1. Blog
 2. Beste project management apps

De beste project management apps op een rij

Wanneer je onverwachts wordt gevraagd of je de voortgang van een project kan laten zien of wanneer iemand je vraagt om specifieke projectinformatie, heb je dit dan bij de hand?

Gehele project management systemen met je meenemen naar verschillende locaties. Dit kan op papier natuurlijk. 

Maar dit kan veel sneller en eenvoudiger!

Hoe?

Met een project management app.

Zo heb je alle belangrijke informatie eenvoudig en snel bij de hand. Erg handig, vooral als je veel onderweg bent of niet altijd op dezelfde plek werkt.

Henk-Jan Kosse
Founder

  De beste project management software op een rij

  Bekijk hieronder de vijf populairste project management software. Deze programma's beschikken ook over een app en helpen je eenvoudig alle projecten te beheren.

  AFAS Software

  AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. We ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor de zakelijke markt en nemen daarbij graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

  Uren boeken via de app
  Gelijk in boekhouding
  Inzicht via dashboards

  Prijs: Op aanvraag
  Proefperiode:
  Reviews: 7.8/10
  Bekijk reviews  Ga naar de website 

  Teamleader

  Facturen, offertes, crm en planning. Run je zaak makkelijk op één plek. Meer dan 15.000 ondernemers en hun teams geven het papierwerk uit handen met Teamleaders bedrijfsoftware.

  Resource planning
  Marges inzichtelijk
  Speciaal voor agencies

  Prijs: maandelijks €37,50
  Proefperiode: 14 dagen
  Reviews: 10/10
  Bekijk reviews  Ga naar de website 

  Exact

  MKB'ers helpen toekomstbestendig te groeien, dat is waar wij voor gaan. We staan voor je klaar met slimme softwareoplossingen die jou helpt om efficiënter te werken. Ruim 675.000 organisaties vertrouwen voor hun cijfers op de software van Exact.

  Geïntegreerd pakket
  Grip op je projecten
  370+ koppelingen

  Prijs: maandelijks €312,00
  Proefperiode: 30
  Reviews: 8.2/10
  Bekijk reviews  Ga naar de website 

  monday.com

  monday.com is het meest gebruiksvriendelijke platform om ieder team en project te beheren. Maak gebruik van één van de sjablonen of bouw gemakkelijk je eigen workflow. Synchroniseer, plan en organiseer groepsprojecten vanuit een helikopteroverzicht tot in de kleinste details. Start je gratis trial en ontdek - net als 2,8 mln anderen - monday.com.

  100% customizable
  Intuïtieve interface
  Plan, beheer & volg

  Prijs: per licentie €8,00
  Proefperiode:
  Reviews: 8.6/10
  Bekijk reviews  Ga naar de website 

  ClickUp

  While Clickup absolutely loves productivity software, it believes productivity, in general, is broken. There's just too many tools to keep track of. There has to be a better way to work - that's why they created ClickUp. First an internal tool, now as a way to fulfill their vision of making the world more productive.

  Alles in één app
  Gratis te gebruiken
  Bespaar 1 dag per week

  Prijs: maandelijks €5,00
  Proefperiode:
  Reviews: 7.8/10
  Bekijk reviews 

  Waarom een project management app?

  Het managen van projecten is vaak aan systematisch proces. Met project management tools in de cloud kan iedereen eenvoudig en snel projectinformatie beheren en bijwerken. Een project management app is een toepassing, een extra functie, van project management software voor het gebruik op een tablet en smartphone. Als je de app hebt gedownload, kun je direct aan de slag.

  Wat kan een project management app eigenlijk?

  Wil je alle projectinformatie efficiënt geordend hebben? Dan biedt het gebruik van een project management software de oplossing. Met een app als toevoeging heb je continu controle in de voortgang van projecten, omdat je alles gemakkelijk kan inzien en wijzigen. De afgelopen jaren hebben apps zich meer en meer ontwikkeld. Niet alleen het gebruik ervan is enorm gestegen, maar ook de vele functionaliteiten.

  Ook zijn er vaak verschillende koppelingsmogelijkheden mogelijk met andere software zodat processen kunnen worden geautomatiseerd. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch factureren van de declarabele uren van een project. 

  Met gebruik van project management software hoef je niet perse meer op een vaste computer te werken, je kan ook op je tablet en smartphone aan de slag. Op die manier kun je altijd en overal projecten managen, of je nou op kantoor bent of onderweg naar een samenwerking. Dat is handig, want projecten hangen onder andere samen met mensen, planningen, afspraken, documenten en deadlines.

  Ook kun je er met een project management app voor zorgen dat niet alleen jij overal toegang hebt, maar iedereen projecten kan inzien en informatie kan beheren. Zo zijn alle betrokkenen altijd up-to-date en kunnen zij beter en efficienter samenwerken. De meeste apps hebben vele verschillende functies en mogelijkheden, die continu in ontwikkeling zijn.

  Wat zijn de voordelen?

  Het gebruik van een project management app kent verschillende voordelen. Een aantal hiervan zijn al kort benoemd, maar toch nog even de belangrijkste voordelen op een rij:

  Inzicht in projecten

  Met gebruik van een project management app heb je altijd en overal inzicht in verschillende projecten. Je kunt snel informatie toevoegen of wijzigen en zo eenvoudig andere betrokkenen op de hoogte stellen van de nieuwste ontwikkelingen.

  Altijd en overal aan de slag

  Met een project management app kun je eenvoudig en snel werken op je tablet en smartphone. Je smartphone heb je vrijwel altijd bij je, je zit tegenwoordig dus niet meer aan een vaste computer gekluisterd. Je hebt altijd alle projectinformatie bij de hand en kunt dit gemakkelijk beheren.

  Back-up van alle projectinformatie

  In een project management app sla je alle informatie in de cloud op. Zo heb je altijd een veilige back-up. Je hoeft je geen zorgen te maken over het mogelijk kwijtraken van belangrijke informatie.

  Kortom, met een project management app heb je alle projecten in je broekzak. Alle betrokken partijen kunnen altijd en overal projecten inzien, wijzigen en beheren. Daarnaast is alle projectinformatie veilig opgeslagen in de cloud. Belangrijke informatie kan niet verloren gaan. Met een project management app werk je efficiënt samen aan al je projecten.

  Gerelateerde artikelen

  9 oktober 2023

  De kracht van projectmatig werken

  Projectmanagement

  Projectmatig werken wordt steeds populairder maar waarom eigenlijk? Wat is projectmatig werken en wat zijn de voordelen?

  13 augustus 2023

  Stappenplan voor het maken van een projectplanning

  Projectmanagement

  Een projectplanning maken klinkt wellicht gemakkelijker dan je denkt. Maar waar begin je dan met het maken van een projectplanning...

  27 januari 2021

  De zin en onzin van een Gantt Chart

  Projectmanagement

  Een Gantt Chart wordt veel gebruikt, maar wat is nu de zin en onzin van deze chart?! We leggen het je uit.

  Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

  Dit is Appwiki

  Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

  Appwiki werkt voor jou

  Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

  En zo werkt Appwiki

  We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

  Products