1. Begrippen
  2. ERP begrippen
  3. Wat is een ERP systeem?

Wat is een ERP systeem?

Een ERP (Enterprise Resource Planning) systeem is een systeem waarin bedrijfsprocessen worden geordend en geoptimaliseerd. ERP helpt om kosten te beheersen, productiviteit te maximaliseren en optimaal te voldoen aan klantwensen.

ERP systeem of CRM systeem?

ERP software automatiseert een groot gedeelte van je onderneming. Logistieke, financiële en administratieve processen worden in het systeem ondergebracht. Een CRM systeem helpt om klantrelaties te onderhouden en behouden. Het verschil zit vooral in het doel van het systeem. Een CRM systeem wordt ingezet met commerciële doeleinden en moet dus kunnen meebewegen met de markt. De software werkt dynamischer dan een ERP systeem dat wordt ingezet om vastomlijnde processen te ondersteunen.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products