Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Projectfuncties

Eenvoudig de beste project management software kiezen?

Dit is de beste projectplanning software. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Vergelijk dan de 3 beste project management tools. Probeer ze gratis en vrijblijvend.

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.

Ook interessant voor jou:

Eenvoudig software kiezen?

1. Bekijk de aanbieders We hebben een overzicht voor je gemaakt met de beste projectmanagement software.

2. Maak een voorselectie Selecteer je bedrijfsvorm, branche en bedrijfsgrootte en bepaal welke functies je nodig hebt.

3. Vergelijk je persoonlijke top 3 Voeg de 3 beste projectmanagement tools toe aan jouw vergelijking en vergelijk je persoonlijk top 3 in één overzicht.

4. Probeer de beste software Probeer gratis en vrijblijvend jouw software top 3. Door meerdere oplossingen te ervaren, weet je welke het beste bij je past.

5. Evalueer en maak je keuze Vergelijk en beoordeel van jouw top 3 de functies, gebruiksgemak en support. Kies dan de software die het beste bij je past. Zo maakt Appwiki softwareselectie eenvoudig.

Iris
Iris
Appwiki expert

Project planning software: vind en selecteer de beste

Op zoek naar online project planner software? Bij Appwiki vind en selecteer je, aan de hand van onze filters, de beste project planning systemen. Filter aan de linkerkant op bedrijfsvorm en andere functies. Met project planning software houd je tijd over voor zaken die er daadwerkelijk toe doen.

Eenvoudig project planningen beheren

Wil je eenvoudig verschillende project planningen beheren binnen jouw organisatie? Zet dan project planning software in! Op deze pagina vind je verschillende project management pakketten met een planning functie. Eenvoudig gegevens invoeren en bijhouden, doe je met één van de bovenstaande pakketten. Met behulp van de verschillende filters in het filtermenu, kun je eenvoudig en snel de project planning software vinden die bij jou en jouw organisatie past. Lees ook de verschillende reviews, mogelijk helpen deze bij het maken van een keuze voor een softwarepakket. Als je twijfelt aan de gemaakte keuze, dan kun je de project planning software voor een proefperiode gratis proberen. Deze proefperiode is geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Start dus vandaag nog zonder enige verplichtingen met een project planning software!

Wat is project planning software?

Project planning software is software voor het plannen van projecten. Een projectplanning is een onderdeel van wat ook wel project management wordt genoemd. Hierbij staat het beheren en bijhouden van verschillende projecten centraal. Het omvat de manier waarop taken binnen een project worden voorbereid, georganiseerd, gepland, uitgevoerd en afgerond. Project management is het werk van projectleiders en medewerkers. Projecten kunnen natuurlijk ook in samenwerking met andere betrokken partijen of worden opgedeeld in verschillende deelprojecten. Het managen van projectplanningen kan daarom worden gezien als een complexe taak, waarbij het overzicht gemakkelijk verloren kan gaan. Met behulp van project planning software maak en beheer je eenvoudig en snel het gehele project.

Soort project planning software: Open source of SaaS?

Veel softwarepakketten, zo ook project planning software, zijn vaak onder te verdelen in twee soorten: open source software en SaaS (Software as a Service) software. De keuze voor één van de twee is gebaseerd op de mate van vakkennis die je bezit of degene die voor jou een project planning tool opzet. Open source software is een goede keuze voor mensen die over een grote dosis technische kennis beschikken en dus zelf aan de slag kunnen met het bouwen van de tool. SaaS software is de juiste keuze voor mensen die weinig tot geen ervaring hebben met het bouwen van een project planning tool en direct aan de slag willen met het systeem. Ook is SaaS software vaak voorzien van een mobiele project planning app, waarmee je eenvoudig op elke willekeurige locatie de project planning kunt inzien en wijzigingen kunt aanbrengen. De hierboven getoonde softwarepakketten zijn allen op basis van SaaS software.

Keuze project planning software

Alle project planning pakketten verschillen van elkaar en het kan daarom lastig zijn om het juiste softwarepakket te kiezen. De eerste en belangrijkste stap bij het kiezen van project planning software, is het in kaart brengen van de wensen. Stel jezelf, met het oog op jouw organisatie, daarom de volgende vraag: wat verwacht ik van de project planning software? Hieronder vind je een reeks met aansluitende vragen die je helpen om jouw wensen en die van de organisatie in kaart te brengen. Vervolgens kun je bepalen welk project planning pakket geschikt is.

  • Wat is de bedrijfsvorm?
  • Hoeveel projectleiders en medewerkers zijn betrokken bij het project?
  • Hoeveel trainingstijd is nodig per medewerker?
  • Wil je de vormgeving van de projectplanning omgeving kunnen aanpassen?
  • Wil foto’s en/of logo’s kunnen toevoegen aan medewerkers of betrokken partijen?
  • Wil je het project planning kunnen koppelen met andere programma’s? Zo ja, welke?
  • Welke andere functies of mogelijkheden moet de project planning software kennen?

Project planning software gratis uitproberen?

Wanneer je antwoorden hebt geformuleerd op de bovenstaande vragen en daarmee al jouw wensen in kaart hebt gebracht, dan kun je de project planning software kiezen die hierbij aansluit. Heb je een keuze kunnen maken of twijfel je wellicht nog? Zoals eerder genoemd, kun je in de meeste gevallen een online project planning tool gratis proberen tijdens een proefperiode. Deze proefperiode omvat meestal veertien of dertig dagen. Op deze manier kun je kosteloos ontdekken wat de mogelijkheden zijn van de door jouw gekozen project planning software. Na de proefperiode kun je besluiten om het softwarepakket aan te schaffen of verder te gaan zoeken. Mocht je niet tevreden zijn over de project planning software, dan heeft het proberen je in ieder geval niets gekost. Tevens is de proefperiode geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Zo weet je zeker dat jouw keuze aansluit bij je vooropgestelde wensen.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products