1. ERP
  2. Systeem
  3. Vergelijken

ERP systeem vergelijken

Kies het ERP pakket dat bij je past. Met behulp van de filters kun je eenvoudig de beste ERP systemen vinden voor jouw organisatie. Geef ons de informatie over jouw bedrijf en welke vereisten jouw ERP systeem nodig heeft.

Voor iedere branche
>11.000 klanten
En totaaloplossing

Grip op al je bedrijfsprocessen door n gentegreerde softwareoplossing. Verlaag de administratieve druk zodat jij je kan richten op de kerntaken van je organisatie. CRM Financieel HRM/Payroll Ordermanagement Projecten/uren

Ga naar website
Grip op je processen
Hogere productiviteit
370+ koppelingen

ERP-software van Exact brengt financiele, logistieke, project gerelateerde en administratieve bedrijfsprocessen onder in 1 systeem. Daardoor werkt iedereen met dezelfde informatie en is de kans op fouten minimaal.

Ga naar website
Gebruiksvriendelijk
Flexibel in te stellen
Maatwerk mogelijk

Gripp is dè gebruiksvriendelijke alles-in-1 bedrijfssoftware. Starten of overstappen is eenvoudig dankzij de deskundige begeleiding en de vele koppelingen. Met Gripp kun je rekenen op een centraal en duidelijk proces.

Ga naar website
Gebruiksvriendelijk
Compleet
Eigen WMS Apps

Wil je al je financiële, administratieve en logistieke bedrijfsprocessen automatiseren in één systeem? Dan is de ERP Software van KING een uitstekende keuze. ERP (Enterprise Resource Planning) ondersteunt al je bedrijfsprocessen.

Ga naar website

Wrike

Super eenvoudig
krachtige tool
Gratis proefaccount

Wrike helpt drukke teams slagen. Een krachtige tool voor projectbeheer waarmee teams sneller en meer kunnen bereiken. Met behulp van de eenvoudige tools die worden aangeboden word je gemiddeld 50% productiever.

Meer informatie

Unit4 Bedrijfssoftware

Flexibele ERP software
Eén complete oplossing
Voor dienstverleneners

Unit4 levert ERP-software die bij uitstek geschikt is voor dienstverlenende organisaties die werken in een snel veranderende omgeving. De ERP-suites omvatten o.a. financiën, budgettering, projectmanagement, CRM, inkoop, HR en BI.

Meer informatie

Microsign Bedrijfssoftware

Alles-in-één software
Flexibel
Gebruiksvriendelijk

Met onze ERP-software optimaliseert u, naast uw interne processen, ook uw klantgerichtheid door geïntegreerde portalen, mobiele oplossingen en apps. Groeit uw organisatie, dan groeit onze software met u mee.

Meer informatie

Logic4 bedrijfssoftware

Echt alles-in-één
Meer efficiëntie
400+ functies

Logic4 alles-in-één webshop & ERP biedt groothandels en detailhandels dé totaaloplossing. Ook voor PIM, CRM, WMS, POS en meer. De volledige integratie tussen ‘frontoffice’ en ‘backoffice’ maakt het een uniek en krachtig systeem.

Meer informatie

Newbase

Alles in één systeem
Beter rendement
Koppel met Twinfield

Uw klant gelukkig maken. Méér zijn dan een voldoende. Efficiënter werken. Grip hebben op al uw bedrijfsprocessen. In één oogopslag zien wat speelt in uw organisatie. Newbase biedt je de oplossing voor deze uitdagingen in het MKB!

Meer informatie

SAP

Stroomlijn processen
Betere beslissingen
Verlaag bedrijfskosten

Voeg al uw data samen in een geïntegreerd ERP-systeem voor kleine en middelgrote ondernemingen. Met onze ERP-software, zowel cloud als on-premise, kunt u al uw processen beheren, van financiële administratie en CRM tot inkoop.

Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Branche
Medewerkers
Type software
Primaire processen
Aanvullingen
Mobiele app voor:
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

Ontdek alles over ERP:

Appwik expert

Hoe kies je een ERP systeem?

De juiste ERP software vinden is een grote opgave. Er zijn tientallen aanbieders die allemaal beloven de beste ERP software te zijn. Hoe vind je door dit bos de juiste boom? Bekijk hier een stappenplan die je helpt.

Bekijk stappenplan

Maak je persoonlijke top 3 met de keuzehulp

Relevante artikelen

rawpixel-267082-unsplash.jpg
14 juni 2020

Trap niet in deze valkuilen | ERP implementatie

Erp

Als ondernemer wil je het liefst goed inzicht hebben in alle bedrijfsprocessen. Hier vind je handige tips en weetjes over een ERP implementatieplan.

Lees meer 

Veelgestelde vragen

✅ Wat is het doel van een ERP systeem

Naast dat het systeem je processen in kaart brengt, krijg je met ERP software inzicht in alle resources binnen je bedrijf. Denk aan werknemers, geld, goederen, voorraden en documenten. Het is een verzamelnaam voor applicaties die gezamenlijk zijn geïntegreerd in één programma.

✅ Welke ERP systemen zijn er?

Er zijn ontzettend veel ERP systeem leveranciers. Bij Appwiki kun je de verschillende ERP systemen vergelijken en alle voor- en nadelen ontdekken om zo de beste keuze te maken. Er zijn over het algemeen twee ERP soorten. Een ERP programma kan namelijk offline functioneren (on-premise) of online (in de cloud).

✅ Hoe implementeer je een ERP systeem?

ERP implementatie kan voor veel ondernemers lastig zijn. Zorg ervoor dat je genoeg tijd neemt en draagvlak creëert door de beheerders tijdig en goed te informeren over het nieuwe ERP systeem. Besteed voldoende aandacht aan het selecteren van het juiste ERP systeem.

Products