1. Begrippen
  2. Urenregistratie begrippen
  3. Hoe koppel je urenregistratie software?

Hoe koppel je urenregistratie software?

Het koppelen van je urenregistratie software kan eenvoudig door middel van online urenregistratie. Een aantal programma's biedt je bijvoorbeeld de mogelijkheid om je urenoverzicht te koppelen aan je boekhoudpakket, factuurprogramma of zelfs de Kamer van Koophandel. Op die manier heb je altijd inzicht in het gewerkte aantal uren per project en kun je deze ook direct factureren. Lees hier alles over het combineren van software.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products