Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Uren registreren
Rapportage
Project registratie
Extra functies
Aanvullingen

Vergelijk en probeer de beste urenregistratie software gratis

Dit zijn de beste urenregistratiesystemen voor jou en je medewerkers. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Vergelijk dan de 3 beste urenregistratie software met elkaar. Probeer ze gratis en vrijblijvend.

Woordmerk Appwiki

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

Maak je persoonlijke top 3

Jacqueline
Jacqueline
Appwiki expert

Eenvoudige uren bijhouden van je personeel met software!

Wil je de gewerkte uren van je personeel eenvoudig bijhouden? Dan bieden de onderstaande urenregistratieprogramma’s uitkomst. Met deze verschillende programma’s kan je personeel gewerkte uren gemakkelijk online bijhouden. Je hebt altijd en overal een up-to-date overzicht van de efficiëntie en voortgang van projecten en/of werkzaamheden. Benieuwd welke urenregistratie software geschikt is voor jouw medewerkers? Gebruik dan de filters om de software te vinden die bij je bedrijf past.

Waarom urenregistratie voor je personeel met software?

Vaak richt je je als bedrijf op andere zaken, maar het registreren van de uren van je personeel moet gebeuren. Voor de Belastingdienst moet je voldoen aan het urencriterium van 1125 uur mocht je in aanmerking willen komen voor verschillende aftrekposten zoals de ondernemersaftrek. Een goede urenregistratie van je werknemers is dus cruciaal om geen aftrekposten mis te lopen. Daarnaast krijg je door de urenregistratie van je personeel een nauwkeurig inzicht in je financiële situatie.

Verschillende manieren van urenregistratie van je personeel

Personeels urenregistratie kan op verschillende manieren. Vaak gebruiken bedrijven Excel om de uren te registreren van werknemers. Echter wanneer taken uiteenlopen en het aantal uren en werknemers toeneemt, is de controle hierop lastig. Om menselijke fouten te voorkomen, kun je gebruik maken van online personeelsplanning software. De software kun je zo uitgebreid invullen als je zelf wilt.

Een app voor de urenregistratie van je personeel en handige koppelingen

Online urenregistratie biedt de mogelijkheid om te koppelen tussen personeelsplanning en de urenregistratie. Ook is er de mogelijkheid van bijvoorbeeld de koppeling met de online tijdklok of het handmatig invoeren van de gewerkte uren. Nadat alle uren in de software zijn geregistreerd, kan de dag worden geaccordeerd. Tot slot kunnen alle medewerkers hun eigen gewerkte uren controleren. Door het gebruik van een urenregistratie app, kunnen uren geregistreerd worden op alle momenten van de dag, ongeacht waar jij en je werknemers zijn. Zo ben je veel flexibeler en sneller met het registreren van uren.

Wat nog meer?

Bij veel urenregistratie systeem kun je er voor kiezen om pauzes en toeslagen handmatig in te voeren of dit automatisch te laten berekenen. Je kunt hierbij denken aan toeslagen voor onregelmatige uren of voor het werken tijdens de feestdagen. Vaak kun je toeslagen eenvoudig zelf beheren, zodat deze aansluiten bij jouw cao en bedrijfsregels. Hierna kan het automatisch berekenen van toeslagen worden ingesteld. Bij het automatisch berekenen kan ook ten alle tijden worden afgeweken door middel van een correctie. Wanneer je ervoor kiest om pauzes en toeslagen automatisch te laten berekenen is de kans op invoerfouten kleiner. Ook kost het controleren en het uitrekenen van de gewerkte uren minder tijd en geeft het snel een duidelijk beeld van de personeelskosten.

Voordelen online urenregistratie software voor medewerkers

Door de urenregistratie van je werknemers nauwkeurig bij te houden met software zul je de volgende voordelen ervaren:

  • Altijd en overal toegang tot de gegevens
  • Snel en eenvoudig inzicht in de personeelskosten
  • Alle gegevens veilig in de cloud
  • Goed overzicht van de werkzaamheden en verantwoordelijkheden
  • Je bespaart tijd, je hoeft enkel de urenregistratie van je personeel te controleren

Nog meer automatiseren met werkbon apps

Netjes alle uren registreren is een must. Ook het bijhouden van alle werkbonnen is daarnaast onmisbaar bij het verwerken van alle uren. Vanaf nu zijn de papieren werkbonnen verleden tijd. Nooit meer werkbonnen verliezen of vergeten of het niet meer kunnen lezen van geschreven werkbonnen hoeft niet meer. Dit kan namelijk veel sneller met deze werkbon apps. Door de werkbonnen te digitaliseren en de app te koppelen met je boekhouding heb je altijd je werkbonnen up-to-date bijgewerkt in je boekhouding.

Waar moet je op letten bij keuze van software

Wanneer je op het punt staat een personeels urenregistratie software te kiezen, moet je denken om de functionaliteiten die de software biedt. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Wil je een koppeling tussen personeelsplanning en de urenregistratie?
  • Heeft het de mogelijkheid om te werken met een online tijdklok, gestuurd met een urenregistratie app voor je werknemers? Dit is handig zodat medewerkers altijd en overal uren snel kunnen worden geregistreerd. Op deze manier heb je snel direct inzicht in welke medewerkers beginnen en eindigen en wat ze precies doen.
  • Wil je handmatig of automatisch toeslagen en pauzes invoeren?

Kijk dus goed welke functionaliteiten de software te bieden heeft.

Vind de juiste urenregistratie systeem voor je personeel

Altijd en overal een recent overzicht van de efficiëntie en voortgang van werkzaamheden, wie wil dit niet? Door de urenregistratie van je personeel te doen met behulp van software zul je efficiënter werken. Zo houd je snel en doeltreffend de uren online bij. Dit resulteert in een duidelijk beeld van wie wat doet binnen de organisatie.

Ben je er nog niet uit welke software juist is voor jouw organisatie, dan kun je altijd in een proefperiode de urenregistratie software uitproberen. Gebruik de filters om je wensen te specificeren en kom tot de meest ideale manier voor de urenregistratie van je personeel.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products