Verbonden

VoIP

Over Verbonden

Verbonden maakt grote sprongen om één van de grootste telecomproviders te worden als het gaat om VoIP telefonie. De visie van Verbonden is om klanten telefonie te geven zonder gedoe. De medewerkers van Verbonden beschikken over expertise en hebben jarenlange ervaring op het gebied van internet, spraak en digitale telefonie.

Functionaliteiten
Prijzen

VoIP

vanaf € 5,00

Proefperiode:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products