1. Webshop
  2. Kleding webshop beginnen

Kleding webshop beginnen?

Bekijk het complete kleding webshop software overzicht 

Kleding webshop beginnen? Dit is de beste webshop software om eenvoudig een webshop te starten zonder programmeerkennis. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Vergelijk dan de 3 beste webshop software met elkaar. Probeer ze gratis en vrijblijvend.

Uitstekende hosting
Krachtige tools
Volledig aanpasbaar

Begin simpel met online verkopen. Verkoop meer en promoot je merk met professioneel ontworpen templates. Beheer je winkel vanuit één geïntegreerd dashboard, van bestellingen tot betaling, verzending, uitvoering, marketing en meer.

(0)
Ga naar website
Meer informatie
Geautomatiseerd
Meer inzicht
Volledige controle

Automatiseer de administratieve processen in je webwinkel of groothandel. Krijg volledige controle over je voorraden. Helemaal afgestemd op jouw onderneming. Ontdek de mogelijkheden.

Meer informatie
6 Maanden Gratis
Drag and drop
Inclusief domeinnaam

Meest gebruiksvriendelijke systeem voor kleine ondernemers. Zelf een webshop maken. Inclusief domeinnaam en mailbox. Uiteraard integraties met iDEAL, verzendmethoden, facturatie e.d. en ook 'afhalen in de winkel' is mogelijk.

Meer informatie
Koppel je webshop
Geintegreerd pakket
370+ koppelingen

Met Exact creëer je één centraal platform voor je webshop, betalingen en verzendingen. Zo heb je altijd overzicht op orders, klanten en voorraden en krijg je grip op jouw business. Kies voor slimme omnichannel software van Exact.

Meer informatie

Lightspeed

Responsive designs
Rapportages
24/7 support

Bouw in een handomdraai je webhop met Lightspeed eCom. Beheer je voorraad, houd overzicht over je verkopen, verwerk betalingen en verkoop meer met behulp van ingebouwde marketing tools.

Meer informatie

Eatcard

Bestel & betaal online
Direct online chatten
Data Insights

Eatcard helpt je bij het opzetten van je eigen afhaalrestaurant, zodat je gerechten vanaf jouw website kunt gaan aanbieden en de inkomsten voor jezelf kunt houden. Wees de baas over je eigen afhaalmaaltijden!

(0)
Meer informatie
Meer informatie

TheShopbuilders

SEO-vriendelijk
Voordelig en compleet
Als beste beoordeeld

Wij nemen al je technische zorgen weg. Waarom nog een lange tijd wachten totdat je gebruik kunt maken van je webshop? Bestel nu direct je eigen complete webwinkel en je kunt al binnen 24 uur aan de slag!

(0)
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Branche
Medewerkers
Doelgroep
Design
Assortiment
Marketing
Extra functies
Aanvullingen
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

Ook interessant voor jou:

Jouw persoonlijke webshop software top 3?

Eenvoudig zelf een kleding webshop beginnen? 

Een webshop beginnen is tegenwoordig niet meer moeilijk. Met de software van nu heb je geen programmeerkennis nodig. Je kunt dankzij handige design templates eenvoudig zelf een kleding webshop in elkaar zetten. 

Maar hoe vind je de software die bij jou webshop past? We geven een aantal tips:

  • Bedrijfsgrootte: Een groot bedrijf heeft andere wensen dan een klein bedrijf. Misschien zou je denken dat je gewoon altijd voor een pakket moet kiezen dat ook hele grote ondernemingen kan bedienen, maar dat blijkt in de praktijk vaak tegen te vallen. Een oerwoud van extra opties die je nooit gebruikt is nu eenmaal onhandig. Bovendien bestaat de kans dat je daar ook meer voor moet betalen, terwijl je het toch niet gebruikt. En heb je reden om aan te nemen dat je fors gaat groeien in de toekomst, kijk dan naar webwinkel software die met je mee kan groeien.
  • Design mogelijkheden: Kijk naar de templates die een software aanbiedt en check of het aansluit bij jouw huisstijl en type webshop.
  • Mobielvriendelijk: Controleer de webshop software pakketten op mobielvriendelijkheid. Het is belangrijk dat webshops responsive zijn; veel online shoppers doen hun aankopen via hun smartphone.
  • Zoekmachinevriendelijk: Een vindbare webshop is essentieel voor de winstgevendheid van je webshop. Dat betekent dat de zoekmachineoptimalisatie van je webshop op orde moet zijn. Kijk daarom naar webshops software waarbij je metatitels, beschrijvingen en teksten op de website eenvoudig aanpast.
  • Blogfunctie: Voldoende marketingmogelijkheden zijn ook een pre in webshop software. Vaak vergeten mensen bijvoorbeeld om te kijken naar de mogelijkheid van een blog bij de online winkel. Dat is misschien ook niet iets waar je direct mee begint, maar heel veel online shops hebben er uiteindelijk wel één. En dat komt niet alleen omdat je er heel effectief klanten mee bindt, maar ook omdat het sterk kan bijdragen aan zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO. Let er dus op of dat soort zaken ook bij de software aangeboden worden.
  • Voorraadbeheer: Ga je zelf producten inkopen en dus op voorraad houden? Let dan goed op de mogelijkheden op het gebied van voorraadbeheer. Is het eenvoudig om nieuwe producten toe te voegen? Of ben je retailer? Kijk dan of je de voorraad van je webshop kunt koppelen aan die van je fysieke winkel.
  • Overzichtelijke backoffice: De consument zit aan de voorkant van je webwinkel, maar jij aan de achterkant. Zorg er daarom voor dat je een gebruiksvriendelijke backoffice hebt. Dit maakt het afhandelen van orders vele malen gemakkelijker.

Relevante artikelen

csaba-balazs-603574-unsplash.jpg
22 november 2022

Wordpress webshop maken: de voor- en nadelen op een rij

Webshop beginnenWebshop

Is een Wordpress webshop voor jou de beste oplossing? Deze overwegingen moet je maken om tot een goede keuze te komen.

Lees meer 
4 augustus 2018

Webshop laten bouwen of zelf doen?

Webshop beginnenWebshop
23 november 2015

Webshop starten met een eigen domeinnaam

Webshop beginnen

Eenvoudig webshop software kiezen?

1. Bekijk de aanbieders We hebben een overzicht voor je gemaakt met de beste webwinkel software.

2. Maak een voorselectie Selecteer je bedrijfsvorm, branche en bedrijfsgrootte en bepaal welke functies je nodig hebt.

3. Vergelijk je persoonlijke top 3 Voeg de 3 beste pakketten toe aan jouw vergelijking en vergelijk je persoonlijk top 3 in één overzicht.

4. Probeer de beste software Probeer gratis en vrijblijvend jouw software top 3. Door meerdere oplossingen te ervaren, weet je welke het beste bij je past.

5. Evalueer en maak je keuze Vergelijk en beoordeel van jouw top 3 de functies, gebruiksgemak en support. Kies dan de software die het beste bij je past. Zo maakt Appwiki softwareselectie eenvoudig.

 

Products