De beste factuur maken
die snel betaald wordt!

Facturatie software vergelijken en kiezen? Start hier

1Waarom facturen maken?

Factureren betekent inkomsten. Zorg voor een gestroomlijnd facturatieproces.

2Hoe kun je een factuur maken?

Facturen maken kan in Excel, via een online formulier of met een factuurprogramma. Welke kies jij?

3Download gratis factuur template

Download hier een gratis Excel template om gemakkelijk facturen te maken en te versturen.

4Selecteer de beste software

Welke functies en mogelijkheden heb ik nodig? Vergelijk hier op functie, prijs en reviews.

5De kosten van software

Wat zijn de kosten voor facturatie software, gratis proefabonnementen en gratis pakketten voor starters?

6De inrichting van je software

Wat zijn de best practices en hoe richt je het factuurprogramma in zoals jij dat wilt?
 

 

1. Waarom facturen maken?

Wil jij snel leren hoe je professionele facturen maken kan?

Dat kan hier binnen no time. Kijk goed wat jij nodig hebt om te factureren voor jouw onderneming en maak de beste keuze. 

Wat is een factuur?

Een factuur is overeenkomst met een betalingsverplichting van de klant aan een leverancier. 

Er zijn verschillende soorten facturen die je kunt maken en versturen. 

Een factuur kun je hardcopy versturen maar tegenwoordig is een digitale factuur maken niet meer weg te denken. Zo ook een e-factuur of een elektronische factuur

Professioneel facturen maken zal de efficiëntie van je bedrijf verhogen

Waarom professionele facturen maken?

Facturen maken en versturen is een goed teken, dit betekent inkomsten. Dit moet je dan ook professioneel aanpakken. Met een net en gestructureerd factuurproces zal jouw boekhouding goed op orde zijn en je inkomsten stijgen. 

Stijgen?

Ja, want wanneer je professionele facturen maakt en snel verstuurt naar je klanten, zullen zij eerder geneigd zijn te betalen!

Wist je dat?

  • Met een iDEAL-betaallink worden facturen veel sneller betaald dan facturen zonder link.Facturen in 2017 na gemiddeld 40,5 dagen pas worden voldaan?
  • 77% van de ondernemers regelmatig fouten maakt bij het maken van facturen?
  • 72% van de ondernemers er langer dan 4 minuten over doet om een factuur te maken.
  • Je veel sneller facturen kunt maken en sturen met facturatie software en dat facturen met een iDEAL link sneller betaald worden?
  • Door op je factuur een iDEAL- betaallink toe te voegen, je facturen in 40% van de gevallen dezelfde dag nog betaald wordt?

Factureren als ondernemer

Als ondernemer doe je veel meer dan alleen een factuur maken en sturen. Je ontvangt vele rekeningen die betaalt moeten worden en je zult ook te maken krijgen met betalingsherinneringen, periodiek facturen sturen en misschien zelfs facturen sturen naar het buitenland in vreemde valuta. 

Omdat een factuur sturen slechts het begin is, deze moet immers dan nog betaald worden, is het belangrijk om overzicht te bewaren. Het hele facturatieproces moet dus gestroomlijnd lopen. 

In andere woorden: Je moet je facturatieproces professioneel aanpakken!

Maar hoe?

 

2. Hoe kun je een factuur maken

Een rekening maken kan met Excel of met slimme software! 

Ben je een startende ondernemer? Hieronder zie je in de video hoe je als starter je facturatieproces kan opzetten en heel gemakkelijk en snel een online factuur maken kan.

Een factuur maken kan op verschillende manieren

Factureren kan op verschillende manieren die hoogstwaarschijnlijk niet allemaal voor jou toepasbaar zijn.

