1. Begrippen
  2. Urenregistratie begrippen
  3. Wat is een online urenregistratie?

Wat is een online urenregistratie?

Een online urenregistratie is het boeken van uren in een online urenregistratie programma. Online urenregistratie software bewaart gegevens centraal online, zodat je er altijd en overal toegang toe hebt. Een online pakket werkt vaak in meerdere browsers en is zelfs vanaf mobiele apparaten, zoals een smartphone of tablet te benaderen. Hierdoor is het gemakkelijker om continuïteit in je urenregistratie aan te brengen en kun je zelfs verder blijven werken na een eventuele crash van je computersysteem. Ook kan een online pakket vaak eenvoudig koppeling van urenregistratie software worden aan andere programma’s zoals boekhoudpakketten, factuursoftware en soms zelfs de Kamer van Koophandel. Lees hier alles over gratis en goedkope urenregistratie apps.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products