1. Boekhouding
  2. Boekhoudsoftware functies

Hoe werkt en wat kan een boekhoudprogramma?

Boekhoudprogramma's hebben veel verschillende handige functies die tijd kunnen besparen. Hiernaast vind je een overzicht van de belangrijkste functies en mogelijkheden. Lees bijvoorbeeld alles over:

  • mobiele boekhoud app's
  • bankkoppelingen
  • UBL facturen
  • afschriften importeren
  • en nog veel meer functies.

Zo ontdek je welke functies bij jouw bedrijf passen en je echt nodig hebt. Vervolgens kun je op basis van deze wensen een boekhoudprogramma gaan zoeken. Dit doe je eenvoudig door diverse programma's te vergelijken die voldoen aan de funcites die jij nodig hebt.

Vervolgens kun je een programma vaak 30 dagen gratis proberen om te kijken of deze ook lekker werkt. Gebruik deze proefperiode dan ook goed om een aantal belangrijke functionaliteiten te testen.   

Boekhoudprogramma's vergelijken

Relevante artikelen

charles-deluvio-456508-unsplash.jpg
30 september 2023

Administratie bijhouden als zzp'er?

AdministratieBoekhouding

Je administratie en boekhouding bijhouden is niet altijd leuk. Maar wel heel belangrijk!

Lees meer 
30 november 2019

Boekhoudprogramma kiezen in 5 stappen

Boekhouding

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products