1. Blog
  2. Uren bijhouden in één minuut per dag? Het kan met deze tips!
  1. Blog
  2. Uren bijhouden in één minuut per dag? Het kan met deze tips!

In één minuut je uren registreren?

Urenregistratie Tijd besparen 5 oktober 2017 Leestijd 5 minuten
Iris

Iris

Appwiki expert

Je hebt een drukke dag achter de rug en hebt opdrachten gedaan voor verschillende klanten. Maar heb je al die gewerkte uren wel goed bijgehouden? Gelukkig is er een oplossing zodat je voortaan geen uren meer hoeft te missen.

Dit doe je door gebruik te maken van urenregistratie software met een timer. Sterker nog, je kunt je uren in één minuut noteren. ‘In één minuut?’ hoor ik je denken. Ja, in één minuut kun je dagelijks alle gewerkte uren bijhouden en opslaan in een gestructureerd overzicht. Ook is er de mogelijkheid je uren te registreren met je smartphone. Zo hou je elke dag gemakkelijk en snel je gewerkte uren bij.

Interessant?

Wij vertellen je hoe urenregistratie met een timer werkt. Lees dus snel verder, want jij kunt deze tijdwinst vast wel goed gebruiken in je overvolle werkweek.

Uren noteren?

Werk je onregelmatige uren en heb je verschillende opdrachtgevers? Dan is het na een drukke dag soms lastig alle afspraken en taken te herinneren en te noteren. Door je uren nauwkeurig bij te houden, kun je aan de Belastingdienst laten zien dat je aan het urencriterium voldoet.

Daarnaast wil je precies bijhouden hoeveel tijd je kwijt bent aan elke opdrachtgever. De uren die je bent vergeten kun je immers niet factureren en daarmee loop je inkomsten mis. Zonde! Het is dus noodzakelijk om je uren goed en accuraat bij te houden.

Bekijk de video en kom erachter hoe je in één minuut je uren bijhoudt

Timer aan, timer uit

Je kunt je uren gemakkelijk bijhouden met een urenregistratie programma. Veel programma’s hebben een snelle functie hiervoor, de timer. Een aantal aanbieders hebben een extensie met Chrome, zodat je vrijwel direct de timer kunt gebruiken wanneer je de browser opent. Zo kun je snel de timer aanzetten wanneer je richting een nieuwe opdrachtgever gaat of bij elk nieuw te starten project. Dit kost je een paar seconden. Vervolgens doe je de timer uit op het moment dat je vertrekt of aan een nieuwe taak begint.

Timer ook op je smartphone

Deze timer functie is te gebruiken op alle devices, desktop, tablet en mobiel. Op deze manier kun je je uren gemakkelijk bijhouden met een mobiele app. Voor de ondernemers die veel onderweg zijn is dit de uitkomst. Via jouw smartphone noteer je alle gewerkte uren direct nadat je bij een klant of opdrachtgever bent geweest. Zodra je bij een klant aankomt zet je de timer aan tot het moment dat je weer vertrekt. Op deze manier kun je precies alle verschillende opdrachtgevers op een dag timen.

De beste urenregistratie apps met timer op een rij 

1. Yoobi

Yoobi maakt en levert cloud software voor CRM, projectmanagement en registratie van uren, verlof- en afwezigheid, rusttijden, onkosten en kilometers. Wij optimaliseren het proces van urenregistratie naar facturatie!

Snel uren registreren
Handige software
Praktische koppelingen

Prijs: maandelijks €3,80
Proefperiode: 41 dagen
Reviews: 8.6/10
Bekijk reviews  Ga naar de website 

2. e-Boekhouden.nl

Eenvoudig online boekhouden, factureren en uren registreren doe je met e-Boekhouden.nl. De eerste 15 maanden van uw onderneming is e-Boekhouden.nl volledig gratis! Inclusief: ondersteuning per telefoon of e-mail, automatische bankkoppelingen en meer. Het best beoordeeld! Maak nu een gratis account aan en ervaar het gemak van e-Boekhouden.nl.

Alles in 1 pakket
Incl. Mobiele app
Uitstekende helpdesk

Prijs: Gratis
Proefperiode: 15 maanden gratis, daarna €5,95 per maand, start direct! Account wordt niet automatisch verlengd!
Reviews: 9.3/10
Bekijk reviews  Ga naar de website 

3. Teamleader

Teamleader is jouw workflow in één online tool: je kan je klanten beheren, leads opvolgen, projecten plannen en eenvoudig facturen sturen. Bespaar jezelf tijd en geld, Teamleader integreert met al jouw favoriete tools.