Je kunt handmatig een factuur maken in Excel, online factuurgegevens invullen en online versturen als pdf of je kunt online facturen maken met een slim factuurprogramma

a. Handmatig en gratis in Excel of Word
b. Online factuur in pdf versturen naar je klanten
c. Met facturatie software of een boekhoudprogramma

a. Handmatig facturen maken in Excel/Word 

Een factuur maken in Excel is mogelijk en heel handig wanneer je zzp’er of eigenaar van een eenmanszaak bent en je nog niet veel facturen hoeft te versturen.  

Excel bevat de mogelijkheid om met vaste templates heel snel facturen te maken, dit zijn factuur maken voorbeelden. Ook op de pagina van Excel is een gratis template te downloaden. Met deze vaste templates kun je in no time een factuur opstellen. 

b. Online factuur als pdf versturen naar je klanten

Daarnaast is er de mogelijkheid de factuurgegevens van jouw klanten op deze online pagina in te vullen en het online te versturen als pdf naar je klant. 

Een rekening maken op deze manier heel gemakkelijk. Maar heeft ook zijn beperkingen. Je kunt niet meer sleutelen aan de opmaak en je kunt ook niet factuursjablonen inladen. 

Wist je dat?

  • 68 procent factureert met Word en/of Excel, maar hierbij wordt al aangegeven dat dit niet echt professioneel overkomt.
  • 87 procent regelmatig fouten maakt. Plus Word en/of Excel gemiddeld 5 minuten van je kostbare werktijd kost.
  • Facturen maken zoveel sneller en foutloos kan!

 

Hoe?

Met een factuurprogramma, facturatie- of boekhoudsoftware.

          Tijd besparen op je facturatieproces doe je zo:

c. E-facturatie met factuurprogramma of boekhoudsoftware

“Uit onderzoek van het CBS blijkt van de kleinere ondernemers, met 10 - 20 werknemers dat slechts 9% een e-factuur stuurt.”

E-factuur? E-facturatie? Online facturen maken met software? Factureren in de cloud? 

Ja, een factuurprogramma of boekhoudprogramma met facturatie module zal jou helpen razendsnel facturen te maken en te versturen.

Wil je facturatie software vergelijken en kiezen?

 START HIER

Wat kun je met facturatie software

Op deze manier kun je een hoop tijd besparen op je facturatieproces. Hoe? Met een factuurprogramma kun je professionele online facturen maken, snel versturen. Je brengt structuur aan in je administratie, omdat openstaande facturen genoteerd worden en nog te versturen facturen ook allemaal geadministreerd staan.

Facturen maken in de beste facturatie software

Bovendien houd je overzicht en voldoe je met de facturatie software eenvoudig aan de online facturatie eisen. Alle facturatiegegevens en je administratie staan daarnaast online opgeslagen. Op deze manier hoef je je nooit meer zorgen te maken of je gegevens kwijt raakt of niet meer hebt. 

Daarnaast kun je met de scan-en-herken functie razendsnel foto's maken met je smartphone van je bonnetjes en deze opslaan in je factuur overzicht en boekhouding.

Een modern factuurprogramma biedt de mogelijkheid om meerdere processen te automatiseren. Automatiseer abonnementsfacturen, betalingsherinneringen en offerteprocedures. Je hoeft maar eenmalig gegevens in te voeren, hierdoor maak je minder snel fouten en ben je sneller klaar. Daarnaast kun je bijvoorbeeld gemakkelijk een iDeal link op je factuur om deze sneller betaald te krijgen.

“Je factuur wordt 3 keer zo snel betaald als een factuur zonder iDEAL-betaallink.”

 

Een rekening maken met een factuur app

Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding. Op deze manier kun je altijd en overal checken hoe de facturatie ervoor staat en of er nog openstaande facturen zijn. Ook als je bijvoorbeeld onderweg bent naar een klant.

Kortom, maak en verstuur facturen online met een factuurprogramma software en ontdek de vele voordelen. Met een geschikt programma om online een factuur te maken, heb je altijd een duidelijk overzicht. Bovendien kun je met deze software de facturen op verschillende manieren versturen, bijvoorbeeld via e-mail.

