1. Begrippen
  2. Urenregistratie begrippen
  3. Wat is een urenregistratie template?

Wat is een urenregistratie template?

Een urenregistratie template is een sjabloon voor het registreren van de uren die besteed worden aan de werkzaamheden. Het voordeel van het gebruik van een template is dat je op een snelle manier een hoogwaardig template tot je beschikking hebt. Dit bespaart je tevens kosten. Met de template kunnen de uren worden geregistreerd en vervolgens worden verwerkt. Het template biedt een generiek systeem, een soort van code, waarmee de uren kunnen worden verwerkt in het programma. Hiermee kan een verdieping worden aangebracht aan het registreren van de uren.

Urenregistratie automatiseren

Met behulp van een urenregistratie template kun je eenvoudig je urenregistratie automatiseren. Hiermee kun je voorkomen dat je kostbare tijd moet besteden aan het maken en registreren van de uren. Met een automatische urenregistratie weet je voortaan op elk moment van de dag hoe je ervoor staat. Ongeacht het aantal werknemers blijft het overzichtelijk en kun je tijdig bijsturen en eventueel klanten vroegtijdig informeren bij vertraging of andere ongemakken. Op internet zijn verschillende templates om de uren te registreren. Deze zijn tegen relatief lage kosten beschikbaar. Voor geavanceerde templates zijn de kosten hoger, maar biedt het ook meer boekhoudkundige mogelijkheden.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products