domeinnaam webshop

Webshop starten met een eigen domeinnaam

Webshops zijn enorm populair en er eentje beginnen hoort bij ondernemerschap, maar zorgt ook voor een alternatief op werk. Er is weinig werkgelegenheid, dus realiseert men zelf werkgelegenheid. Iedereen kan een webshop beginnen, het wordt men makkelijk gemaakt door diensten die een webshop met een eigen domeinnaam starten mogelijk maken.

De beste webshop software

Er is brede keus wat betreft de software die je kunt kiezen voor het opzetten van jouw webshop. Denk aan Prestashop, WooCommerce, Magento, Shopify en SEOshop. Ook zijn er talloze bedrijven die maatwerk kunnen leveren en webshop software op maat maken. Voor ieder budget en voor iedere wens is dus wel wat te vinden.

Een webshop beginnen is niet zo'n probleem. Maar er eentje succesvol runnen is een heel ander verhaal. Kies dus wel voor software die alle functies biedt die je nodig hebt, hou daarbij ook rekening met eventuele groei. Kan de software schalen met wat je verwacht?

De domeinnaam is erg belangrijk

De naam van jouw webshop is belangrijk. Deze dient doeltreffend te zijn en het liefst zo memorabel mogelijk verpakt in een goede domeinnaam. Je kunt een webshop starten met een eigen domeinnaam zodat je de twee belangrijkste aspecten alvast binnen heeft. Het succes van de webshop laten we aan jouw over!

Vergelijk leveranciers die domeinnaam bieden bij webshop

Een eigen domeinnaam is om heel eerlijk te zijn onmisbaar voor elke webwinkel. Het straalt meer vertrouwen uit dan wanneer een bezoeker jewebshop.webshopsoftware.nl bezoekt. Daarnaast staat een eigen domeinnaam professioneel en lijkt je webshop daardoor minder 'goedkoop', want zeg nou zelf: wat is de eerste associatie die bij jou opkomt wanneer je jewebshop.webshopsoftware.nl in de browser ziet staan?

Wij hebben speciaal voor jou de webshop software pakketten waarbij je een domeinnaam krijgt of moet kopen op een rijtje gezet. Hierbij hebben wij gekeken naar de pakketten die onze vergelijker te vinden zijn.

Eigen domeinnaam bij Mijnwebwinkel

Bij het Pro pakket van Mijnwebwinkel (€19 per maand) zit standaard een domeinnaam inbegrepen. Hieraan heb je dus geen extra kosten en hoef je geen extra handelingen te verrichten. Lekker makkelijk dus, je kan direct je webshop starten!

Eigen domeinnaam bij CCV Shop

Ook bij het betaalde Medium pakket van CCV Shop beschik je over een eigen domeinnaam. Net als bij Mijnwebwinkel hoef je ook bij CCV Shop niet op zoek te gaan naar een hostingpartij voor een domeinnaam.

Eigen domeinnaam bij Starteenwebwinkel

Ook bij Starteenwebwinkel profiteer je van een gratis eigen domeinnaam en webhosting. Dit geldt voor het webshoppakket vanaf €15 per maand.

Eigen domeinnaam bij Shoppagina

Naast de hierboven genoemde drie partijen die je een gratis domeinnaam geven geeft Shoppagina je ook een gratis domeinnaam. Bij Shoppagina heb je in tegenstelling tot bij Mijnwebwinkel, CCV Shop en Starteenwebwinkel niet te keuze uit een gratis pakket. Wel krijg je bij het goedkoopste pakket van slechts €9,50 per maand al een gratis domeinnaam.

Eigen domeinnaam bij SEOshop

Het is helaas niet mogelijk om bij SEOshop een domeinnaam af te nemen. Wanneer je dus een pakket bij SEOshop hebt afgenomen dien je zelf nog een hostingpartij te zoeken waarbij je een domeinnaam gaat registeren. Alhoewel dit een paar minuten extra werk is levert het ook een groot voordeel op: je hebt namelijk zelf de vrijheid om te kiezen waar jij je domeinnaam gaat registreren. Dit kan je op jaarbasis een paar euro schelen, want je kan rustig op zoek gaan naar de goedkoopste aanbieder van domeinnamen.

Uiteraard zijn er meer aanbieders van webwinkel software. Maar op deze pagina behandelen we slechts een selectie van de meest populaire pakketten.

Zoals je ziet krijg je bij de meeste pakketten een gratis domeinnaam. Enkel SEOshop biedt je geen gratis domeinnaam, maar hierbij heb je wel de keuze om zelf ergens tegen een lage prijs je domeinnaam te registeren. Het is uiteraard aan jou welk pakket jij nu gaat kiezen!

Meer informatie als ZZP'er of freelancer?

ZZPcentrum.nl is een starters- en informatieportaal voor zzp'ers en freelancers. Volg de laatste ontwikkelingen, zzp opdrachten, artikelen en voorbeelden over alle aspecten van het zelfstandig ondernemen voor een goede start. ZZPcentrum inspireert de zzp'er.

Populaire software

Rating:
Reviews: 346
Webwinkel
Rating:
Reviews: 39
Webwinkel
Rating:
Reviews: te weinig reviews
Webwinkel

Het beginpunt voor je online software

Ontdek, vergelijk & vind de beste business apps met de selectietool
Vergelijk & probeer
Steven Houkes - Appwiki expert
Geschreven door:
Steven Houkes
Appwiki expert

Steven maakt jouw bedrijfsprocessen graag slimmer, flexibeler en sneller. Dit doet hij door je te helpen met het vinden van de beste software. Software die het beste past bij jouw bedrijf en bedrijfsprocessen. Op basis van je bedrijf, je wensen en de software die je gebruikt, maakt hij een persoonlijke software top 3 voor jou.

Verder lezen


hoe-factureren-ondernemers-2.png

Onderzoek: ondernemer kan de helft aan tijd besparen op facturen maken

Uit onderzoek blijkt dat 60% van de ondernemers de helft aan tijd kan besparen bij het factureren! Bekijk...

Iris Kluin - Appwiki expert
Iris Kluin
Appwiki expert
blog-boekhoudmanieren-excel-vs-software.png

Doe je de boekhouding in Excel of met boekhoudsoftware?

Wat past bij jou? Boekhouden in Excel of met boekhoudsoftware? Over het algemeen houden startende ondernemers...

Steven Houkes - Appwiki expert
Steven Houkes
Appwiki expert
btw-aangifte-beste-apps.png

De beste 5 boekhouding apps om je BTW-aangifte te doen

Wat zijn de beste boekhouding apps voor de BTW-aangifte? Lees het in deze blog.

Steven Houkes - Appwiki expert
Steven Houkes
Appwiki expert
Products