Hoe beheer je gebruikers?

Gebruikers kun je eenvoudig beheren door een urenregistratie software pakket te kiezen dat toestaat om meerdere gebruikers toe te voegen en verschillende rollen toe te kennen. Wanneer je ervoor kiest om je gewerkte uren te boeken in urenregistratie software, is het belangrijk om gebruikers zorgvuldig te beheren. Op die manier creëer je het beste overzicht en kun je eenvoudig je eigen uren en die van je medewerkers beheren. Lees hier alles over gratis urenregistratie software.

Zo hebben medewerkers alleen toegang tot de functionaliteiten die zij zelf nodig hebben en blijft overige informatie voor hen afgeschermd. Ook kun je in sommige programma’s teams aanmaken, zodat je per team of afdeling effectiviteit kunt bepalen. Voordat je overgaat tot de aanschaf van een systeem voor tijdregistratie is het belangrijk om te bepalen wie er gebruik zullen gaan maken van de software en welke handelingen zij mogen verrichten.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products