1. Blog
 2. Gratis en goedkope urenregistratie apps voor Android en iOs​​
 1. Blog
 2. Gratis en goedkope urenregistratie apps voor Android en iOs​​

Gratis en goedkope urenregistratie apps voor Android en iOs​​

Apps Urenregistratie 11 augustus 2018 Leestijd 5 minuten
Jacqueline

Jacqueline

Appwiki expert

Uren registreren is belangrijk:

 • het geeft je inzicht in je precieze werkzaamheden en efficiency
 • je kunt je facturen verantwoorden aan je klanten
 • je hebt een bewijs voor de Belastingdienst dat je voldoet een het urencriterium (en profiteert dus van belastingvoordeel)

Maar hoe hou je uren goedkoop en eenvoudig bij?

Juist, met een urenregistratie app!

Gelukkig zijn er inmiddels veel urenregistratie software pakketten die een gratis of goedkope uren app aanbieden.

We hebben hieronder de beste uren apps op een rij gezet die je gratis kunt proberen.

Update: januari 2019

Gratis en goedkope uren apps op een rij

We verzamelden een aantal goedkope en gratis urenregistratie applicaties, die je kunt gebruiken om je uren bij te houden op je Android/iOS telefoon of tablet. Bekijk welke applicatie het beste bij jou en jouw onderneming past. De diverse apps kun je eenvoudig downloaden via de Appstore of Android Playstore

1. e-Boekhouden.nl

Eenvoudig online boekhouden, factureren en uren registreren doe je met e-Boekhouden.nl. De eerste 15 maanden van uw onderneming is e-Boekhouden.nl volledig gratis! Inclusief: ondersteuning per telefoon of e-mail, automatische bankkoppelingen en meer. Het best beoordeeld! Maak nu een gratis account aan en ervaar het gemak van e-Boekhouden.nl.

Alles in 1 pakket
Incl. Mobiele app
Uitstekende helpdesk

Prijs: Gratis
Proefperiode: 15 maanden gratis, daarna €5,95 per maand, start direct! Account wordt niet automatisch verlengd!
Reviews: 9.3/10
Bekijk reviews  Ga naar de website 

2. IIZY

IIZY Software B.V. ontwikkelt diverse online software oplossingen. IIZY urenregistratie is hier een mooi voorbeeld van. Dagelijks houden vele Nederlandse bedrijven hun uren bij met deze eenvoudige urenregistratie tool. Naast deze tool kunnen wij ook maatwerk koppelingen tussen diverse systemen voorzien. Neem gerust contact met ons op!

Goedkoop
Simpel
Duidelijk

Prijs: vanaf €2,50
Proefperiode: 30 dagen gratis proberen
Reviews: 10/10
Bekijk reviews  Ga naar de website 

3. Yoobi

Yoobi maakt en levert cloud software voor CRM, projectmanagement en registratie van uren, verlof- en afwezigheid, rusttijden, onkosten en kilometers. Wij optimaliseren het proces van urenregistratie naar facturatie!

Snel uren registreren
Handige software
Praktische koppelingen

Prijs: maandelijks €3,80
Proefperiode: 41 dagen
Reviews: 8.6/10
Bekijk reviews  Ga naar de website 

4. TimeChimp

TimeChimp is de #1 urenregistratie voor het MKB en Enterprise. Uren, uitgaven en ritten registreren, projectmanagement, facturatie, rapportages, goedkeuren, mobiele app, vele (boekhoud)koppelingen en meer. Probeer 14 dagen gratis!

Gebruikersvriendelijk
Inzicht in organisatie
Snelle support

Prijs: maandelijks €4,00
Proefperiode: 14 dagen
Reviews: 8.8/10
Bekijk reviews  Ga naar de website 

5. Kleisteen

Online boekhouden voor MKB, meeste functionaliteit voor een laag maandbedrag

Veel functionaliteit
Laag maandbedrag
Project/voorraadbeheer

Prijs: maandelijks €15,00
Proefperiode: 60 dagen
Reviews: 9.4/10
Bekijk reviews  Ga naar de website 

Een compleet overzicht met urenregistratie apps 

De urenregistratie apps hierboven zijn een selectie uit het complete aanbod. Benieuwd welke apps er nog meer zijn?

Bekijk hier het complete overzicht van urenregistratie apps

  Maak je persoonlijke top 3 met de keuzehulp

  Eenvoudig de beste uren app kiezen?

  Uren registreren kan dus veel makkelijker en efficiënter. Met een uren app hou je het registreren van uren eenvoudig bij en up-to-date. Zo hou je gemakkelijk overzicht van de gewerkte uren.

  Maar hoe vind je de urenregistratie app die bij jouw organisatie past? Wij hebben een stappenplan ontwikkelt waarmee je eenvoudig de beste uren app kiest.

  1. Vertel ons over je bedrijf

  We willen graag je bedrijfsvorm, branche en bedrijfsgrootte weten zodat we eenvoudig een voorselectie kunnen maken op basis van onze data.

  2. Jouw wensenlijst

  Wij inventariseren jouw wensen en bedrijfsprocessen en vertalen dit naar de functies die je nodig hebt. Ook de software die je nu gebruikt nemen we mee.

  3. Bekijk je persoonlijke top 3

  Op basis van je bedrijf, je wensen en de software die je gebruikt, maken wij een persoonlijke top 3 van de beste urenapps voor jou.

