1. Webshop
  2. Affiliate webshop beginnen

Affiliate webshop beginnen?

Bekijk het complete affiliate webshop software overzicht 

Affiliate webshop beginnen? Dit is de beste webshop software om eenvoudig een webshop te maken zonder programmeerkennis. Vertel ons over je bedrijf en geef aan welke functies je nodig hebt. Zo maak je eenvoudig een voorselectie. Vergelijk dan de 3 beste webshop software met elkaar. Probeer ze gratis en vrijblijvend.

Voorraadbeheer
SEO optimalisatie
Responsive Web Design

Alles wat je nodig hebt om jouw kleding online te verkopen. Een plek voor voorraadbeheer, verkooprapportages, klantgegevens, shipping, marketing en nog veel meer. Voor Lightspeed heb je geen ervaring nodig. Probeer 14 dagen gratis

Meer informatie
#1 Webshop Software
3 Maanden Gratis
Inclusief Domeinnaam

Uitstekend geschikt voor startende webshops. JouwWeb is het meest gebruiksvriendelijke systeem om zelf een webshop te maken. Inclusief domeinnaam en mailbox. En natuurlijk integraties met iDEAL, verzendmethoden, facturatie e.d.

Meer informatie

TheShopbuilders

SEO-vriendelijk
Voordelig en compleet
Als beste beoordeeld

Wij nemen al je technische zorgen weg. Waarom nog een lange tijd wachten totdat je gebruik kunt maken van je webshop? Bestel nu direct je eigen complete webwinkel en je kunt al binnen 24 uur aan de slag!

(0)
Meer informatie
Meer informatie

Afosto

Perfecte SEO Structuur
Razendsnel & Veilig
Schaalbaar en Flexibel

Met de webshop oplossing van Afosto ben je klaar voor de toekomst. We hebben standaard templates ontwikkeld waarmee we elke webshop snel in de lucht kunnen hebben. Voor grotere organisaties bieden we maatwerk. Plan de gratis demo!

(0)
Meer informatie
Meer informatie

Woosa

Geen programmeur nodig
Responsive designs
Realtime page builder

Dankzij de webshop software van Woosa heb je geen zorgen meer om updates, design en andere geavanceerde functionaliteiten. Woosa is gebouwd met de nieuwste technologieën en kenmerkt zich door gemak, professionaliteit en eenvoud.

(0)
Meer informatie
Meer informatie

CCV Shop

Eenvoudig in gebruik
Alles in één oplossing
Lage opstartkosten

Binnen een handomdraai zet je een webwinkel op en kun je direct starten met de verkoop van jouw producten. Met CCV Shop heb je een webshop inclusief hosting, continue innovaties en support, voor een vast maandbedrag.

Meer informatie

Sana Commerce

100%Microsoft Dynamics
100%SAP
>10 jaar ervaring

Sana Commerce helpt B2B-bedrijven hun volledige potentieel te benutten. Hoe? Door 100% naadloze integratie met Microsoft Dynamics en SAP voor meer tevreden klanten, slimmer verkopen en hogere omzet.

(0)
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Branche
Medewerkers
Doelgroep
Design
Assortiment
Marketing
Extra functies
Aanvullingen
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

Ook interessant voor jou:

Jouw persoonlijke webshop software top 3?

Eenvoudig zelf een affiliate webshop beginnen? 

Een webshop beginnen is tegenwoordig niet meer moeilijk. Met de software van nu heb je geen programmeerkennis nodig. Je kunt dankzij handige design templates eenvoudig zelf een affiliate webshop in elkaar zetten. 

