1. Workflow
  2. Workflow management tools

Workflow management tools

Eenvoudig de beste workflow management software kiezen?

Dit zijn de beste workflow management tools. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Vergelijk dan de 3 beste workflow management tools met elkaar. Probeer ze gratis en vrijblijvend.

AFAS Software

Voor iedere branche
> 14.000 klanten
Eén totaaloplossing
Proefperiode
onbekend
Meer informatie

WhiteVision B.V.

(0)
Ruim 20.000 gebruikers
Deskundige support
Snelle implementatie
Proefperiode
geen
Meer informatie

Exact

Effectief samenwerken
1 centraal systeem
Hogere productiviteit
Proefperiode
geen
Meer informatie
Al je werk in één app
Mobiel en tablet
250 integraties
Proefperiode
14 dagen
Prijs
€ 50,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie
Altijd inzichtelijk
Alles in 1 oogopslag
Volledig customizable
Proefperiode
14 dagen
Prijs
$ 8,00  vanaf
Meer informatie
Meer informatie
Super overzichtelijk
Volledig aanpasbaar
Gratis proefaccount
Proefperiode
14 dagen
Prijs
$ 9,80  per maand
Meer informatie
Meer informatie
Niet goed, geld terug
14 dagen gratis
Snelle migratieservice
Proefperiode
14 dagen
Prijs
€ 99,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Voortgang
Samenwerking
Extra functies
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

Ook interessant voor jou:

Bedrijfsprocessen optimaliseren met workflow management tools

Op zoek naar een goede workflow management tool? Op onze website vind je eenvoudig en snel de beste workflow tool. Met een workflow management tool werk je efficiënt en effectief naar gestroomlijnde bedrijfsprocessen.

Wat is workflow management?

Een workflow omvat een vooraf gedefinieerd en herhaalbaar patroon van bedrijfsprocessen. Het beschrijft een werkwijze waarin medewerkers in een vaste volgorde de werkzaamheden, taken en/of benodigde handelingen uitvoeren. Op die manier kunnen mensen, middelen en tijd zo efficiënt en effectief mogelijk worden ingezet. Workflow management omvat dan ook het beheren en verbeteren van patronen binnen een bedrijf. Dit alles wordt vaak ondersteund door één of meerdere workflow management tool(s).

Workflow management tools voordelen

Het inzetten van workflow tools kent vele voordelen. Het grootste voordeel is dat alle bedrijfsprocessen worden gestroomlijnd en toegankelijk zijn voor alle medewerkers. De kans op fouten tijdens een proces kan worden verkleind, veel terugkerende processen kunnen worden geautomatiseerd. Verder is op elk moment duidelijk wat de volgende stap is in het proces. De kans dat een aspect niet wordt opgepakt, is enorm klein. Een ander belangrijk voordeel is dat bedrijfsprocessen gestuurd kunnen worden, zelfs gepauzeerd als dat nodig is. Daarnaast zijn veel workflow management tools online cloud software. Dit maakt het mogelijk om het workflow management systeem overal mee naartoe te nemen. Je bent altijd op de hoogte en kunt de voortgang van verschillende processen inzien. Verder is de mogelijkheid voor koppelingen met andere tools een groot voordeel. Het is vaak eenvoudig om verschillende tools aan elkaar te koppelen, denk bijvoorbeeld aan een CRM systeem. Ook zijn de workflow tools continu in ontwikkeling en worden deze, wanneer noodzakelijk, geoptimaliseerd. Zo ben je altijd voorzien van de meest recente versie. Workflow tools maken bedrijfsprocessen eenvoudiger, efficiënter en effectiever.

Workflow management app

Tegenwoordig doe je bijna alles met je smartphone of tablet. Je whatsappt, verstuurt e-mails, kijkt naar Netflix, doet er je bankzaken mee én kunt er je bedrijf mee draaiende houden. Vaak gebruik je hiervoor een app, waarmee je overal zaken kunt doen, zelfs op vakantie. Het beheren van je bedrijfsprocessen doe je met een workflow app. Er zijn genoeg gratis app die je kunt downloaden, maar voor sommige apps doe je een eenmalige betaling of sluit je een abonnement af. Ook zijn er genoeg apps die je gratis kan downloaden. Het is belangrijk om te weten dat je bij een betaalde app vaak meer functies tot je beschikking hebt. Dat geldt ook voor workflow management software voorzien van een mobiele app. Het gebruik van een workflow app heeft vele voordelen: het kent vaak verschillende koppelingsmogelijkheden, je hebt altijd alle informatie bij de hand en het is eenvoudig in gebruik.

Gratis een workflow tool proberen

Heb je een keuze kunnen maken of ben je nog aan het twijfelen? Vaak kun je workflow management tools gratis proberen voor een bepaalde periode. Deze proefperiode omvat meestal veertien of dertig dagen. De proefperiode is vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Op deze manier kun je kosteloos ontdekken wat de mogelijkheden zijn van de gekozen workflow tool. Na de proefperiode kun je vervolgens besluiten om de tool aan te schaffen. Mocht je niet tevreden zijn of toch nog twijfelen, dan kun je kosteloos andere workflow tool proberen. Zo weet je zeker dat je de workflow management tool vindt die past bij jou en je bedrijf!

Relevante artikelen

rawpixel-267082-unsplash.jpg
8 januari 2024

Wat zijn de beste workflow management apps?

Workflowmanagement

Alles bij de hand? Ga voor supersnelle workflow management met een app! Bekijk hier de beste workflow apps en ontdek de mogelijkheden.

Lees meer 
18 december 2019

Hoe doe je efficienter en effectiever acquisitie met een CRM?

tijd besparenWorkflowmanagementCrm
13 oktober 2018

Hoe bespaar je tijd met een workflow?

Workflowmanagement
Products