 2019

Wat kan een CRM systeem betekenen voor projectmanagement?

Crm systeemProjectmanagement
14 november 2018

Wat zijn de beste zakelijke apps?

BoekhoudingUrenregistratieCrm systeemFacturatie
24 oktober 2018

7 kansen die je als ondernemer niet mag missen

BoekhoudenFacturerenUrenregistratieCrm systeem
13 oktober 2018

Hoe bespaar je tijd met een workflow?

WorkflowCrm systeem

Eenvoudig CRM software kiezen?

1. Bekijk de aanbieders We hebben een overzicht voor je gemaakt met de beste CRM software.

2. Maak een voorselectie Selecteer je bedrijfsvorm, branche en bedrijfsgrootte en bepaal welke functies je nodig hebt.

3. Vergelijk je persoonlijke top 3 Voeg de 3 beste CRM systemen toe aan jouw vergelijking en vergelijk je persoonlijk top 3 in één overzicht.

4. Probeer de beste software Probeer gratis en vrijblijvend jouw software top 3. Door meerdere oplossingen te ervaren, weet je welke het beste bij je past.

5. Evalueer en maak je keuze Vergelijk en beoordeel van jouw top 3 de functies, gebruiksgemak en support. Kies dan de software die het beste bij je past. Zo maakt Appwiki softwareselectie eenvoudig.

Products