Hoe bespaar je tijd op je administratie?

Wil jij minimaal vier dagen tijd winnen in de maand? Dit kan! Met de onderstaande guide ontdek je op welke manieren jij tijd bespaart op je dagelijkse administratieve werkzaamheden.


Waar zie jij je kansen?


Kortom, er zijn een hoop administratieve handelingen waar jij tijd op kunt besparen. Waar liggen voor jou de kansen? Lees in onze time-management guide hoe jij tijd kunt besparen. Dit kan oplopen tot zo’n vier hele dagen in de maand!

Waar liggen kansen om tijd te winnen?

Boekhouding: Bespaar tijd op je boekhouding

Zitten er voor jou ook niet genoeg uren in een dag? En dan wacht de boekhouding ook nog op je. Boekhouden kost tijd, maar het moet gebeuren. Weet je hoe je dit sneller kunt doen? Met boekhoudsoftware bespaar je al gauw een paar dagen in de maand.

Sneller boekhouden is leuker boekhouden

Hoe bespaar je nou deze tijd? In onze blog geven we vijf handige tips waarmee jij tijd bespaart met je boekhoudprogramma. Op deze manier win je extra tijd doordat:


Dankzij software hoef je geen tijd meer te verliezen aan je administratie, zodat je je weer volop kan focussen op jouw projecten, klanten en strategie.

Nieuwsgierig? De meeste boekhoudsoftware kun je de eerste maand gratis uitproberen. Hoe je een keuze maakt tussen de verschillende programma, kun je hier lezen. Probeer het eens uit, klik hieronder en ontdek hoeveel tijd jij bespaart op je boekhouding.

Populaire boekhoudsoftware

Rating:
Reviews: 624
Boekhouden
Rating:
Reviews: te weinig reviews
Boekhouden
Rating:
Reviews: 9
Boekhouden
Rating:
Reviews: te weinig reviews
Boekhouden
Rating:
Reviews: 243
Boekhouden

Facturatie: Zo factureer je sneller

Een groeiend aantal facturen sturen, is een goed teken voor je organisatie. Je genereert steeds meer inkomsten. Maar merk je ook dat je veel tijd kwijt bent aan het opstellen van facturen en offertes?


Dit proces kan sneller, namelijk met facturatie software. Hiermee zul je wekelijks een paar uur extra tijd winnen. Lees dit artikel of bekijk onze video en bespaar tijd op je facturatieproces.

Meer facturen per maand versturen in minder tijd

Met facturatie software bespaar je tijd doordat je:


Tip: Wil je ook tijd besparen op het opstellen en versturen van offertes en facturen? Klik dan hieronder naar de verschillende softwareleveranciers en probeer een factuurprogramma uit. Je zult merken dat je veel efficiënter werkt.

Populaire facturatiesoftware

Rating:
Reviews: 68
Facturatie
Rating:
Reviews: te weinig reviews
Facturatie
Rating:
Reviews: 624
Facturatie
Rating:
Reviews: 243
Facturatie
Rating:
Reviews: 36
Facturatie

Urenregistratie: Schrijf je uren in één minuut per dag!

Uren registreren is niet de meest tijdrovende klus van de week. Maar wel een vervelende als je het niet gestructureerd bijhoudt. Jij kunt eenvoudig in een paar drukken op de knop je gewerkte uren bijhouden met een urenregistratie app. Hierdoor doe je elke dag in één minuut je urenregistratie.

Tijd winnen door slim je uren te registreren

Wil jij maximaal één minuut per dag besteden aan het noteren van je gewerkte uren? Dit kan met een urenregistratie app met een timer. Je zet de timer aan op je desktop, tablet of mobiel. Wanneer je een nieuw project begint dan start je de timer, en je stopt hem wanneer je klaar bent.

De software slaat de uren en projecten op in een geordend dashboard. Zo kun jij in één oogopslag zien welke projecten klaar zijn of welke nog een aantal uren nodig hebben. In dit artikel vertellen wij meer over de urenregistratie app met een timer.

Op deze manier hoef je niet na een lange werkdag je uren bij elkaar te zoeken. Dit scheelt toch wel een paar uur per maand. Uren die je weer goed kunt gebruiken voor je marketing of klantenservice.

Video: Snel je uren noteren, doe je zo!

Tip: Wil jij je uren bijhouden met een timer? Kijk dan tussen deze software aanbieders en kies urenregistratie software dat bij jouw onderneming past.

Populaire urenregistratie apps

Rating:
Reviews: 68
Urenregistratie
Rating:
Reviews: 370
Urenregistratie
Rating:
Reviews: 978
Urenregistratie
Rating:
Reviews: te weinig reviews
Urenregistratie
Rating:
Reviews: 624
Urenregistratie

Verkoop: Acquisitie als een continu proces!

Je acquisitie bijhouden is een tijdrovende klus en iets dat echt moet gebeuren. Dit kun je aanpakken door CRM software aan te schaffen. Uit onderzoek is gebleken dat ondernemers die met een CRM app werken, 15% meer tijd besparen dan iemand zonder een CRM app. Een gemiste kans dus als je geen CRM app aanschaft.

Meer aandacht voor je klanten in minder tijd

Met CRM software met een mobiele app beschik je altijd over de meest relevante informatie van klanten. Denk aan nieuwe vorderingen en statussen van belangrijke contacten. Het zal je ook helpen contacten te onderhouden. Op deze manier kun je snel en gericht afspraken voorbereiden. Zo ben je minder tijd kwijt omdat je altijd up-to-date bent. Ook zal jouw reactie sneller en gerichter zijn richting jouw klanten. Hiermee win je kostbare tijd.

Verkoopproces als een continu proces

Je wilt niet na een drukke periode erachter komen dat je klantenwerving stil staat en dus ook je inkomsten. Daarom zul je je acquisitie altijd up-to-date moeten houden. In onze blog geven we een aantal functies van CRM software die jou helpen naar een gestructureerde en stabiele acquisitie.

Bovendien kun je met CRM software je acquisitie als een continu proces voortzetten doordat je:

Video: Zo houd je altijd je acquisitie bij!

Tip: Wil jij een continu proces maken van je CRM, wacht dan niet langer en probeer een CRM programma uit die bij jouw onderneming past

Populaire CRM aanbieders

Rating:
Reviews: 68
CRM
Rating:
Reviews: te weinig reviews
CRM
Rating:
Reviews: te weinig reviews
CRM
Rating:
Reviews: te weinig reviews
CRM
Rating:
Reviews: 624
CRM
Products