1. Blog
  2. Beste rapportage tools

Wat zijn de beste rapportage tools?

Managementrapportages maken en bespreken, een kerntaak van het management. Helaas kost dit veel tijd en is het niet altijd zo overzichtelijk als je graag zou willen. Daarom wil je als manager een simpele oplossing waarbij je alle actuele informatie, in een business dashboard hebt staan.  

Dus geen wirwar aan Excel sheets meer, maar alle belangrijke KPI’s overzichtelijk in een online dashboard.

Maar hoe doe je dit?

Door gebruik te maken van rapportage tools, zorg jij ervoor dat het management alle benodigde informatie, overal en altijd in kan zien.

Wij zetten de beste rapportage software aanbieders voor je op een rijtje. Daarnaast vertellen wij je over welke belangrijke inzichten uit een managementrapportage gehaald kunnen worden.

Arjan
Arjan
Appwiki expert

1. Wrike

Wrike is het veelzijdigste werkbeheerplatform op de markt, vertrouwd door 20.000+ organisaties wereldwijd. Gebruik aanpasbare workflows, dashboards, aanvraagformulieren en sjablonen om processen te stroomlijnen en tijdige levering te verhogen. Word 50% productiever, verminder e-mail met 90% en pas uw ervaring aan met meer dan 400 integraties.

Overal samenwerken
Integreer je toolset
Gratis tot 5 users

Prijs: maandelijks €9,80
Reviews: 6.6/10
Meer informatie 

2. CaseWare

CaseWare is een softwarebedrijf die samen met software specialisten en professionals uit de praktijk applicaties ontwikkeld die tegemoet komen aan de specifieke wensen en eisen van bedrijven. Deze applicaties zijn afgestemd op de meest actuele richtlijnen en regelgeving op nationaal en internationaal niveau.

Efficiënt
CaseWare support
SBR ready

Prijs: Op aanvraag
Reviews: geen
Meer informatie 

3. Make life easier

Het werkende leven van acountants en financiële professionals makkelijker maken. Dat is het doel van make life easier. De acountancysoftware en financïele applicaties worden altijd opgebouwd vanuit het primaire proces.

Eigen huisstijl
SBR/XBRL ready
Eenvoudig koppelen

Prijs: Op aanvraag
Reviews: geen
Meer informatie 

4. Emyris

Emyris richt zich op bedrijven in de branches van beveiligers/verkeersregelaars, theater/schouwburgen en evenementen/organisatie. Om u het perfecte planningspakket te bieden, maken wij Emyris op basis van uw wensen en behoeften. Wij zorgen ervoor dat het planningspakket volledig op maat gemaakt is, zodat al uw benodigdheden tot uw beschikking staan

Rapportage
Registratie
Facturatie

Prijs: Op aanvraag
Reviews: geen
Meer informatie 

5. Visionplanner

Visionplanner maakt al sinds 1996 financiële rapportagesoftware. Zij zijn een ver ontwikkelt bedrijf dat zich helemaal richt op de accountancy. Innovatie staat hoog in het vaandel. Stilstand is achteruitgaan. Visionplanner bedenkt graag slimmere oplossingen. In 2013 is de eerste versie van hun cloud-software op de markt gekomen. Een innovatieve oplossing voor het presenteren van tussentijdse cijfers. Vanaf 2016 kun je met Visionplanner ook SBR jaarrekeningen maken en in 2017 kwamen daar SBR kredietrapportages bij.

Grip op het proces
Efficiënt
Altijd support

Prijs: Op aanvraag
Reviews: geen
Meer informatie 

6. Infine

Infine Software ontwikkelt software voor de accountancybranche. Onze producten zijn gericht op het samenstellen van financiële rapportages door accountants- en administratiekantoren.

Compleet
Gebruiksvriendelijk
Efficiënt

Prijs: vanaf €65,91
Reviews: geen
Meer informatie 

Meer rapportage software bekijken?

Bekijk onze gehele aanbod van rapportage software en maak gebruik van onze vergelijkingstool. Vertel ons over je bedrijf en wij maken eenvoudig een voorselectie. Je kunt vervolgens eenvoudig een persoonlijke top 3 maken. 

Alle rapportage software vergelijken?

Wat voor inzichten haal je uit een managementrapportage?

Door gebruik te maken van rapportage software, krijg je een beter inzicht in jouw bedrijf. Wij hebben enkele inzichten voor je onder elkaar gezet:

KPI's: inzicht in de prestaties van mijn onderneming

KPI’s (Key Performance Indicators) worden bijgehouden om de prestaties van ondernemingen in kaart te brengen. Deze zijn dan ook makkelijk te koppelen aan de doelstellingen of de strategie van de onderneming. 

Financieel dashboard: inzicht in de financiële administratie

Je krijgt een samenvatting van de belangrijke financiële gegevens, denk hierbij aan een balans of een resultatenrekening. Als voorbeeld, vallen de kosten in een bepaalde week hoger uit dan verwacht? Dan is dit makkelijk terug te vinden, omdat je eenvoudig procentuele verschillen in het dashboard kunt inzien.

CRM dashboard: welke klanten leveren geld op en welke niet?

Onnodige kosten die gemaakt zijn en de tijd die je verliest om klanten te binden die niet winstgevend zijn. Dat vind je in een CRM dashboard. Uiteraard wil je juist meer tijd en geld besteden aan de klanten die wel winstgevend zijn. Daarnaast heb je meer inzicht in de voorkeuren en behoeften van je klant waardoor je hierop sneller en beter kunt inspelen met je sales en marketing. 

Projectmanagement dashboard: wat is de status van een bepaald project?

Hoeveel tijd werknemers investeren in een bepaalde taak of project? Werken medewerkers wel efficiënt genoeg of is dit te verbeteren? Door projectmanagement rapportages wordt dit uitgedrukt in cijfers en is het makkelijk te koppelen aan de doelstellingen van de afdeling of project teams.

Gerelateerde artikelen

17 maart 2020

Hoe CRM jouw sales een boost geeft

Offerte Crm

CRM software kan voor meer sales zorgen, lees gauw hoe! Een CRM systeem biedt je de mogelijkheid om je klantrelaties verder op te bouwen en te onderhouden.

2 maart 2020

Administratie bijhouden als zzp'er?

Administratie Boekhouding

Je administratie en boekhouding bijhouden is niet altijd leuk. Maar wel heel belangrijk!

31 januari 2019

Wat past bij jou? Boekhouden in Excel of met boekhoudsoftware?

Excel Boekhouding

Wat past bij jou? Boekhouden in Excel of met boekhoudsoftware? Ontdek in dit blog welke manier bij jouw bedrijf past.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products