Alles in 1 pakket
Gratis mobiele app
Eenvoudig en ïntuitief

Prijs: maandelijks €25,00
Proefperiode: 14 dagen
Reviews: 10/10
Bekijk reviews  Ga naar de website 

4. TimeChimp

TimeChimp is de #1 urenregistratie voor elke organisatie. Uren, uitgaven en ritten registreren, projectmanagement, facturatie, rapportages, goedkeuren, mobiele app, vele (boekhoud)koppelingen en meer. Probeer 14 dagen gratis!

Gebruikersvriendelijk
Inzicht in organisatie
Snelle support

Prijs: maandelijks €4,00
Proefperiode: 14 dagen
Reviews: 8.8/10
Bekijk reviews  Ga naar de website 

5. Nanda

Snel, simpel en slim uren bijhouden en daar sterke overzichten van maken die je ook kunt exporteren naar Excel. Gelijk factureren? Met de Moneybird koppeling zet je jouw uren om naar geld. Nanda heeft aanpasbare rechten voor teams, tijdslimieten voor de afgesproken budgetten en gratis mobiele apps. Gebruiksvriendelijkheid en gemak staan bovenaan.

Gratis mobiele apps
Geen contracten
Eenvoudig in gebruik

Prijs: maandelijks €5,00
Proefperiode: 30 dagen
Reviews: 7/10
Bekijk reviews  Ga naar de website 

Tijdsbesparing

Denk ook aan zakelijke telefoontjes die je pleegt. De gewerkte uren worden door de timer direct op een bepaald project gezet en opgeslagen. Op deze manier hoef je de uren niet meer na een lange en volle dag te noteren. Wanneer je gestructureerd elke keer de timer aanzet, zal dit tijd besparen. Je zult je uren noteren in één minuut per dag.

Tijdwinst

Op deze manier geef je alle gewerkte uren een label en creëer je een goed overzicht. Bovendien weet je precies hoe productief je werkt per dag, week en maand. Opdrachten die winstgevend zijn, merk je direct op. Daardoor kun je gemakkelijk keuzes maken tussen verschillende opdrachten. De (tijdrovende) projecten die uiteindelijk het minst hebben opgeleverd, moet je misschien nog eens onder de loep nemen. Zo zie je van dag tot dag en van uur tot uur je tijdsbesteding.

Maar dat is niet alles. 

Naast het feit dat je alles netjes geordend hebt, zul je minder fouten maken en ben je sneller klaar met je uren bijhouden. Dit bespaart je tijd doordat je achteraf geen onduidelijkheden of misvattingen hebt. Minder fouten maken betekent minder tijd verspillen en dus meer tijd over voor andere werkzaamheden zoals marketing en klantenservice.

Nog meer tijd winnen?

Wil je nog meer tijd besparen, dan kun je je urenregistratie software koppelen aan jouw facturatie programma. Op deze manier worden declarabele uren direct op de factuur genoteerd en hoef je grofweg alleen nog maar op verzenden te klikken. Dit is een hele efficiënte manier van werken en het verminderd nogmaals de kans op het maken van fouten.

Door je uren nauwkeurig dagelijks te noteren zul je ervaren dat je meer tijd overhoudt op een dag en dit levert je tijd op die je kunt investeren in je bedrijf en in klanten. Bespaar nu tijd en stap over op urenregistratie software. Binnen één minuut heb je het klusje geklaard.

Laat je omzet groeien met 5 lifehacks voor ZZP'ers

Jij wilt toch ook meer tijd besteden aan je klanten? In ons whitepaper zetten we de 5 lifehacks op een rij waarmee je als ZZP'er maandelijks tot 30 uur tijd bespaart. Meer uren steken in je klanten, betekent meer uren die je kunt factureren. 

Download het whitepaper!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct het gratis whitepaper.

Gerelateerde artikelen

29 mei 2017

Wat zijn de beste uren apps als alternatief voor Excel?

Urenregistratie

Waarom doe jij je urenregistratie nog in Excel als je hier heel handige apps voor hebt? We zetten vijf handige urenregistratie apps op een rij.

10 november 2018

Urenregistratie: van bijhouden tot factureren

Urenregistratie

Urenregistratie: van verantwoording tot het factureren Waar blijft de tijd? Als hardwerkende ondernemer vraag je je dat regelmatig af. Tijdens een drukke dag lijken de uren voorbij te vliegen. Als je...

31 oktober 2018

Wat zijn de beste zakelijke apps?

Boekhouding Urenregistratie Crm systeem Facturatie

Is de treincoupé ook jouw tweede huis geworden? Gaan de zaken goed en zit je hierdoor vaak in het buitenland? Doe jouw zaken met een business app!

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products