Beste Urenregistratie Software voor Personeel

Werkt jullie organisatie veel op basis van uren? Maak het je medewerkers zo eenvoudig mogelijk om uren bij te houden met deze software. Zo hou jij overzicht!

Eenvoudig de beste urenregistratie software voor medewerkers kiezen?

Dit zijn de beste urenregistratie software oplossingen voor organisaties met personeel. Bekijk de lijst en maak eenvoudig een voorselectie. Bij de meeste aanbieders kun je een gratis proefperiode of demo aanvragen. Zo krijg je alvast een indruk hoe de software eruit ziet en hoe het werkt.

Verrvolgens vergelijk je de 3 beste urenregistratie software met elkaar op prijs en features. Test 1 of 2 tools samen met je team voordat je een definitieve keuze maakt!

1. Simplicate Urenregistratie software voor het MKB

Meer dan 1.300 dienstverleners zijn succesvoller gaan werken door de gebruiksvriendelijke CRM- en projectsoftware van Simplicate. Ervaar de meest efficiënte flow in jouw bedrijf van eerste klantcontact tot en met factuur. Vergroot jouw succes door efficiënt werken, de juiste inzichten, tot 80% sneller factureren en gelukkigere medewerkers

Alles-in-1 software
Koppel je agenda
Mobiele app

Prijs: vanaf €28,00
Proefperiode: 14 dagen
Reviews: 8.6/10
Bekijk reviews  Ga naar de website 

2. e-Boekhouden.nl Urenregistratie voor ondernemers

Eenvoudig online boekhouden, factureren en uren registreren doe je met e-Boekhouden.nl. De eerste 15 maanden van je onderneming is e-Boekhouden.nl volledig gratis! Inclusief: ondersteuning per telefoon of e-mail, handige koppelingen en veel meer. Het best beoordeeld! Maak nu een gratis account aan en ervaar het gemak van e-Boekhouden.nl.

15 maanden gratis
Uren direct factureren
Best beoordeeld!

Prijs: maandelijks €9,95
Proefperiode:
Reviews: 9.4/10
Bekijk reviews  Ga naar de website 

3. Exact De #1 urenregistratie software van het MKB

MKB'ers helpen toekomstbestendig te groeien, dat is waar wij voor gaan. We staan voor je klaar met slimme softwareoplossingen die jou helpt om efficiënter te werken. Ruim 675.000 organisaties vertrouwen voor hun cijfers op de software van Exact.

Grip op projecten
Incl. boekhouden & CRM
370+ koppelingen

Prijs: maandelijks €172,00
Proefperiode: 30 dagen
Reviews: 8.2/10
Bekijk reviews  Ga naar de website 

4. Shiftbase

Shiftbase is software voor het maken van werkroosters, het bijhouden van de urenregistratie en het registreren van afwezigheid. Met Shiftbase maak je sneller en eenvoudiger goede werkroosters en heb je meer grip op je loonkosten.

Bespaar 30% loonkosten
Geen opstartkosten
Maandelijks opzegbaar

Prijs: maandelijks €0,00
Proefperiode:
Reviews: geen
Bekijk reviews  Ga naar de website 

5. Silvasoft

Silvasoft biedt onbeperkt boekhouden, factureren, urenregistratie en meer in Nederland en Begië tegen eerlijke en duidelijke, all-in prijzen! Dankzij onze aantrekkelijke prijzen en flexibele indeling van uw eigen administratie portal zijn we uitermate geschikt voor zowel de ZZP-er als het MKB en grootbedrijf.

Overwerk registratie
Intuïtief & eenvoudig
Dienstregeling

Prijs: maandelijks €3,95
Proefperiode:
Reviews: 9.2/10
Bekijk reviews  Ga naar de website 

De beste urenregistratie software voor je personeel kiezen? Maak je eigen persoonlijke top drie en vergelijk de verschillende online urenregistratiesoftware via de Appwiki vergelijker.

Vergelijk urenregistratiesoftware personeel

De urenregistratie van je personeel is erg belangrijk voor de bedrijfsadministratie. Met software voor urenregistratie kun je uren van je personeel nauwkeurig bijhouden. Maar waarom is de urenregistratie van je werknemers zo belangrijk? En hoe kun je de uren het beste bijhouden? We geven je graag antwoorden op deze vragen!​

Waarom urenregistratie voor personeel?

Urenregistratie van werknemers is erg belangrijk voor je bedrijf. Als ondernemer wil je graag dat je bedrijf zo efficiënt mogelijk werkt en optimaal presteert. De gewerkte uren hebben hier een groot aandeel in. Besteden werknemers te veel uren aan een bepaalde taak? Dan wil je dat inzichtelijk hebben, zodat je kunt werken aan de efficiëntie. Met urenregistratie zie je in één oogopslag hoeveel uren er door je medewerkers zijn gewerkt.