  4. Probeer de beste apps

  Probeer gratis en vrijblijvend jouw app top 3. Door meerdere urenregistratie apps te ervaren, weet je welke het beste bij je past.

  5. Evalueer en maak je keuze

  Vergelijk en beoordeel van jouw top 3 de functies, het gebruiksgemak en de support. Kies dan de app die het beste bij je past. Zo maakt Appwiki een urenregistratie app kiezen eenvoudig.

  Hou rekening met de toekomst

  Ook is het goed om naar de toekomst te kijken. Stel je gaat uitbreiden, is de betreffende tijdregistratie software dan nog steeds voor jouw organisatie geschikt? Daarnaast is het verstandig om erop te letten of de software duidelijk is, zodat jij straks je uren zonder problemen kan invoeren. Wanneer je steeds contact op moet nemen met de ontwikkelaars kost dat jou tijd die je beter in je klanten had kunnen steken.

  Jacqueline

  Wil je weten hoe je je tijd efficiënter indeelt?

  Wij delen 5 lifehacks waarmee je als ZZP'er maandelijks tot 30 uur tijd bespaart. Dit staat gelijk aan een besparing van 1000 euro. Lees ons gratis whitepaper en ontdek hoe je slimmer kunt werken.

  Download het whitepaper

  Urenregistratie app is geschikt voor iedereen

  ​​Ongeacht welke bedrijfsvorm jouw organisatie heeft, er is altijd een urenregistratie app gratis die bij jou past. Wanneer je als zzp'er op zoek bent naar een uren app vind je waarschijnlijk andere dingen belangrijk, dan wanneer je een mkb'er bent die liever een werktijden registratie app heeft voor het personeel. Welke uren app het beste bij jou past, lees je hieronder.

  Urenregistratie app​ voor ZZP'ers of starters

  Als zzp'er ben je waarschijnlijk veel onderweg en vind je het belangrijk dat de uren app perfect bij je werkzaamheden aansluit. Een urenregistratie app is voor zzp'ers dan perfect. Waar je ook bent, je kunt altijd online uren registreren op je smartphone of tablet.

  Diverse aanbieders bieden de app gratis aan voor Android en iOS. Hieronder zie je een overzicht van diverse urenregistratie apps die je gratis kunt testen. Zo weet je zeker dat je gebruikmaakt van de beste urenregistratie app voor je bedrijf. 

  Werktijden app voor mkb'er​​

  Een werktijden app is perfect voor mkb'ers. In een werktijden app registeren werknemers de gewerkte uren. Zo fungeert een uren app dus als registratie app. Diverse urenregistratie software kan ook gebruikt worden als personeelsplanning software. Hieronder vind je een overzicht van diverse urenregistratie apps die je als mkb'er gratis kunt uitproberen. ​Zo weet je voor aanschaf wat de beste urenregistratie app voor je organisatie is.

  Voordelen uren bijhouden met een urenregistratie app

  We zetten hieronder nog eens de voordelen op een rij:

  • Thuis, op kantoor en onderweg uren bijhouden
  • Altijd en overal gegevens inzien en bijwerken​
  • Snel geïnstalleerd en werkt vaak heel intuïtief. 
  • Niet duur
  • Geschikt voor iedereen, van starters, ZZP'ers tot MKB'ers

  Urenregistratie app gratis testen?

  Ben je nu van plan je uren te registreren door middel van een app? Dan raden wij je aan meerdere urenregistratie apps gratis te testen voordat je daadwerkelijk een app kiest. 

  Bekijk hier het complete overzicht van urenregistratie apps

  Het registreren van uren is niet alleen van belang binnen een kleine organisatie. Ook binnen grote organisaties is het fijn om te weten hoeveel tijd jouw personeelsleden kwijt zijn aan een bepaalde klus. Urenregistratie is toepasbaar voor je personeel als ook voor jezelf. Veel registratie plezier!

  Uren efficiënter indelen

  Zou je meer tijd willen besteden aan je klanten? Wij delen 5 lifehacks in ons whitepaper waarmee je als ZZP'er maandelijks tot 30 uur tijd bespaart. Meer uren steken in je klanten, betekent meer uren die je kunt factureren. 

  Download het whitepaper!

  Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct het gratis whitepaper.

  Gerelateerde artikelen

  29 mei 2017

  Wat zijn de beste uren apps als alternatief voor Excel?

  Urenregistratie

  Waarom doe jij je urenregistratie nog in Excel als je hier heel handige apps voor hebt? We zetten vijf handige urenregistratie apps op een rij.

  7 januari 2019

  In één minuut je uren registreren?

  Urenregistratie tijd besparen

  Ja in één minuut kun je dagelijks alle gewerkte uren bijhouden en opslaan in een gestructureerd overzicht. Dit kun je doen door gebruik te maken van urenregistratie software met een timer.

  14 november 2018

  Wat zijn de beste zakelijke apps?

  Boekhouding Urenregistratie Crm systeem Facturatie

  Is de treincoupé ook jouw tweede huis geworden? Gaan de zaken goed en zit je hierdoor vaak in het buitenland? Doe jouw zaken met een business app!

  Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

  Dit is Appwiki

  Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

  Appwiki werkt voor jou

  Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

  En zo werkt Appwiki

  We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

  Products