Boekhoudprogramma met mobiele app

Omdat het gebruik van de mobiele telefoon toeneemt, hebben de meeste softwareleveranciers ook een mobiele app ontwikkeld waarmee je waar en wanneer je wil de boekhouding kunt inzien. Ondernemers die hun eigen boekhouding doen, zitten namelijk over het algemeen niet ruim in de tijd en willen altijd en overal bij hun boekhouding kunnen.

Verder hebben ondernemers steeds meer behoefte aan mobiele applicaties van de boekhouding, omdat ze steeds mobieler worden. Zit je in de trein op weg naar een klant, dan is het bijvoorbeeld heel effectief om nog even de btw-aangifte te doen. Wanneer je na de afspraak weer in de trein zit naar huis of kantoor, dan kun je de afspraken die je hebt gemaakt meteen verwerken in de boekhouding.

Met een boekhouding app heb je ook altijd een veilige backup van je administratie. Alle gegevens worden namelijk opgeslagen in de cloud. Zo raak je nooit meer belangrijke gegevens kwijt. Hierdoor hoef je geen zorgen te maken over over het verliezen van je gegevens. Een ander voordeel aan een boekhoud app is dat je heel eenvoudig inkoopfacturen en bonnetjes kunt uploaden en bewaren door er simpelweg een foto van te maken. Hierdoor heb je niet onnodig veel papierwerk rondslingeren en kun je het ook niet kwijtraken.

Voordelen van een boekhoud app

Benieuwd welke boekhoudprogramma's deze functie hebben? Kijk dan hier voor een compleet overzicht van boekhoudsoftware met mobiele app.

Products