Daarnaast kun je snel online facturen maken met een mobiele app. Zo kun je razendsnel een foto maken van je factuur en dit gelijk versturen of betalen. Een facturatie app is een mobiele applicatie van de facturatie software voor het gebruik op tablet en smartphone. 

Wil jij direct starten met het vergelijken en kiezen van facturatie software die ook een mobiele app aanbieden?

START HIER

Factuureisen

Ben je nog maar net begonnen of wil je gewoon even informeren wat er ook alweer precies op de factuur moet staan? Alle wettelijke bepaalde onderdelen die de Belastingdienst heeft opgesteld die je moet vermelden op je factuur en hoe deze moeten worden weergegeven bespreek ik hieronder. Vergeet niks te noteren tijdens je rekeningen maken

Wat moet er op je factuur staan?Hoe maak je een factuur? Met deze factuureisen op een rij kan er niks meer fout gaan!

In de factuurkop moeten de volgende punten komen te staan:

In de factuurregels moeten de volgende punten genoemd worden:

Bij kleine bedrijven kan dit door de vergelijking van documenten, grote bedrijven werken met bijvoorbeeld een e-mailhandtekening.

Facturen moeten kunnen worden gecontroleerd in de vorm waarin deze verstuurd zijn. Voor e-facturen is dit dus digitaal, overige facturen moeten geprint worden bewaard.

Lees de laatste blogs over facturatieprogramma's

Welke manier van online facturen maken past bij jou?

Wanneer kies je voor Excel of Word voor je facturatie?

Ja een nota maken met Excel!Excel als factuurprogramma gebruiken kan met handige templates

Ben je zzp’er of een kleine onderneming die nog maar weinig facturen maakt en verstuurt per maand?

Dan is factureren in Excel een prima manier van factureren.

Zolang jij het overzicht houdt en niet te veel tijd kwijt bent bij het facturen maken en versturen, dan is Excel en eenvoudige oplossing. 

Ook is gratis facturen maken in Excel een prima oplossing als je nog niet zoveel te besteden hebt als je bijvoorbeeld een startende ondernemer bent.

Nee! Excel niet als factuurprogramma!

Groeit het aantal facturen dat je moet maken en versturen en merk je dat je veel tijd kwijt bent aan elke keer weer opnieuw facturen maken?

Dan is Excel of Word niet meer de ideale oplossing voor jouw facturatieproces en zul je toch efficiënter moeten werken. 

Of merk jij dat je veel foutjes maakt en daardoor meer kosten maakt of onprofessioneel overkomt, dan is het misschien ook tijd voor een facturatieprogramma of boekhoudprogramma. 

Een ander nadeel van een gratis factuur maken in Excel is dat je de facturen dus niet geheel kunt personaliseren.

Vaak werken ondernemers met een factuur voorbeeld of factuur template. Zo kun je niet je professionaliteit en je huisstijl delen met je klanten.   

Dus neemt het aantal facturen toe en kun je het niet meer bijbenen met facturen maken in Excel of Word, dan is het slim om facturatie software aan te schaffen.

Ook kun je facturen maken en versturen met je boekhoudprogramma en die uitbreiden met een facturatie module.

Online facturen maken zorgt voor snellere, makkelijkere processen van facturen waardoor ze ook sneller betaald worden.

Wanneer kies je voor een factuurprogramma of boekhoudprogramma?

Online factuur maken met een factuurprogramma heeft veel voordelen ten opzichte van het gebruik van Excel of Word voor het maken van facturen. Hier heb je alle voordelen van een factuurprogramma of boekhoudprogramma op een rijtje:

Een groot voordeel van facturatie software is dat razendsnel professionele facturen verstuurt.

Wil je facturatie software vergelijken en kiezen?

 START HIER

Waarom een factuurprogramma en geen boekhoudprogramma of vice versa?

