1. CRM
  2. Bouw

CRM software voor de bouw

Eenvoudig relaties beheren in de bouw?

Bekijk hieronder het overzicht met de beste CRM software voor de bouw. Vertel ons over je bouwbedrijf en geef je gewenste functies aan. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Kies vervolgens de 3 beste tools en voeg deze toe aan jouw vergelijking door op 'Vergelijken' te klikken. 

Tip: Kom je er niet uit? Download onze gratis CRM checklist en ontdek welke software bij jouw werkwijze en organisatie past. 

Ruim 16.000 gebruikers
Gebruiksvriendelijk
Krachtige Timeline

Met Gripp CRM heb je al je contacten bij de hand; klanten, leveranciers, leads. Met een duidelijk overzicht van orders, feedback en activiteiten ben je beter, sneller en effectiever voorbereid op vragen en zorgen van de klant.

Meer informatie
100% customizable
E-mail integraties
Intuïtieve interface

Een intuïtief CRM voor sales, relatiebeheer en samenwerking binnen teams. Breng al je klantprocessen samen en automatiseer workflows voor een optimale klantervaring. Eenvoudig te implementeren zonder IT hulp. Probeer nu gratis!

Meer informatie
Houd gewerkte uren bij
Registreer al je calls
Werk gemakkelijk samen

Meer gedaan, minder gedoe. 15.000 ondernemers en hun teams maken dagelijks gebruik van Teamleaders business software om makkelijk te facturen, offertes en planningen te maken. En dat alles op één plek.

Meer informatie
Alles-in-1 pakket
100% realtime inzicht
Koppel je applicaties

Krijg realtime inzicht in jouw relaties, projecten en facturatie. En factureer tot wel 80% sneller. Met Simplicate CRM-software heb je voortaan één centrale plek voor al jouw klant- en projectinformatie. Probeer 14 dagen gratis.

Meer informatie
Compleet relatiebeheer
Eigen velden
Dynamische lijsten

Altijd en overal zicht op uw relaties met de CRM software van Silvasoft. Mogelijkheid tot registreren eigen velden. Exporteren aan de hand van dynamische lijsten. Uitbreiding met sales / verkoopkansen registratie mogelijk.

Meer informatie
Complete ERP-oplossing
Forecasts & dashboards
CRM via de Pocket App

CRM is de basis voor een goede dienstverlening. Dankzij de volledige integratie met de ERP software van AFAS zit alles in een systeem. CRM Financieel Projecten/uren Ordermanagement HRM/Payroll

Meer informatie
Drag-and-drop pipeline
Volledig aanpasbaar
Geweldige mobiele app

Met Pipedrive stroomlijn en organiseer je je verkoop optimaal. Het geeft je overzicht op je sales pijplijn en automatiseert herhalende taken in je verkoopadministratie. Zo sluit je gemiddeld 28% meer deals in het eerste jaar!

Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Primair CRM proces
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Relatiebeheer
Sales
Agenda & taken
Extra functies
Aanvullingen
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

CRM bouw

Tussen strakke deadlines, complexe projecten en een web van relaties, is het beheer van al deze informatie cruciaal. CRM (Customer Relationship Management) is hierbij geen luxe meer, maar een noodzaak. Met de juiste CRM voor de bouwsector ben je in staat om relaties, projecten en offertes naadloos te beheren. 

Kies de juiste CRM software

Er is een groot aanbod aan CRM software, ook voor de bouwsector. Ieder systeem biedt net wat andere toepassingen en functies, maar er is vaak ook vrij veel overlap. Wij helpen je graag bij de juiste keuze, maar voordat je een keuze maakt, is het verstandig om eerst een lijst op te stellen met je wensen en doelen. 

  • Welke functionaliteiten heb je nodig?
  • Wat zijn je doelen?
  • Welke processen je wil stroomlijnen of welke bedrijfsprocessen met het systeem ondersteunen?

Benieuwd welke functies en mogelijkheden voor jou handig zijn? Download onze gratis CRM checklist en ontdek in 8 vragen wat je nodig hebt in welk CRM systeem voor de bouw bij jouw bedrijf past. 

Waarom is CRM software onmisbaar voor de bouwsector

In een snel veranderende wereld waar technologie en digitalisering de norm zijn geworden, moet de bouwsector zich aanpassen om concurrerend te blijven. CRM software ondersteund hierbij. CRM software gaat verder dan alleen het beheren van klantrelaties; het is een integrale oplossing die het gehele proces in kaart brengt en inzichtelijk maakt. Hieronder belichten we enkele redenen waarom CRM software voor de bouw onmisbaar is: 

Centraal beheer van informatie

In de bouwsector zijn er talloze betrokken partijen- van architecten en onderaannemers tot leveranciers en klanten. Een CRM systeem zorgt ervoor dat alle informatie over deze relaties op een centrale plek wordt beheerd, waardoor het gemakkelijker is om informatie te vinden en te delen. 

Efficiënt projectbeheer

Met CRM software kunnen projecten van begin tot eind worden gevolgd. Van initiële offertes tot uiteindelijke goedkeuring, elk detail van een project kan in real-time worden gecontroleerd. 

Verbeterde communicatie

Goede communicatie is essentieel in de bouw. CRM bouw software bieden tools voor gestroomlijnde communicatie, zowel intern tussen teams als extern met klanten en leveranciers. 

Geoptimaliseerde Acquisitie

CRM software maakt het eenvoudig om de status van uitgebrachte offertes te volgen. Bedrijven kunnen hierdoor sneller reageren en hun acquisitieproces efficiënter maken. 

Inzicht en analyse

Met geïntegreerde rapportage- en analysetools biedt CRM waardevolle inzichten. Bedrijven kunnen patronen herkennen, knelpunten identificeren en strategische beslissingen nemen op basis van concrete data. 

Automatisering van processen

Routinetaken, zoals het opvolgen van leads of het sturen van herinneringen, kunnen geautomatiseerd worden. Dat bespaart tijd en vermindert de kans op menselijke fouten. 

Bevordering van klantrelaties

Tevreden klanten leiden tot herhalingstaken en positieve mond-tot-mondreclame. Met CRM-software kunnen bedrijven klantrelaties beheren, feedback verzamelen en proactief problemen aanpakken. 

Beveiliging van gegevens

In een tijdperk waarin gegevensbescherming essentieel is, biedt CRM software beveiligde opslagopties en geavanceerde toegangscontroles om vertrouwelijke informatie te beschermen. 

Integratie met andere systemen

Veel CRM systemen kunnen worden geïntegreerd met andere bedrijfssoftware, zoals financiële systemen of project management tools, voor een naadloze workflow.

 

De beste CRM bouw:

Appwik expert

De beste CRM tool voor jouw bouwbedrijf?

Download gratis onze checklist om de beste CRM tool te kiezen. Aan de hand van 8 overwegingen ontdek je waar je op moet letten, wat je wensen zijn voor de software en welke functies je nodig hebt.

Download gratis checklist

Relevante artikelen

charles-deluvio-456508-unsplash.jpg
27 februari 2024

Zo ondersteund een CRM jouw marketingcampagnes

Marketing automationCrm

CRM software is tegenwoordig van cruciaal belang voor marketing.

Lees meer 
12 januari 2024

De beste project management apps op een rij

Projectmanagement
30 september 2023

Administratie bijhouden als zzp'er?

AdministratieBoekhouding
Products