Maar hoe vind je de software die bij jou webshop past? We geven een aantal tips:

  • Bedrijfsgrootte: Een groot bedrijf heeft andere wensen dan een klein bedrijf. Misschien zou je denken dat je gewoon altijd voor een pakket moet kiezen dat ook hele grote ondernemingen kan bedienen, maar dat blijkt in de praktijk vaak tegen te vallen. Een oerwoud van extra opties die je nooit gebruikt is nu eenmaal onhandig. Bovendien bestaat de kans dat je daar ook meer voor moet betalen, terwijl je het toch niet gebruikt. En heb je reden om aan te nemen dat je fors gaat groeien in de toekomst, kijk dan naar webwinkel software die met je mee kan groeien.
  • Design mogelijkheden: Kijk naar de templates die een software aanbiedt en check of het aansluit bij jouw huisstijl en type webshop.
  • Mobielvriendelijk: Controleer de webshop software pakketten op mobielvriendelijkheid. Het is belangrijk dat webshops responsive zijn; veel online shoppers doen hun aankopen via hun smartphone.
  • Zoekmachinevriendelijk: Een vindbare webshop is essentieel voor de winstgevendheid van je webshop. Dat betekent dat de zoekmachineoptimalisatie van je webshop op orde moet zijn. Kijk daarom naar webshops software waarbij je metatitels, beschrijvingen en teksten op de website eenvoudig aanpast.
  • Blogfunctie: Voldoende marketingmogelijkheden zijn ook een pre in webshop software. Vaak vergeten mensen bijvoorbeeld om te kijken naar de mogelijkheid van een blog bij de online winkel. Dat is misschien ook niet iets waar je direct mee begint, maar heel veel online shops hebben er uiteindelijk wel één. En dat komt niet alleen omdat je er heel effectief klanten mee bindt, maar ook omdat het sterk kan bijdragen aan zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO. Let er dus op of dat soort zaken ook bij de software aangeboden worden.
  • Voorraadbeheer: Ga je zelf producten inkopen en dus op voorraad houden? Let dan goed op de mogelijkheden op het gebied van voorraadbeheer. Is het eenvoudig om nieuwe producten toe te voegen? Of ben je retailer? Kijk dan of je de voorraad van je webshop kunt koppelen aan die van je fysieke winkel.
  • Overzichtelijke backoffice: De consument zit aan de voorkant van je webwinkel, maar jij aan de achterkant. Zorg er daarom voor dat je een gebruiksvriendelijke backoffice hebt. Dit maakt het afhandelen van orders vele malen gemakkelijker.

Relevante artikelen

csaba-balazs-603574-unsplash.jpg
4 augustus 2018

Webshop laten bouwen of zelf doen?

Webshop beginnenWebshop

Je wilt een webshop beginnen. Ga je deze dan laten bouwen of ga je zelf aan de slag?

Lees meer 
17 juni 2018

Wordpress webshop maken: de voor- en nadelen op een rij

Webshop beginnenWebshop
23 december 2015

Hoeveel procent BTW voor een webshop?

AdministratieWebshop beginnenWebshop
23 november 2015

Webshop starten met een eigen domeinnaam

Webshop beginnen
3 december 2014

Algemene voorwaarden voor je webshop opstellen?

Webshop beginnenWebshop
6 november 2014

Een magento webshop beginnen

Webshop beginnen

Eenvoudig webshop software kiezen?

1. Bekijk de aanbieders We hebben een overzicht voor je gemaakt met de beste webwinkel software.

2. Maak een voorselectie Selecteer je bedrijfsvorm, branche en bedrijfsgrootte en bepaal welke functies je nodig hebt.

3. Vergelijk je persoonlijke top 3 Voeg de 3 beste pakketten toe aan jouw vergelijking en vergelijk je persoonlijk top 3 in één overzicht.

4. Probeer de beste software Probeer gratis en vrijblijvend jouw software top 3. Door meerdere oplossingen te ervaren, weet je welke het beste bij je past.

5. Evalueer en maak je keuze Vergelijk en beoordeel van jouw top 3 de functies, gebruiksgemak en support. Kies dan de software die het beste bij je past. Zo maakt Appwiki softwareselectie eenvoudig.

 

Products