Het verschil tussen een factuurprogramma op zich en een boekhoudprogramma is dat facturen maken met een factuurprogramma vaak gepaard gaat met een koppeling naar je boekhoudprogramma. Met deze software koppeling zullen betaalde facturen automatisch bijgewerkt worden in de boekhouding.

Hiermee heb je dus altijd een online administratie die up to date is en bankmutaties direct bijgewerkt heeft waardoor je niet meer handmatig de bijgeschreven facturen hoeft bij te werken. Dit automatiseren zal fouten verminderen en je werkproces efficiënter maken. 

Online facturen maken en versturen met facturatie software helpt je de financiële stromen goed in beeld te brengen.

Er zijn ook boekhoudprogramma’s die tegelijk ook een factuurprogramma zijn. Een balans, een winst- en verliesrekening en factureer mogelijkheden zitten allemaal in het boekhoudpakket. Met deze boekhoudsoftware kun je ook factuur templates importeren en versturen naar je klanten. 

Het boekhoudprogramma houdt nauwkeurig alle administratie bij. Openstaande posten worden gelijk genoteerd, er is een automatische bankkoppeling met het factuurnummer. Hierdoor is het mogelijk dat de boekhouding automatische wordt bijgewerkt.

Wanneer/waarom kiezen voor e-facturatie?

E-facturatie is per 1 januari 2017 verplicht als het gaat om facturatie dat naar de overheid moet. Wat is e-facturatie nou precies. Het is kort gezegd, het digitaliseren van de papieren versie van facturen versturen. Dit gaat met software om zo alle facturen bij elkaar online op te slaan. Dit om het papierwerk te reduceren. 

Je kunt facturen namelijk op meerdere manier versturen. Bijvoorbeeld als pdf-bestand per mail maar ook als UBL factuur, ook wel e-factureren genoemd. Met veel factuurprogramma’s kun je namelijk veel meer dan alleen een standaard factuur opstellen en versturen. Denk bijvoorbeeld aan betalingsherinneringen opstellen, offertes maken of bedragen omrekenen naar vreemde valuta. Naast rekeningen maken zijn er dus veel mogelijkheden met een online factuurprogramma.

 

Wil je facturatie software vergelijken en kiezen met de e-facturatie en ubl factuur mogelijkheid?

 START HIER

 

3. Download gratis factuur template

Gratis Excel factuur template downloaden

Wil je gelijk aan de slag gaan en alle facturen maken en versturen in een factuur Excel template?

Dan heb je hier de mogelijkheid om een gratis factuur voorbeeld te downloaden. 

Het enige wat je hoeft te doen is je naam en e-mailadres in te vullen en op downloaden klikken.

Vervolgens krijg je in je mailbox de downloadlink en klaar is kees.

Heb je geen Excel? Dan opent deze template zich in een Google Excel Sheets.

Facturen maken was nog nooit zo gemakkelijk. 
 

 

Factuur maken voorbeeld in Excel 

  • Je ontvangt 2 keer per maand de Appwiki nieuwsbrief met handige tips op het gebied van bedrijfssoftware. Het e-mailadres wordt niet aan derden verstrekt.

4. Selecteer de beste software

Wat heb je nodig?

Nu heb ik de keuze gemaakt om facturatie software of boekhoudsoftware te gaan gebruiken. Hoe kies je nu het beste factuurprogramma of boekhoudsoftware dat het beste bij jouw onderneming en manier van werken past?

Wil jij nu starten met het vergelijken en kiezen van facturatie software of boekhoudsoftware? 

START HIER

Hier vind je bovenaan een compleet overzicht met factuur software om facturen maken te vergemakkelijken. Aan de linkerkant van de website vind je allerlei filters die je helpen om de juiste software te kiezen. Bedenk daarom van tevoren goed wat je allemaal met de software wil kunnen doen en waarvoor je het programma echt gaat gebruiken naast rekeningen maken.


