1. Blog
  2. Urenregistratie met timer

Handige apps voor urenregistratie met een timer

Het registreren van uren lijkt geen spannend onderwerp, maar vergis je niet! Er zijn inmiddels een flink aantal opties om enorm efficiënt je uren bij te houden met een stopwatch of timer. Zo ben je weinig tijd kwijt voor dat extra stukje inzicht in je werkzaamheden (en in die van je collega's of werknemers). Zo wordt urenregistratie een automatisch systeem dat je niet meer vergeet. 

Een urenregistratie overzicht is ook één van de voorwaarden om te voldoen aan het urencriterium van de Belastingdienst. Hiermee wordt bepaald of je in aanmerking komt voor ondernemersaftrek.

Door gebruik te maken van de timer kun je precies aantonen waar je mee bezig bent geweest en voor wie. Je vergeet nooit meer een uurtje en zo verdien je de urenregistratiesoftware al snel dubbel en dwars terug. Bespaar jezelf een hoop frustratie en ellende door de uren effectief op deze manier bij te houden.

Arjan
Appwiki expert

    Uren bijhouden met een timer

    Je wilt uiteraard niet te veel tijd kwijt zijn aan het tijdschrijven en om daarom is een timer ideaal. Dankzij de functionaliteit in de software hoef je vaak alleen maar op start te drukken, een klant of project te selecteren en aan het werk te gaan.

    Nadat een taak is afgerond keer je terug naar de timer en klik je op uren opslaan. Dan heb je gelijk een overzicht van je gewerkte uren per klant en vaak worden je gegevens automatisch verwerkt in mooie dashboards.

    5 oplossingen voor urenregistratie met een timer

    Hieronder vind je vijf aanbieders van urenregistratie software waarmee je makkelijk uren kunt registreren dankzij de handige timer.

    1. Simplicate

    Meer dan 1.300 dienstverleners zijn succesvoller gaan werken door de gebruiksvriendelijke CRM- en projectsoftware van Simplicate. Ervaar de meest efficiënte flow in jouw bedrijf van eerste klantcontact tot en met factuur. Vergroot jouw succes door efficiënt werken, de juiste inzichten, tot 80% sneller factureren en gelukkigere medewerkers

    Alles-in-1 software
    Koppel je agenda
    Mobiele app

    Prijs: vanaf €28,00
    Proefperiode: 14 dagen
    Reviews: 8.6/10
    Bekijk reviews  Ga naar de website 

    2. e-Boekhouden.nl

    Eenvoudig online boekhouden, factureren en uren registreren doe je met e-Boekhouden.nl. De eerste 15 maanden van je onderneming is e-Boekhouden.nl volledig gratis! Inclusief: ondersteuning per telefoon of e-mail, handige koppelingen en veel meer. Het best beoordeeld! Maak nu een gratis account aan en ervaar het gemak van e-Boekhouden.nl.

    Uren direct factureren
    15 maanden gratis
    Razendsnelle helpdesk

    Prijs: maandelijks €9,95
    Proefperiode: 15 maanden gratis, daarna €5,95 per maand, start direct! Account wordt niet automatisch verlengd!
    Reviews: 9.4/10
    Bekijk reviews  Ga naar de website 

    3. Exact

    MKB'ers helpen toekomstbestendig te groeien, dat is waar wij voor gaan. We staan voor je klaar met slimme softwareoplossingen die jou helpt om efficiënter te werken. Ruim 675.000 organisaties vertrouwen voor hun cijfers op de software van Exact.

    Slimme urenregistratie
    Incl. boekhouden & CRM
    Grip op je cashflow

    Prijs: maandelijks €172,00
    Proefperiode: 30
    Reviews: 8.2/10
    Bekijk reviews  Ga naar de website 

    4. Gripp

    Gripp is hét alles-in-één pakket wat overzicht brengt in jouw organisatie. Of het nu gaat om die perfecte offertes met een druk op de knop, het overzicht van wie wat aan het doen is, of het strakke debiteurenbeheer: het kan allemaal met Gripp. ✓ Niet tevreden, geld terug ✓ Ruim 2000+ tevreden klanten ✓ 16.000+ users

    Time tracker app
    Zet planning naar uren
    Krachtige rapportages

    Prijs: maandelijks €110,00
    Proefperiode:
    Reviews: 8.2/10
    Bekijk reviews  Ga naar de website 

    5. Silvasoft

    Silvasoft biedt onbeperkt boekhouden, factureren, urenregistratie en meer in Nederland en Begië tegen eerlijke en duidelijke, all-in prijzen! Dankzij onze aantrekkelijke prijzen en flexibele indeling van uw eigen administratie portal zijn we uitermate geschikt voor zowel de ZZP-er als het MKB en grootbedrijf.

    Overwerk registratie
    Intuïtief & eenvoudig
    Dienstregeling

    Prijs: maandelijks €3,95
    Proefperiode:
    Reviews: 9.2/10
    Bekijk reviews  Ga naar de website 

    Nooit meer een gemist uurtje

    Urenregistratie tools zorgen ervoor dat je letterlijk 'bij de tijd blijft'. Door deze tools te gebruiken weet jij dat jij nooit meer een uur niet factureerd. Andersom werkt het ook dat je weet hoeveel uur je al besteed hebt aan jouw klant en je weet hoeveel uur je nog over hebt. Kom je altijd goed uit met jouw uren. Neem er je voordeel van en maak het jezelf makkelijker met een urenregistratie tool met timer. 

    Wil je weten welke oplossingen er nog meer zijn? Bekijk dan hier het complete overzicht met urenregistratie software en vergelijk de aanbieders met elkaar.

    Vergelijk urenregistratie software

    Gerelateerde artikelen

    9 januari 2024

    Gratis en goedkope urenregistratie apps voor Android en iOS

    Apps Urenregistratie

    Dit zijn 5 handige (gratis en goedkope) urenregistratie apps voor Android en iOs. Met behulp van deze apps hou je eenvoudig je uren bij en krijg je inzicht in de efficiëntie van je bedrijf.

    7 januari 2021

    In één minuut je uren registreren?

    tijd besparen Urenregistratie

    Ja in één minuut kun je dagelijks alle gewerkte uren bijhouden en opslaan in een gestructureerd overzicht. Dit kun je doen door gebruik te maken van urenregistratie software met een timer.

    19 november 2020

    Urenregistratie: In Excel of met urenregistratie software?

    Excel Urenregistratie

    Uren bijhouden: In Excel of met urenregistratie software? Elke ondernemer zou het moeten doen: uren registreren. Een goede urenregistratie geeft veel inzicht en helpt bij jouw bedrijfsvoering.

    Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

    Dit is Appwiki

    Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

    Appwiki werkt voor jou

    Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

    En zo werkt Appwiki

    We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

    Products