Project management app

Ga efficiënt te werk met een project management app

Wanneer je onverwachts wordt gevraagd of je de voortgang van een project kan laten zien of wanneer iemand je vraagt om specifieke projectinformatie, heb je dan alles bij de hand? Tegenwoordig kun je je gehele project management systeem overal met je mee naar toe nemen. Je kunt natuurlijk een papieren back-up maken waarin alle aantekeningen of verslagen staan, maar met een project management app heb je alle belangrijke informatie eenvoudig en snel bij de hand. Erg handig, vooral als je veel onderweg bent of niet altijd op dezelfde plek werkt.

Wat is een project management app?

Het managen van projecten is vaak aan systematisch proces. Met project management tools in de cloud kan iedereen eenvoudig en snel projectinformatie beheren en bijwerken. Een project management app is een toepassing, een extra functie, van project management software voor het gebruik op een tablet en smartphone. Als je de app hebt gedownload, kun je direct aan de slag.

Mogelijkheden project management app

Wil je alle projectinformatie efficiënt geordend hebben? Dan biedt het gebruik van een project management software de oplossing. Met een app als toevoeging heb je continu controle in de voortgang van projecten, omdat je alles gemakkelijk kan inzien en wijzigen. De afgelopen jaren hebben apps zich meer en meer ontwikkeld. Niet alleen het gebruik ervan is enorm gestegen, maar ook de vele functionaliteiten. Ook zijn er vaak verschillende koppelingsmogelijkheden mogelijk met andere software zodat processen kunnen worden geautomatiseerd. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch factureren van de declarabele uren van een project. 

Met gebruik van project management software hoef je niet perse meer op een vaste computer te werken, je kan ook op je tablet en smartphone aan de slag. Op die manier kun je altijd en overal projecten managen, of je nou op kantoor bent of onderweg naar een samenwerking. Dat is handig, want projecten hangen onder andere samen met mensen, planningen, afspraken, documenten en deadlines. Ook kun je er met een project management app voor zorgen dat niet alleen jij overal toegang hebt, maar iedereen projecten kan inzien en informatie kan beheren. Zo zijn alle betrokkenen altijd up-to-date en kunnen zij beter en efficienter samenwerken. De meeste apps hebben vele verschillende functies en mogelijkheden, die continu in ontwikkeling zijn.

Efficiënter werken met een project management app

Efficiënter werken met een project management app.

Wat zijn de voordelen?

Het gebruik van een project management app kent verschillende voordelen. Een aantal hiervan zijn al kort benoemd, maar toch nog even de belangrijkste voordelen op een rij:

Inzicht in projecten

Met gebruik van een project management app heb je altijd en overal inzicht in verschillende projecten. Je kunt snel informatie toevoegen of wijzigen en zo eenvoudig andere betrokkenen op de hoogte stellen van de nieuwste ontwikkelingen.

Altijd en overal aan de slag

Met een project management app kun je eenvoudig en snel werken op je tablet en smartphone. Je smartphone heb je vrijwel altijd bij je, je zit tegenwoordig dus niet meer aan een vaste computer gekluisterd. Je hebt altijd alle projectinformatie bij de hand en kunt dit gemakkelijk beheren.

Back-up van alle projectinformatie

In een project management app sla je alle informatie in de cloud op. Zo heb je altijd een veilige back-up. Je hoeft je geen zorgen te maken over het mogelijk kwijtraken van belangrijke informatie.

Kortom, met een project management app heb je alle projecten in je broekzak. Alle betrokken partijen kunnen altijd en overal projecten inzien, wijzigen en beheren. Daarnaast is alle projectinformatie veilig opgeslagen in de cloud. Belangrijke informatie kan niet verloren gaan. Met een project management app werk je efficiënt samen aan al je projecten.

Het beginpunt voor je online software

Ontdek, vergelijk & vind de beste business apps met de selectietool
Vergelijk & probeer
Anne Hoekman - Appwiki expert
Geschreven door:
Anne Hoekman
Appwiki expert

Anne maakt jouw bedrijfsprocessen graag slimmer, flexibeler en sneller. Dit doet zij door je te helpen met het vinden van de beste software. Software die het beste past bij jouw bedrijf en bedrijfsprocessen. Op basis van je bedrijf, je wensen en de software die je gebruikt, maakt zij een persoonlijke software top 3 voor jou.

Verder lezen


hoe-factureren-ondernemers-2.png

Onderzoek: ondernemer kan de helft aan tijd besparen op facturen maken

Uit onderzoek blijkt dat 60% van de ondernemers de helft aan tijd kan besparen bij het factureren! Bekijk...

Iris Kluin - Appwiki expert
Iris Kluin
Appwiki expert
blog-boekhoudmanieren-excel-vs-software.png

Doe je de boekhouding in Excel of met boekhoudsoftware?

Wat past bij jou? Boekhouden in Excel of met boekhoudsoftware? Over het algemeen houden startende ondernemers...

Steven Houkes - Appwiki expert
Steven Houkes
Appwiki expert
btw-aangifte-beste-apps.png

De beste 5 boekhouding apps om je BTW-aangifte te doen

Wat zijn de beste boekhouding apps voor de BTW-aangifte? Lees het in deze blog.

Steven Houkes - Appwiki expert
Steven Houkes
Appwiki expert
Products