Vergelijk de software aanbieders

Bij elk factuur programma vind je, rechts, een vergelijkingsknop. Aan de hand daarvan kun je verschillende softwareprogramma’s met elkaar vergelijken. Je krijgt een overzichtspagina te zien met de door jou gekozen factuurprogramma’s. Je kunt deze met elkaar vergelijken op allerlei specificaties. Door het vergelijken van verschillende factuurprogramma’s vind je gemakkelijk en snel het pakket dat bij je wensen past. 

Deze vragen moet je jezelf stellen:

“Welke bedrijfsvorm heb ik?”

Een starter zal niet altijd kiezen voor een factuurprogramma, maar wellicht eerder gaan voor een factuurprogramma als Excel. Hiermee kun je snel starten zonder dat je iets hoeft aan te schaffen. Ook zullen starters sneller kiezen voor een optie dat ze facturen online kunnen sturen.

Ben je zzp’er en vind je een factuur opstellen en versturen ook zo’n tijdrovende taak. Het is overigens wel een heel goed teken om een factuur te maken als zzp'ers. Hiermee kun je een goede indruk achterlaten bij je klanten en er stromen inkomsten binnen. Om dit zo professioneel mogelijk te doen zijn er facturatie software aanbieders die speciale pakketten hebben voor zzp’ers. Op deze manier kun je een factuur maken zzp in een paar minuten en kun je een gedeelte automatiseren. 

Als vereniging kun je ook te maken krijgen met rekeningen maken en versturen. Uiteraard wil je dat het factureren als vereniging vlekkeloos verloopt. In het filter kun je aankruisen dat je een vereniging bent. Vervolgens krijg je resultaten van factuurprogramma aanbieders met pakketten die geschikt zijn voor verenigingen. Zo ben je ook als vereniging razendsnel met een nota maken. 

Ook geldt dit voor het maken en versturen van facturen voor stichtingen. Is jouw onderneming een stichting, dan wil je dat de facturen naar de juiste personen gaan. Door facturatie software aan te schaffen zullen vele processen binnen het factureren worden geautomatiseerd en hoef je alleen een aantal gegevens in te vullen. Hierdoor is een faktuur maken eenvoudig en ben je snel klaar. 

 

"Hoe wil ik dat de facturen eruit komen te zien en hoe wil ik ze versturen?"

Wil je je eigen logo kunnen importeren op je facturen? Wil je je eigen huisstijl kunnen toepassen op je facturen, zodat je professioneel en consistent overkomt naar je klanten? Hoe wil je je facturen versturen? Via de mail of in pdf format? 

“Hoeveel medewerkers telt mijn onderneming?”

Ik onderneem alleen, ik ben met 2 tot 5 medewerkers, of 10 tot 25 medewerkers, of meer dan 25 werknemers. Voor alle ondernemingen zijn weer gespecialiseerde softwarepakketten waarmee een nota maken voor allen een gemak wordt.

Vaak geldt hoe groter de organisatie, hoe meer er gefactureerd moet worden en hoe meer geautomatiseerd je het facturatieproces zou willen zien. Grotere bedrijven zullen dus eerder kiezen voor een factuurprogramma waarmee ze meerdere facturen kunnen opstellen en versturen. 

Maar ook ondernemers die nog niet heel groot zijn maar waarvan de factuurstroom toeneemt, is het slim om een paar tientjes te betalen om een facturatieprogramma aan te schaffen. Dit zal namelijk de efficiëntie vergroten binnen je onderneming. 

 

"Ben ik veel onderweg en wil ik dan rekeningen maken?"

Sommige facturatie software zijn voorzien van een mobiele app. Met deze app kun je op een smartphone of tablet onderweg het facturatie proces nauwlettend in de gaten houden. Ook kun je dus onderweg gauw checken of openstaande facturen inmiddels al betaald zijn. 

Ben jij dus veel onderweg en wil je flexibel kunnen zijn? Denk dan bij het selecteren dat je een aanbieder kiest die de mobiele applicatie heeft.

