Urenregistratie voor je personeel

Compleet overzicht met urenregistratie tools voor medewerkers

Eenvoudig uren bijhouden van personeel? Dit zijn de beste urenregistratiesystemen voor jou en je medewerkers. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Vergelijk dan de 3 beste urenregistratie software met elkaar. Probeer ze gratis en vrijblijvend.

Inzicht op elk niveau
Incl verlofregistratie
Facturatie mogelijk

Registreer uren, projecten en verlof met de flexibele software van Yoobi. Kies de modules die je nodig hebt en start met het krijgen van meer inzicht. Laat je informeren tijdens onze gratis demonstratie.

(112)
Ga naar website
Meer informatie
Volledig customizable
Zeer overzichtelijk
Overzicht in alle uren

Houd overzicht in je projecten en uren met de gebruiksvriendelijke tool van monday.com, volledig in te richten naar alle eisen en wensen van jouw team(s). Vind alle belangrijke informatie in één oogopslag. Probeer 14 dagen gratis!

(1596)
Ga naar website
Meer informatie
Alles-in-één oplossing
Voor creative teams
Incl. urenregistratie

Rodeo is het platform waar je als creatief manager naar hebt verlangd: urenregistratie, (project)planning en facturatie in 1 oplossing. Rodeo richt je gemakkelijk in en probeer je gratis. Vraag een gratis demo aan!

(0)
Ga naar website
Meer informatie
In- en uit klokken
Altijd uren up-to-date
Slimme notificaties

Wat doet u met 200 uur extra per jaar? Simpele urenregistratie en direct geregistreerd in de software van Bedrijfsrooster. Van uren tot verloning, alles in de alles-in-1 oplossing van Bedrijfsrooster!

(28)
Ga naar website
Meer informatie
Verbeterde cashflow
220 app integraties
Uren direct factureren

Met jouw urenregistratie, inkoop, facturatie, CRM en boekhouden in 1 handig programma, maak geen fouten door dubbele invoer. En je vergeet nooit meer te factureren omdat kosten- en urenregistratie de basis vormen van je factuur.

(2086)
Ga naar website
Meer informatie
Gebruikersvriendelijk
Inzicht in organisatie
Snelle support

TimeChimp is de #1 urenregistratie voor MKB en Enterprise. Uren, uitgaven en ritten registreren, projectmanagement, facturatie, rapportages, goedkeuren, mobiele app, vele (boekhoud)koppelingen en meer. Probeer 14 dagen gratis!

(847)
Ga naar website
Meer informatie
Alles in 1 pakket
Incl. Mobiele app
Uitstekende helpdesk

Overal eenvoudig uren registreren, boekhouden & factureren op een manier die u begrijpt. 15 maanden helemaal GRATIS! Trustpilotbeoordeling 9,3! Maak nu uw gratis account aan.

(791)
Ga naar website
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Aanvullingen
Uren registreren
Rapportage
Projectregistratie
Extra functies
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

De beste software voor personeel:

Maak je persoonlijke top 3 met de keuzehulp

Eenvoudige uren bijhouden van je personeel met software!

Wil je de gewerkte uren van je personeel eenvoudig bijhouden? Dan bieden de onderstaande urenregistratieprogramma’s uitkomst. Met deze verschillende programma’s kan je personeel gewerkte uren gemakkelijk online bijhouden. Je hebt altijd en overal een up-to-date overzicht van de efficiëntie en voortgang van projecten en/of werkzaamheden. Benieuwd welke urenregistratie software geschikt is voor jouw medewerkers? Gebruik dan de filters om de software te vinden die bij je bedrijf past.

Waarom urenregistratie voor je personeel met software?

Vaak richt je je als bedrijf op andere zaken, maar het registreren van de uren van je personeel moet gebeuren. Voor de Belastingdienst moet je voldoen aan het urencriterium van 1125 uur mocht je in aanmerking willen komen voor verschillende aftrekposten zoals de ondernemersaftrek. Een goede urenregistratie van je werknemers is dus cruciaal om geen aftrekposten mis te lopen. Daarnaast krijg je door de urenregistratie van je personeel een nauwkeurig inzicht in je financiële situatie.

Verschillende manieren van urenregistratie van je personeel

Personeels urenregistratie kan op verschillende manieren. Vaak gebruiken bedrijven Excel om de uren te registreren van werknemers. Echter wanneer taken uiteenlopen en het aantal uren en werknemers toeneemt, is de controle hierop lastig. Om menselijke fouten te voorkomen, kun je gebruik maken van online personeelsplanning software. De software kun je zo uitgebreid invullen als je zelf wilt.