Urenregistratie van je personeel is niet alleen belangrijk voor de efficiëntie van je onderneming. Het is ook essentieel voor de salarisbetaling van je werknemers. Zo weet jij precies hoeveel uren uitbetaald moeten worden en zijn de uren ook inzichtelijk voor je personeel. Hierdoor ontstaat er nooit onduidelijkheid over gewerkte uren en de uitbetaling van het salaris, want het is vastgelegd in de urenregistratie.

Daarnaast levert de urenregistratie ook belastingvoordelen op. Wanneer je aan de 1.225 uur per kalenderjaar komt, heb je recht op ondernemersaftrek bij de Belastingdienst

De beste urenregistratie software voor je personeel kiezen? Maak je eigen persoonlijke top drie en vergelijk de verschillende online urenregistratiesoftware via de Appwiki vergelijker.

Vergelijk urenregistratiesoftware personeel

Manieren van urenregistratie voor je personeel

Er zijn verschillende manier van urenregistratie van werknemers. Sommige bedrijven werken met urenlijsten of urenstaat voor het bijhouden van de uren van werknemers. Andere bedrijven gebruiken een Excelsheet voor het vastleggen van de gewerkte uren. Ook kun je urenregistratie software gebruiken voor de urenregistratie van het personeel.

Welke manier van urenregistratie je ook kiest voor jou en je personeel, het belangrijkste is dat de oplossing bij jouw bedrijf past. Jouw wensen en eisen zijn leidend en daarmee kies je altijd het systeem dat het beste bij jouw bedrijf past. 

Urenregistratie voor het personeel gebruiken

Urenregistratie personeel met Excel

Vaak gebruiken bedrijven in eerste instantie Excel voor de urenregistratie van personeel. Excel is gratis en geschikt voor eenvoudige urenregistratie. Zodra taken uiteenlopen en het aantal uren en werknemers toeneemt, wordt dit steeds moeilijker. Bij Excel is het van groot belang dat de formules kloppen. Een fout is snel gemaakt. Als de formule niet meer klopt, is de urenregistratie niet meer op orde en dat wil je als ondernemer graag vermijden. Ook kost het veel tijd om uren bij te houden in Excel, tijd welke ook aan andere taken kan worden besteed.

Urenregistratie personeel met online urenregistratiesoftware

Een online urenregistratie systeem biedt de mogelijkheid om een koppeling te maken tussen personeelsplanning en de urenregistratie. Veel processen worden geautomatiseerd, zoals het toevoegen van pauzes of toeslagen voor onregelmatige uren en feestdagen. Dit scheelt tijd en de kans op fouten wordt kleiner.

Ook is er de mogelijkheid van bijvoorbeeld de koppeling met de online tijdklok of het handmatig invoeren van de gewerkte uren. Nadat alle uren in de software zijn geregistreerd, kan de dag worden geaccordeerd. Tot slot kunnen alle medewerkers hun eigen gewerkte uren controleren. Het controleren en het uitrekenen van de gewerkte uren kost minder tijd en het geeft snel een duidelijk beeld van de personeelskosten.

Urenregistratie registratie app

Wil je het bijhouden van uren nog makkelijker maken voor jou en je personeel? Dan is een urenregistratie app een uitkomst. Door het gebruik van een urenregistratie app, kunnen uren geregistreerd worden op alle momenten van de dag, ongeacht waar jij en je werknemers zijn. Zo ben je veel flexibeler en sneller met het registreren van uren.

Niet alleen het bijhouden van gewerkte uren is belangrijk, de werkbonnen moeten ook worden bijgehouden. Dit kan eenvoudig in een werkbon app. De papieren bonnetjes zijn verleden tijd; nooit meer werkbonnen verliezen of vergeten. Zo houd je de bedrijfsadministratie eenvoudig en overzichtelijk.

Urenregistratie software kiezen voor personeel

Urenregistratie software kiezen voor personeel

Met urenregistratie software kunnen je werknemers eenvoudig en snel online uren bijhouden. In ons overzicht vind je verschillende urenregistratie software die geschikt zijn voor jouw bedrijf. Jouw wensen en eisen zijn leidend. Ontdek in een paar minuten welk urenregistratie systeem het beste bij jouw bedrijf en personeel past.

Overzicht urenregistratie software

2.	Nauwkeurig en snel uren registreren met app

Nauwkeurig en snel uren registreren met app

Een urenregistratie app is voor jou en je werknemers altijd en overal toegankelijk. Het bespaart tijd, wat weer kan worden besteed aan het uitvoeren van taken. Zijn jouw medewerkers veel onderweg? Met een urenregistratie app registreert je personeel ook eenvoudig de gemaakte ritten, zonder op kantoor te hoeven zijn.

