tijdschrijven project

Tijdschrijven met behulp van het aanmaken van projecten

Tijd hebben we graag in beeld en dan met name om de Belastingdienst daar een plezier mee te doen. Bij zelfstandige ondernemers wil de Belastingdienst graag weten hoeveel tijd men kwijt is aan de bedrijfsvoering. Ook als u op uurbasis voor klanten werkt willen deze graag enige vorm van tijdregistratie ontvangen. Tijdschrijven is dus zeker belangrijk. Ook wanneer u personeel heeft en de uren moet uitbetalen die zij hebben gewerkt. Tijdschrijven is een enorme onderneming op zichzelf en zou dus ook zelf veel tijd in beslag nemen. Echter is er ook een makkelijke manier om tijdschrijven mogelijk te maken door het aanmaken van projecten.

Urenregistratie software met projecten

Werktijden schrijven geeft uw onderneming een goed beeld van de tijd die wordt besteed aan projecten. Tijd die wordt besteed aan klanten en het afronden van werkzaamheden. Dat gaat eveneens zo met het bijhouden van de uren. Het bijhouden van het aantal uur dat wordt gewerkt voor een bepaald project is erg belangrijk. Deze administratie vormt namelijk de basis voor de uiteindelijke factuur. Daarop staan het aantal uur en dat moet perfect bijgehouden zijn in de loop der jaren. Momenteel zijn er verschillende soorten systemen die de uren kunnen registreren per project. Dankzij tijdschrijven kunt u precies in kaart brengen waar de uren precies in zitten en wordt er ook echt een correcte hoeveelheid uren op de factuur gezet.

Tijdschrijven is dus belangrijk, dat moge duidelijk zijn. Er zijn een aantal verschillende manieren om dit te doen. Sommige bedrijven werken graag met het in- en uitklokken, wat een meer globaal systeem is dat niet in kaart brengt wat de daadwerkelijke productiviteit per persoon was. Veel meer ondernemingen kiezen tegenwoordig voor online systemen. Met een online tijdregistratie heeft u geen papierwerk dat u kwijt kunt raken en daarnaast is de registratie altijd geordend en beschikbaar.

Uren registreren per klant

Dat is ook de reden waarom er de afgelopen jaren verschillende systemen zijn gekomen waarin de uren per klant geregistreerd kunnen worden. Deze systemen werken over het algemeen heel simpel; je maakt een nieuw project aan. Elk uur dat je bezig bent aan dit project vul je in dit systeem in. Dit systeem houdt dus gedurende de looptijd van een specifiek project alle uren. In dit schema staan de beste urenregistratie software met rapportage per klant.

Organisaties met meerdere medewerkers

Wanneer u een organisatie met meerdere werknemers hebt dan kunt u iedere werknemer apart laten inloggen op uw systeem. Zo kan iedere werknemer zijn eigen uren bijhouden en kunt u als eigenaar de uren goedkeuren. Veel van deze systemen zijn ook voorzien van een mobiele applicatie, die ter ondersteuning het makkelijk maakt voor het personeel om ook onderweg of op locatie de uren eenvoudig bij te houden. Verder kunt u een directe vertaling vanuit deze registratie terugkoppelen naar de facturatie, wat weer tijd bespaart én u alles in één overzicht houdt voor uzelf. Dit is praktisch voor u en uw boekhouding, maar ook voor de Belastingdienst. Iedereen wint met een uitgebreide en gedetailleerde tijdregistratie.

Populaire software

Rating:
Reviews: 68
Urenregistratie
Rating:
Reviews: 370
Urenregistratie
Rating:
Reviews: 624
Urenregistratie

Het beginpunt voor je online software

Ontdek, vergelijk & vind de beste business apps met de selectietool
Vergelijk & probeer
Anne Hoekman - Appwiki expert
Geschreven door:
Anne Hoekman
Appwiki expert

Anne maakt jouw bedrijfsprocessen graag slimmer, flexibeler en sneller. Dit doet zij door je te helpen met het vinden van de beste software. Software die het beste past bij jouw bedrijf en bedrijfsprocessen. Op basis van je bedrijf, je wensen en de software die je gebruikt, maakt zij een persoonlijke software top 3 voor jou.

Verder lezen


hoe-factureren-ondernemers-2.png

Onderzoek: ondernemer kan de helft aan tijd besparen op facturen maken

Uit onderzoek blijkt dat 60% van de ondernemers de helft aan tijd kan besparen bij het factureren! Bekijk...

Iris Kluin - Appwiki expert
Iris Kluin
Appwiki expert
blog-boekhoudmanieren-excel-vs-software.png

Doe je de boekhouding in Excel of met boekhoudsoftware?

Wat past bij jou? Boekhouden in Excel of met boekhoudsoftware? Over het algemeen houden startende ondernemers...

Steven Houkes - Appwiki expert
Steven Houkes
Appwiki expert
btw-aangifte-beste-apps.png

De beste 5 boekhouding apps om je BTW-aangifte te doen

Wat zijn de beste boekhouding apps voor de BTW-aangifte? Lees het in deze blog.

Steven Houkes - Appwiki expert
Steven Houkes
Appwiki expert
Products