 

"Wat moet de software nog meer kunnen?"

Wil je periodiek kunnen factureren? Zodat je een hoop maandelijkse vaste facturen kunt versturen op vaste momenten en je hier niet meer maandelijks aan hoeft te denken. Wil je dat de software offertes kan omzetten in een factuur? En hoe wil je de betaling voor klanten inrichten? Hoe gemakkelijker je het maakt voor je klanten, hoe sneller ze zullen betalen en vertrouwt met je raken. Wil je dat je administratie automatisch gekoppeld wordt met je facturatieproces? 

De top facturatie software

Rating:
Reviews: 82
Facturatie
Rating:
Reviews: 567
Facturatie
Rating:
Reviews: 5
Facturatie
Rating:
Reviews: 828
Facturatie
Rating:
Reviews: 13
Facturatie

Lees reviews

Wil je lezen wat anderen vinden van het gebruik van facturatie software of hoe zij ervaren hoe verschillende software werkt? Lees van onze aanbieders echte reviews en beoordeel zelf welk factuur pakket het beste bij jou past. Zodra je een pakket gekozen hebt en zelf aan de slag gaat, kun je ook je ervaringen delen met andere klanten. 

 

Appwatching Community 

Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste features en wil jij meediscussiëren over hot topics. Word dan lid van de Appwatching community. In deze community worden interessante onderwerpen aangesneden en kun je meedenken over uiteenlopende onderwerpen.

 

Lees echte reviews van facturatie software aanbieders bij Appwiki

5. De kosten van software

Wist je dat?Facturen maken in een factuurprogramma kost je vaak een paar tientjes in de maand.
“43% van de ondernemers meer dan 100 euro betaald aan hun facturatie proces”
“7% van de ondernemers betaald 70/80 euro”
“19% van de ondernemers betaald 1 tot 59 euro” 
“31% van de ondernemers gebruik maakt van de gratis oplossingen”

Wat zijn de jaarlijkse kosten van factureren?

De kosten van facturatiesoftware voor beginners

Voor de meeste factuurprogramma’s voor de starters, waarmee je 10 a 15 facturen per maand stuurt, betaal je tussen de 5 en 10 euro. Je bent dus met een paar tientjes per jaar klaar om 120 facturen te versturen. Voor deze paar tientjes heb je razendsnel professionele facturen.

 

Gratis proefabonnementen 

Wil jij gratis factuur software uitproberen? Op deze manier kun je rustig wennen en ervaren hoe het programma werkt. Gratis online factuur maken helpt je bij het maken van je keuze naar het juiste factuur programma. Om een perfecte nota op te stellen wil je wel het juiste facturatie programma hebben. 

Een belangrijk aspect van factuur software is het gebruikersgemak. Werkt het programma ook eenvoudig en snel en kun je gemakkelijk een rekening maken? Dit kun je alleen ondervinden door de facturatie software echt uit te testen. Daarom kun je bij de meeste leveranciers een gratis account aanmaken om de manier van facturen maken te testen. 

In de meeste gevallen heb je 14 of 30 dagen de tijd om een factuurprogramma uit te proberen. 
Vaak is dit geheel vrijblijvend, je kunt gewoon even 14 dagen rondsnuffelen in de software. Wordt meestal niet automatisch verlengd maar let er wel goed op dat je dit goed nakijkt. 

Gratis pakketten voor starters

Voor startende ondernemers is er vaak een periode van 12 of 15 maanden om gratis gebruik te maken van een facturatie software. 

Gratis online factuur maken, laat je even wennen aan de manier van factureren. De kans is namelijk groot dat je meer dan één programma vindt dat geschikt lijkt om facturen te maken. Daarom kun je het gebruik gemakkelijk testen in een proefperiode. Online een factuur maken kun je dan testen in verschillende facturatie software. Je merkt dan vanzelf of de manier van een online factuur opstellen voor je zzp bedrijf of mkb bedrijf bij jou past. Zo hoef je nog niet te betalen en kun je gratis rekeningen maken. 

