1. Workflow
  2. Workflow management tools

Beste Workflow Management Tools 2024

Wat zijn de beste workflow management tools? Bekijk hier onze top 5. Automatiseer je werk met deze software en bespaar tijd!

Eenvoudig de beste workflow management software kiezen?

Dit zijn de beste workflow management tools. Bekijk de lijst en maak eenvoudig een voorselectie. Bij de meeste aanbieders kun je een gratis proefperiode of demo aanvragen. Zo krijg je alvast een indruk hoe de software eruit ziet en hoe het werkt. Verrvolgens vergelijk je de 3 beste workflow management tools met elkaar op prijs en features. Test 1 of 2 tools samen met je team voordat je een definitieve keuze maakt!

1. AFAS Software

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. We ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor de zakelijke markt en nemen daarbij graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Voor iedere branche
> 14.000 klanten
Eén totaaloplossing

Prijs: Op aanvraag
Proefperiode:
Reviews: 7.8/10
Bekijk reviews  Ga naar de website 

2. Whitevision B.V.

Automatiseer je administratie: bespaar tijd en krijg meer inzicht. Whitevision biedt software oplossingen om inkomende documenten snel en eenvoudig digitaal te verwerken. ✓ Ruim 26000 gebruikers ✓ Slimme & zelflerende software ✓ Koppelt met jouw ERP

Ruim 26.000 gebruikers
Deskundige support
Snelle implementatie

Prijs: maandelijks €9,00
Proefperiode:
Reviews: geen
Bekijk reviews  Ga naar de website 

3. Exact

MKB'ers helpen toekomstbestendig te groeien, dat is waar wij voor gaan. We staan voor je klaar met slimme softwareoplossingen die jou helpt om efficiënter te werken. Ruim 675.000 organisaties vertrouwen voor hun cijfers op de software van Exact.

Effectief samenwerken
1 centraal systeem
Hogere productiviteit

Prijs: Op aanvraag
Proefperiode:
Reviews: 8.2/10
Bekijk reviews  Ga naar de website 

4. Teamleader

Facturen, offertes, crm en planning. Run je zaak makkelijk op één plek. Meer dan 15.000 ondernemers en hun teams geven het papierwerk uit handen met Teamleaders bedrijfsoftware.

Al je werk in één app
Mobiel en tablet
250 integraties

Prijs: maandelijks €50,00
Proefperiode:
Reviews: 10/10
Bekijk reviews 

5. monday.com

monday.com is het meest gebruiksvriendelijke platform om ieder team en project te beheren. Maak gebruik van één van de sjablonen of bouw gemakkelijk je eigen workflow. Synchroniseer, plan en organiseer groepsprojecten vanuit een helikopteroverzicht tot in de kleinste details. Start je gratis trial en ontdek - net als 2,8 mln anderen - monday.com.

Altijd inzichtelijk
Alles in 1 oogopslag
Volledig customizable

Prijs: vanaf €8,00
Proefperiode:
Reviews: 8.6/10
Bekijk reviews 

Ook interessant voor jou:

Bedrijfsprocessen optimaliseren met workflow management tools

Op zoek naar een goede workflow management tool? Op onze website vind je eenvoudig en snel de beste workflow tool. Met een workflow management tool werk je efficiënt en effectief naar gestroomlijnde bedrijfsprocessen.

Wat is workflow management?

Een workflow omvat een vooraf gedefinieerd en herhaalbaar patroon van bedrijfsprocessen. Het beschrijft een werkwijze waarin medewerkers in een vaste volgorde de werkzaamheden, taken en/of benodigde handelingen uitvoeren. Op die manier kunnen mensen, middelen en tijd zo efficiënt en effectief mogelijk worden ingezet. Workflow management omvat dan ook het beheren en verbeteren van patronen binnen een bedrijf. Dit alles wordt vaak ondersteund door één of meerdere workflow management tool(s).

Workflow management tools voordelen

Het inzetten van workflow tools kent vele voordelen. Het grootste voordeel is dat alle bedrijfsprocessen worden gestroomlijnd en toegankelijk zijn voor alle medewerkers. De kans op fouten tijdens een proces kan worden verkleind, veel terugkerende processen kunnen worden geautomatiseerd. Verder is op elk moment duidelijk wat de volgende stap is in het proces. De kans dat een aspect niet wordt opgepakt, is enorm klein. Een ander belangrijk voordeel is dat bedrijfsprocessen gestuurd kunnen worden, zelfs gepauzeerd als dat nodig is. Daarnaast zijn veel workflow management tools online cloud software. Dit maakt het mogelijk om het workflow management systeem overal mee naartoe te nemen. Je bent altijd op de hoogte en kunt de voortgang van verschillende processen inzien. Verder is de mogelijkheid voor koppelingen met andere tools een groot voordeel. Het is vaak eenvoudig om verschillende tools aan elkaar te koppelen, denk bijvoorbeeld aan een CRM systeem. Ook zijn de workflow tools continu in ontwikkeling en worden deze, wanneer noodzakelijk, geoptimaliseerd. Zo ben je altijd voorzien van de meest recente versie. Workflow tools maken bedrijfsprocessen eenvoudiger, efficiënter en effectiever.

Workflow management app

Tegenwoordig doe je bijna alles met je smartphone of tablet. Je whatsappt, verstuurt e-mails, kijkt naar Netflix, doet er je bankzaken mee én kunt er je bedrijf mee draaiende houden. Vaak gebruik je hiervoor een app, waarmee je overal zaken kunt doen, zelfs op vakantie. Het beheren van je bedrijfsprocessen doe je met een workflow app. Er zijn genoeg gratis app die je kunt downloaden, maar voor sommige apps doe je een eenmalige betaling of sluit je een abonnement af. Ook zijn er genoeg apps die je gratis kan downloaden. Het is belangrijk om te weten dat je bij een betaalde app vaak meer functies tot je beschikking hebt. Dat geldt ook voor workflow management software voorzien van een mobiele app. Het gebruik van een workflow app heeft vele voordelen: het kent vaak verschillende koppelingsmogelijkheden, je hebt altijd alle informatie bij de hand en het is eenvoudig in gebruik.

Gratis een workflow tool proberen

Heb je een keuze kunnen maken of ben je nog aan het twijfelen? Vaak kun je workflow management tools gratis proberen voor een bepaalde periode. Deze proefperiode omvat meestal veertien of dertig dagen. De proefperiode is vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Op deze manier kun je kosteloos ontdekken wat de mogelijkheden zijn van de gekozen workflow tool. Na de proefperiode kun je vervolgens besluiten om de tool aan te schaffen. Mocht je niet tevreden zijn of toch nog twijfelen, dan kun je kosteloos andere workflow tool proberen. Zo weet je zeker dat je de workflow management tool vindt die past bij jou en je bedrijf!

Relevante artikelen

annie-spratt-604126-unsplash.jpg
12 januari 2024

De beste project management apps op een rij

Projectmanagement

Wanneer je onverwachts wordt gevraagd of je de voortgang van een project kan laten zien of wanneer iemand je vraagt om specifieke projectinformatie, heb je dan alles bij de hand?

Lees meer 
8 januari 2024

Wat zijn de beste workflow management apps?

Workflowmanagement
9 oktober 2023

De kracht van projectmatig werken

Projectmanagement
13 augustus 2023

Stappenplan voor het maken van een projectplanning

Projectmanagement
Products