gnTel

VoIP

Over gnTel

GnTel was de eerste in Nederland met cloud telefonie. In 2004 is GnTel opgericht. Sindsdien is het bedrijf snel gegroeid. Ondertussen hebben ze duizenden klanten en meer dan 100 resellers, die goed getraind zijn om de klanten het beste bedrijfstelefonie advies te geven.

Functionaliteiten
Prijzen

VoIP

vanaf € 6,00

Proefperiode:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products