Een app voor de urenregistratie van je personeel en handige koppelingen

Online urenregistratie biedt de mogelijkheid om te koppelen tussen personeelsplanning en de urenregistratie. Ook is er de mogelijkheid van bijvoorbeeld de koppeling met de online tijdklok of het handmatig invoeren van de gewerkte uren. Nadat alle uren in de software zijn geregistreerd, kan de dag worden geaccordeerd. Tot slot kunnen alle medewerkers hun eigen gewerkte uren controleren. Door het gebruik van een urenregistratie app, kunnen uren geregistreerd worden op alle momenten van de dag, ongeacht waar jij en je werknemers zijn. Zo ben je veel flexibeler en sneller met het registreren van uren.

Wat nog meer?

Bij veel urenregistratie systeem kun je er voor kiezen om pauzes en toeslagen handmatig in te voeren of dit automatisch te laten berekenen. Je kunt hierbij denken aan toeslagen voor onregelmatige uren of voor het werken tijdens de feestdagen. Vaak kun je toeslagen eenvoudig zelf beheren, zodat deze aansluiten bij jouw cao en bedrijfsregels. Hierna kan het automatisch berekenen van toeslagen worden ingesteld. Bij het automatisch berekenen kan ook ten alle tijden worden afgeweken door middel van een correctie. Wanneer je ervoor kiest om pauzes en toeslagen automatisch te laten berekenen is de kans op invoerfouten kleiner. Ook kost het controleren en het uitrekenen van de gewerkte uren minder tijd en geeft het snel een duidelijk beeld van de personeelskosten.

Voordelen online urenregistratie software voor medewerkers

Door de urenregistratie van je werknemers nauwkeurig bij te houden met software zul je de volgende voordelen ervaren:

  • Altijd en overal toegang tot de gegevens
  • Snel en eenvoudig inzicht in de personeelskosten
  • Alle gegevens veilig in de cloud
  • Goed overzicht van de werkzaamheden en verantwoordelijkheden
  • Je bespaart tijd, je hoeft enkel de urenregistratie van je personeel te controleren

Nog meer automatiseren met werkbon apps

Netjes alle uren registreren is een must. Ook het bijhouden van alle werkbonnen is daarnaast onmisbaar bij het verwerken van alle uren. Vanaf nu zijn de papieren werkbonnen verleden tijd. Nooit meer werkbonnen verliezen of vergeten of het niet meer kunnen lezen van geschreven werkbonnen hoeft niet meer. Dit kan namelijk veel sneller met deze werkbon apps. Door de werkbonnen te digitaliseren en de app te koppelen met je boekhouding heb je altijd je werkbonnen up-to-date bijgewerkt in je boekhouding.

Waar moet je op letten bij keuze van software

Wanneer je op het punt staat een personeels urenregistratie software te kiezen, moet je denken om de functionaliteiten die de software biedt. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Wil je een koppeling tussen personeelsplanning en de urenregistratie?
  • Heeft het de mogelijkheid om te werken met een online tijdklok, gestuurd met een urenregistratie app voor je werknemers? Dit is handig zodat medewerkers altijd en overal uren snel kunnen worden geregistreerd. Op deze manier heb je snel direct inzicht in welke medewerkers beginnen en eindigen en wat ze precies doen.
  • Wil je handmatig of automatisch toeslagen en pauzes invoeren?

Kijk dus goed welke functionaliteiten de software te bieden heeft.

Vind de juiste urenregistratie systeem voor je personeel

Altijd en overal een recent overzicht van de efficiëntie en voortgang van werkzaamheden, wie wil dit niet? Door de urenregistratie van je personeel te doen met behulp van software zul je efficiënter werken. Zo houd je snel en doeltreffend de uren online bij. Dit resulteert in een duidelijk beeld van wie wat doet binnen de organisatie.

Ben je er nog niet uit welke software juist is voor jouw organisatie, dan kun je altijd in een proefperiode de urenregistratie software uitproberen. Gebruik de filters om je wensen te specificeren en kom tot de meest ideale manier voor de urenregistratie van je personeel.

Relevante artikelen

csaba-balazs-603574-unsplash.jpg
25 juli 2019

Administratie bijhouden als zzp'er?

FacturatieAlgemeenUrenregistratieRittenregistratieBoekhouding

Je administratie en boekhouding bijhouden is niet altijd leuk. Maar wel heel belangrijk!

Lees meer 
Products