Alles over urenregistratie apps

De beste urenregistratie software vergelijken

De beste urenregistratie software vergelijken

Er zijn veel verschillende soorten urenregistratie software op de markt, maar welke past nou het beste bij jouw bedrijf? Wij hebben een selectie gemaakt van de beste urenregistratie software, aan jou de keuze. Maak je persoonlijke top drie en vergelijk online urenregistratie- software via de Appwiki vergelijker.

Vergelijk urenregistratie software

Functionaliteiten urenregistratie personeel

Urenregistratie software heeft, naast het bijhouden van uren, ook andere functionaliteiten. Deze functionaliteiten kunnen het bijhouden van gewerkte uren nog makkelijker maken, maar ook andere processen automatiseren. Om het exacte aantal uren te registreren bieden verschillende urenregistratie apps timers aan. Dit is een soort stopwatch die exact bijhoudt hoeveel tijd er wordt gewerkt. Ook is het mogelijk om de uren vanuit een agenda in te laden. Dit is handig wanneer alle taken en afspraken in een agenda zijn ingepland.

Zijn jouw medewerkers veel onderweg? Dan leveren ze meestal maandelijks de ritten en gereden kilometers aan. Een urenregistratie app heeft vaak ook de optie voor rittenregistratie en het registeren van reiskosten.

Benieuwd naar alle functionaliteiten? Deze kun je eenvoudig filteren bij de Appwiki software vergelijker.

Kosten urenregistratie personeel

De kosten voor software voor de urenregistratie medewerkers lopen erg uiteen. Dit is afhankelijk van de functionaliteiten van de software.

Hoe meer functionaliteiten, hoe duurder de software.

Bedenk daarom goed welke functionaliteiten jouw bedrijf nodig heeft om voor de urenregistratie van personeel.

Sommige software voor urenregistratie van het personeel zijn zelfs gratis. Een betaald urenregistratiesysteem heeft in vergelijking tot gratis software vaak meer functionaliteiten en een goede back-up. Je betaalt dan vaak maandelijks abonnementskosten. Die zijn daarbij ook weer zakelijk aftrekbaar.

Je kunt bijna alle urenregistratie software gratis proberen. De meeste aanbieders bieden een gratis proefperiode aan waarin jij de urenregistratie software kunt testen.

De beste software voor urenregistratie werknemers

Je hebt als ondernemer de keuze uit verschillende urenregistratiesystemen voor je personeel. Maar welke past het beste bij jouw bedrijf en de werknemers? Appwiki helpt je om de juiste online urenregistratie voor je personeel te vinden.

Op basis van een aantal filters kun jij je persoonlijke top drie samenstellen. Hierbij zijn bijvoorbeeld het aantal medewerkers en de branche van belang. Ook kun je filteren op functionaliteiten zoals rittenregistratie, een mobiele app of projectregistratie. Zo zie je in één oogopslag welke urenregistratiesystemen aansluiten bij jouw bedrijf.

Relevante artikelen

rawpixel-569600-unsplash.jpg
11 januari 2024

Handige apps voor urenregistratie met een timer

Urenregistratie

Waarom zou je uren bijhouden met een timer functie? En welke oplossingen zijn handig voor tijdschrijven met een timer? Ontdek het hier.

Lees meer 
7 januari 2021

In één minuut je uren registreren?

tijd besparenUrenregistratie

De beste urenregistratie software voor je personeel kiezen? Maak je eigen persoonlijke top drie en vergelijk de verschillende online urenregistratiesoftware via de Appwiki vergelijker.

Vergelijk urenregistratiesoftware personeel

Veelgestelde vragen

✅ Is het verplicht om een urenregistratie voor het personeel bij te houden?

Nee, hoor. je hoeft geen urenregistratie voor je personeel bij te houden. Maar handig is het wel. Zo is het voor de salarisbetaling wel belangrijk om de uren bij te houden. Ook kun jij dan inzicht krijgen in de gewerkte -en declarabele - uren van je personeel, waardoor er nooit een misverstand kan ontstaan.

✅ Hoe kun je de urenregistratie het beste bijhouden voor je personeel?

Je urenregistratie kun je het beste bijhouden met urenregistratie software. Hieraan kun je zelfs eventueel een inkloksysteem hangen die je daarmee koppelt. Zo weet je tot op de seconde nauwkeurig wanneer jouw personeel in- en uitloopt. Met goede software is het invullen van de actuele dagelijks gewerkte uren een eenvoudige taak. Elke dag kun je dan eenvoudig jouw rapportages draaien en verantwoording afleggen aan de Belastingdienst.

✅ Wat kost een urenregistratiesysteem voor personeel?

Met een urenregistratiesysteem bespaar je veel tijd. Hoeveel het systeem precies kost is afhankelijk van jouw gekozen pakket. Hoeveel personeel heb je? Hoeveel andere softwaresystemen - zoals een boekhoudprogramma of facturatie systeem - zou je eraan willen kunnen koppelen? Hoe meer functionaliteiten je nodig hebt, hoe duurder het systeem.

Products