Wat zijn declarabele uren?

Jacqueline
Jacqueline
Appwiki expert

Eenvoudig de beste urenregistratie software kiezen?

Wij helpen je het beste urenregistratie programma te vinden die bij je past. Start de keuzehulp waarin je ons vertelt over je bedrijf en je wensen aangeeft. Wij vertalen dit naar jouw persoonlijke software top 3. Benieuwd welke aanbieders er zijn? Bekijk dan het overzicht. 

Start de keuzehulp Bekijk alle aanbieders

Declarabele uren zijn de uren die je werkt en ook direct kunt doorberekenen aan de klant. Dit in tegenstelling tot niet-declarabele uren, waarin je werkzaamheden uitvoert die je niet kunt kunt doorberekenen. Hieronder vallen bijvoorbeeld uren die je besteedt aan naslag, acquisitie, of administratie. Deze uren tellen wel mee bij de bepaling van het urencriterium.

Declarabele uren vermeld je op de factuur, met een korte uitleg. Zo weet de opdrachtgever wat je gedaan hebt en dat komt de klantrelatie ten goede. Geef je alleen een aantal uren op, dan is de kans op verlate betaling groter, doordat er vragen zullen rijzen over ‘het waarom’.

Declarabele uren eenvoudig registreren? Dat doe je met een urenregistratietool. Download hieronder onze gratis checklist waarmee je in 7 vragen erachter komt waar je om moet denken bij het kiezen van een urenregistratietool waarmee je gemakkelijk declarabele uren noteert.

urenregistratie checklist

Henk Jan

Hulp nodig bij het kiezen van de beste urenregistratie tool?

Download gratis onze checklist om de beste urenregistratie tool te kiezen. Aan de hand van 7 vragen, ontdek je waar je op moet letten en welke functies je echt nodig hebt.

Download gratis checklist

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products