Boekhoudprogramma met mobiele app

Omdat het gebruik van de mobiele telefoon toeneemt, hebben de meeste softwareleveranciers ook een mobiele app ontwikkeld waarmee je waar en wanneer je wil de boekhouding kunt inzien. Ondernemers die hun eigen boekhouding doen, zitten namelijk over het algemeen niet ruim in de tijd en willen altijd en overal bij hun financiele gegevens kunnen.

Mobiel ondernemen

Verder hebben ondernemers steeds meer behoefte aan mobiele applicaties van de boekhouding, omdat ze steeds mobieler worden. Zit je in de trein op weg naar een klant, dan is het bijvoorbeeld heel effectief om nog even de btw-aangifte te doen. Wanneer je na de afspraak weer in de trein zit naar huis of kantoor, dan kun je de financiele afspraken die je hebt gemaakt meteen verwerken in de boekhouding.

Alles veilig in de cloud

Met een boekhouding app heb je ook altijd een veilige backup van je administratie. Alle gegevens worden namelijk opgeslagen in de cloud. Zo raak je nooit meer belangrijke gegevens kwijt. Hierdoor hoef je geen zorgen te maken over over het verliezen van je gegevens.

Eenvoudig bonnetjes bewaren

Een ander voordeel aan een boekhoud app is dat je heel eenvoudig inkoopfacturen en bonnetjes kunt uploaden en bewaren door er simpelweg een foto van te maken. Hierdoor heb je niet onnodig veel papierwerk rondslingeren en kun je het ook niet kwijtraken.

Hoe kies je de beste boekhoudsoftware met mobiele app?

Wat is verder jouw wensenlijst voor een boekhoudpakket, welke functies heb je nog meer nodig om snel en efficiënt te kunnen werken? Gebruik je daarnaast al software en andere apps? Start hieronder de keuzehulp en wij vergelijken voor jou de beste software. Zo vinden we de software die bij jou past.

Maak je persoonlijke top 3

Voordelen van een boekhoud app

  • Altijd en overal gegevens verwerken en inzicht in de boekhouding. Hierdoor heb je grip op je boekhouding
  • Effectieve tijdsbesteding omdat je onderweg met de boekhouding bezig kunt
  • Gegevens opgeslagen in de cloud: dus geen harde schijven meet en optimale beveiliging
  • Makkelijk inkoopfacturen en bonnetjes uploaden en inboeken

Benieuwd welke boekhoudprogramma's deze functie hebben? Kijk dan hier voor een compleet overzicht van boekhoudsoftware met mobiele app.

Arjan

Hulp nodig bij het kiezen van een boekhoudprogramma?

Download gratis onze checklist om het beste boekhoudprogramma te kiezen. Aan de hand van 10 vragen, ontdek je waar je op moet letten en welke functies je echt nodig hebt.

Download gratis checklist

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products