1. Begrippen
  2. Urenregistratie begrippen
  3. Wat is een personeelsplanning?

Wat is een personeelsplanning?

Een personeelsplanning is de juiste balans tussen de personeelsbehoefte en de personeelsbeschikbaarheid. Het is een breed begrip, waarmee ook gedoeld wordt op het strategische beleid rondom instroom, doorstroom en uitstroom van personeel bedoeld wordt. Het begrip beschrijft de constante afstemming tussen de personeelsbehoefte en de personeelsbeschikbaarheid met als doel het behalen van de organisatiedoelstellingen. Urenregistratie is een belangrijk onderdeel van personeelsplanning.

Verschillende urenregistratie software pakketten bieden de mogelijkheid om het inplannen van het personeel te integreren. Zo kunnen geplande uren vanuit de agenda direct worden geboekt en is er dus minder kans op fouten door het handmatig overnemen van uren. Koppel je factuursoftware aan je urenregistratiesysteem? Dan kunnen gewerkte uren direct worden doorberekend.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products