 

Meer functies is hogere prijs

Natuurlijk geldt de regel dat hoe meer functies je verlangt van facturatie sofware, hoe duurder het pakket zal zijn. 

Daarnaast kun je bij verschillende factuurprogramma’s ook een basis account aanmaken om rekeningen te maken. Wel moet je er rekening mee houden dat er bij een basisaccount vaak sprake is van beperkte mogelijkheden binnen de software. Indien je dan meer mogelijkheden nodig hebt in de toekomst, kun je gemakkelijk overstappen naar een betaalde software versie. Op deze manier kun je goed ervaren welke functies jij nodig hebt en welke jij denkt nodig te hebben in de toekomst. Zo wordt facturen maken en versturen een snel en gemakkelijk proces

 

6. De inrichting van je software

Zo start je op

Zodra je hebt gekozen voor een facturatie programma. Is het werken met de verschillende software een klein beetje anders, maar de essentie blijft natuurlijk gelijk. In dit voorbeeld nemen we e-boekhouden.nl mee in onze afbeeldingen. 

Gemakkelijk facturen maken en versturen met een facturatieprogramma.

Best practices 

Wat kun je nu allemaal en wat zijn de best practices? Als je eenmaal je facturatie programma hebt geïnstalleerd kun je een hoop handelingen automatiseren en controleren. 

 

Cash flow beheren

Met een factuurprogramma kun je razendsnel en overzichtelijk je cash flow beheren. Hoe? Door alle openstaande, betaalde, en verwerkte facturen georganiseerd in een overzicht te beheren, weet jij precies waar jij en je klanten staan. Koppel dit aan je administratie (software) en je hebt een duidelijk beeld van jouw financiële situatie. 

 

Debiteurenbeheer koppelen (Payt koppeling bijvoorbeeld)

Met sommige debiteurenbeheer software is mogelijk om te koppelen met je boekhoudprogramma of factuurprogramma. Met een geautomatiseerde debiteurenbeheer worden achterstallige betalers automatische maar vriendelijk verzocht om te betalen. Hierdoor hoef je niet maandelijks achter wanbetalers aan te gaan. 

 

Urenregistratie koppelen

In het factuurprogramma kun je ook je uren registreren door een koppeling te maken met je urenregistratie software. Op deze manier kun je overzichtelijk projecten noteren, nog te werken uren linken aan projecten en werknemers gegevens verwerken, gezamenlijk met je facturatieprogramma of boekhoudprogramma. Zo ben je altijd op de hoogte als je onderweg bent naar klanten of projecten afgerond zijn.

Je urenregistratie koppelen aan je facturatieprogramma en boekhouding.

Software automatisering 

Wil jij de bedrijfssoftware die je al gebruikt koppelen en wil je meer automatiseren? Dit kan, kijk in ons Appwiki App Center en zoek of de bedrijfssoftware die je gebruikt te koppelen is met andere cloud software. Op deze manier zullen vele handelingen automatisch worden en werk jij efficiënt en snel. 

Boost je business

Wees de slimste en start nu met facturen maken met een factuurprogramma. Jij zult merken dat je geen tijd meer verspilt maar dat je tijd en geld gaat winnen op het maken van jouw facturen. 

Maak hier je eigen top 3 facturatie software. Gebruik bovenaan het filter en bekijk welke facturatie software voor jouw onderneming de beste zijn zodat je snel een nota maken kan. Vergelijk gemakkelijk een online factuurprogramma op basis van functies, reviews en prijzen. Klik de meest aantrekkelijke aanbieders aan en maak je je eigen top 3 en facturen maken doe je in een handomdraai met het beste facturatie programma.
 

Ja, ik wil verschillende factuurprogramma's vergelijken en de beste selecteren

Products