Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Doelgroep
Design
Assortiment
Marketing
Extra functies
Aanvullingen

Vergelijk en probeer webwinkel software gratis

Dit is de beste gratis webshop software. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Vergelijk dan de 3 beste webshop software met elkaar. Probeer ze gratis en vrijblijvend.

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.

Ook interessant voor jou:

Hulp nodig bij het kiezen van webshop software?

Plan dan een gratis adviesgesprek. In het gesprek vertel je ons over je bedrijf, inventariseren we jouw wensen en ontvang je binnen vijftien minuten een persoonlijke top 3.

Plan gratis adviesgesprek

Eenvoudig webshop software kiezen?

1. Bekijk de aanbieders We hebben een overzicht voor je gemaakt met de beste webwinkel software.

2. Maak een voorselectie Selecteer je bedrijfsvorm, branche en bedrijfsgrootte en bepaal welke functies je nodig hebt.

3. Vergelijk je persoonlijke top 3 Voeg de 3 beste pakketten toe aan jouw vergelijking en vergelijk je persoonlijk top 3 in één overzicht.

4. Probeer de beste software Probeer gratis en vrijblijvend jouw software top 3. Door meerdere oplossingen te ervaren, weet je welke het beste bij je past.

5. Evalueer en maak je keuze Vergelijk en beoordeel van jouw top 3 de functies, gebruiksgemak en support. Kies dan de software die het beste bij je past. Zo maakt Appwiki softwareselectie eenvoudig.

 

Arjan
Arjan
Appwiki expert

Gratis webshop beginnen: vind de software die bij je past

Wil je eenvoudig een gratis webshop beginnen? Bij Appwiki selecteer en vind je de beste webshop software met de handige selectietool. Gebruik de filters aan de linkerkant om het pakket te vinden die bij je past. Het gebruik van de gratis webshop software gedurende de proefperiode is vrijblijvend en je zit dus nergens aan vast. Start dus nu zonder verplichtingen jouw gratis webwinkel.

Gratis webwinkel software? Vind de beste!

Een webshop beginnen hoeft niet duur te zijn, dat bewijst de webshop software op deze pagina. Webshop maken gratis software gebruiken? Op deze pagina vind je gratis webwinkel pakketten die je allemaal vrijblijvend kunt proberen voor een bepaalde proefperiode. Ook is het mogelijk om een gratis pakket voor onbepaalde tijd af te nemen. Dat is pas echt goedkope webwinkel software! Aan de hand van de verschillende filters kun je eenvoudig en snel het pakket vinden die bij je past. Lees ook eens de reviews, wellicht kunnen deze helpen bij de keuze. Het gebruik van de gratis software is gedurende de proefperiode vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Start dus vandaag nog zonder enige verplichtingen jouw gratis webshop.

Gratis webshop beginnen?

Eén van de belangrijkste keuzes die je moet maken om met een webshop te beginnen, is de software waarmee je gaat werken. Het kiezen van software om een webwinkel te starten kun je vergelijken met de keuze van een winkelier voor een winkelpand. Zodra je een webshop begint, werk je waarschijnlijk elke dag in het systeem. Het is dus van essentieel belang om software te kiezen die voldoet aan jouw wensen. Maar hoe maak je deze keuze? En waar moet je opletten als je een webshop begint?

Aandachtspunten gratis webwinkel software keuze

De eerste en belangrijkste stap bij het kiezen van webshop software, is het bepalen van je wensen. Stel jezelf de volgende vraag: wat verwacht ik van de webshop software? Hieronder vind je nog een aantal vragen die je jezelf kunt stellen om jouw wensen in kaart te brengen en zo te bepalen welk webwinkel software gratis pakket geschikt is.

  • Wil je zelf volledig de vormgeving kunnen aanpassen?
  • Ben je van plan om je webshop te koppelen met andere systemen? Zo ja, met welke systemen wens je je webshop te koppelen?
  • In hoeveel verschillende talen/landen wil je je webshop beginnen?
  • Ben je van plan vaak nieuwe producten toe te voegen aan je webshop?
  • Heb je één of meerdere e-mailadressen nodig?
  • Hoeveel bezoekers verwacht je ongeveer?
  • Hoe ga je er voor zorgen dat je gevonden wordt in verschillende zoekmachines als Google?

Als je de antwoorden op bovenstaande vragen in kaart hebt gebracht, ben je klaar om een goede webshop software keuze te maken.

Wil je direct van start gaan met webshop software? In dit filmpje leggen we het voor je uit!

Gratis of betaalde software?

Ben je starter en heb je weinig ervaring met het beginnen van een webshop? Start dan simpel en probeer webshop gratis uit, verschillende webshop software bieden dit aan. Het kan namelijk een risicovolle stap zijn om direct een duur webshop pakket te kiezen. Met de keuze voor gratis software kun je direct veilig aan de slag met de start van je webshop. Je hebt vaak keuze uit verschillende templates, die je een hoop tijd kunnen schelen met de inrichting van je webshop. Heb je al wel enige ervaring met het runnen van een webwinkel en wil je graag een grote keuze hebben aan plug-ins en (koppelings)mogelijkheden, dan biedt een duurder software pakket wellicht precies wat je zoekt.

Webshop software gratis proberen?

Doordat je de bovenstaande software pakketten gratis kunt proberen, heb je de kans om te ontdekken welk pakket het beste bij je wensen past. Bij veel aanbieders kun je na een proefperiode besluiten om het pakket aan te schaffen. Daarnaast zijn er ook aanbieders die een gratis software versie voor onbepaalde tijd aanbieden. De functionaliteiten van gratis webshop software zijn vaak minder uitgebreid dan die van betaalde software. Gelukkig kun je de meeste gratis abonnementen zonder gedoe overzetten naar een betaald abonnement. Je winkel blijft dan gewoon bestaan en je profiteert nog dezelfde dag van de uitgebreide opties van een betaald pakket.

De voordelen van gratis software

Je wilt een webshop beginnen, maar liever geen grote bedragen investeren? Dan is gratis webshop software een goede optie voor jou. De software in het overzicht kun je direct downloaden en gebruiken. Zelf een webshop beginnen kost met deze pakketten helemaal niets en is vrijblijvend. Je kunt dus kun je op je gemak kijken of je de software hebt gevonden die het beste bij jou past. Zo niet? Dan probeer je gewoon een ander pakket.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products