CRM systemen voor grote MKB bedrijven

Vergelijk en probeer CRM software gratis

Dit zijn de beste CRM systemen voor grote MKB bedrijven. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Vergelijk dan de 3 beste CRM pakketten met elkaar. Probeer ze gratis en vrijblijvend. Heb je moeite met kiezen tussen alle CRM systemen? Download onze gratis CRM tool checklist en vind het pakket dat bij je groot MKB bedrijf past.

Meetings, taken en calls in 1 kalender?
Houd gewerkte uren bij
Registreer al je calls
Werk gemakkelijk samen
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Dé CRM voor het MKB.
Visuele sales pipeline
Inzage in klantcontact
Werk tegelijk en samen
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
AFAS Software - Inspireert Beter Ondernemen
Complete ERP-oplossing
Forecasts & dashboards
CRM via de Pocket App
Proefperiode
onbekend
Meer informatie
Scoren doe je met PerfectView CRM!
Nederlands CRM Systeem
Onbeperkte support
Alles-in-1 Pakket
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
De aantrekkelijkste CRM tool voor consultants
Alles-in-1-oogopslag
Customizable pipelines
Vanaf €8 per licentie
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Het meest flexibele CRM-pakket op maat
Eenvoudig in gebruik
Flexibel in te richten
Gratis upgrades
Proefperiode
geen
Meer informatie
Relatie, Offerte, Uren
Facturen & boekhouden
Uitstekende helpdesk
Proefperiode
15 maanden
Prijs
 Gratis
Ga naar website
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Relatiebeheer
Agenda & taken
Extra functies
Aanvullingen
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

Ook interessant voor jou:

Jacqueline

Hulp nodig bij het kiezen van de beste CRM tool?

Download gratis onze checklist om de beste CRM tool te kiezen. Aan de hand van een aantal vragen ontdek je waar je op moet letten en welke functies je echt nodig hebt.

Download gratis checklist

Overzicht met CRM systemen voor grote MKB bedrijven

Je bedrijf slimmer, flexibeler en sneller maken? De onderstaande CRM systemen bieden je een alles-in-één oplossing. Met deze software automatiseer en integreer je diverse processen zoals projectmanagement, facturatie, relatiebeheer en klantenservice. Zo zorg je voor een optimale samenwerking en een efficiënte organisatie!

Wat is een CRM MKB?

De afkorting CRM staat voor ‘Customer Relationship Management’. Een CRM systeem wordt dan ook gebruikt voor klantbeheer. Ook zijn er CRM pakketten te vinden waar verschillende systemen met elkaar geïntegreerd zijn. Handig, want zo heb je relatiebeheer, klantenservice en projectmanagement bijvoorbeeld op dezelfde plek. Een CRM heeft twee hoofdfuncties. Namelijk het centraliseren en automatiseren van klantprocessen. Dat wil zeggen dat een CRM alle klantgegevens online op één plek heeft opgeslagen. Daarnaast maakt een CRM MKB het mogelijk dat deze gegevens makkelijk gebruikt kunnen worden waardoor klantprocessen beter verlopen. Handig voor jou en goed voor de klant.

CRM MKB, wat zijn de voordelen?

Een CRM pakket voor het MKB biedt mogelijkheden. Zoals is genoemd, zijn alle klantgegevens in één systeem opgeslagen. Dit zorgt voor twee belangrijke voordelen. Ten eerste zorgt een CRM voor meer efficiëntie. Iedere werknemer heeft toegang tot de klantdata waardoor minder overleg nodig is. Daarnaast biedt een goed CRM systeem de mogelijkheid tot integratie met andere systemen. Zo is het mogelijk dat je ook je facturatie, offertes en projectmanagement in hetzelfde systeem kunt doen. Dat scheelt een hoop tijd. Het tweede belangrijke voordeel is dat een CRM systeem voor een klantgerichte bedrijfsvoering zorgt. Doordat gegevens altijd en overal beschikbaar zijn voor iedereen in je onderneming, kan iedereen op de juiste manier de klant te woord staan. Daarnaast maakt een CRM voor het MKB de klantenservice een stuk eenvoudiger. Kortom, CRM software maakt het werk voor jou een stuk sneller en voor de klant een stuk beter.  

Hoeveel kost een CRM pakket MKB?

De kosten van een CRM systeem voor een MKB bedrijf lopen aardig uit een. De algemene regel is: hoe meer je met een CRM systeem kan, hoe hoger de prijs is. Dit betekent dus ook dat als je een heel uitgebreid pakket wil met meerdere soorten software je vaak extra betaalt. Ook wanneer je extra modules wilt kost dit vaak extra geld. Maar een uitgebreid pakket is wel aan te raden wanneer je verschillende software systemen wil integreren in één systeem. 

Hoe kies je het juist CRM systeem MKB?

Ben jij al overtuigd van het nut van een CRM systeem? Dan is het handig dat je weet hoe je het beste CRM systeem voor jouw onderneming kan kiezen. Wij helpen je graag op weg en daarom hebben we de vier belangrijkste tips op een rijtje gezet. 

  1. Lees de reviews. Hoe krijg je nu een beter beeld van een softwarepakket dan door te lezen wat echte gebruikers ervan vinden? De reviews van verschillende pakketten geven een goed beeld van het gebruiksgemak. 
  2. Gebruik onze handig selectietool. Om het selectieproces nog makkelijker te maken hebben wij een selectietool ontwikkeld. Beantwoord een aantal vragen over je onderneming en waar je naar op zoek bent. Zo krijg jij het beste advies speciaal voor jou.
  3. Gebruik onze gratis CRM tool checklist. Hieronder kun je onze gratis CRM checklist downloaden. In 8 vragen heb jij je wensenlijst compleet en wordt het kiezen van een CRM heel eenvoudig.
  4. Probeer eerst gratis. Wist jij dat je de meeste CRM systemen eerst gratis kan proberen?  Zo kom je er zonder te betalen achter of het betreffende pakket iets voor jouw onderneming is. 

CRM pakket uitgekozen? Dan hebben we nog één tip: de gegevens die je in een CRM systeem zet bepalen de kwaliteit van een CRM systeem. Hoe meer je dus met een CRM systeem MKB doet in je onderneming, hoe waardevoller het CRM pakket is. 

CRM tool checklist

Eenvoudig CRM software kiezen?

1. Bekijk de aanbieders We hebben een overzicht voor je gemaakt met de beste CRM software.

2. Maak een voorselectie Selecteer je bedrijfsvorm, branche en bedrijfsgrootte en bepaal welke functies je nodig hebt.

3. Vergelijk je persoonlijke top 3 Voeg de 3 beste CRM systemen toe aan jouw vergelijking en vergelijk je persoonlijk top 3 in één overzicht.

4. Probeer de beste software Probeer gratis en vrijblijvend jouw software top 3. Door meerdere oplossingen te ervaren, weet je welke het beste bij je past.

5. Evalueer en maak je keuze Vergelijk en beoordeel van jouw top 3 de functies, gebruiksgemak en support. Kies dan de software die het beste bij je past. Zo maakt Appwiki softwareselectie eenvoudig.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products