1. Blog
  2. Beste VoIP providers

Wat zijn de beste VoIP providers van dit moment?

Ben je maandelijks veel geld kwijt aan belkosten? Wil je niet locatiegebonden zijn tijdens het bellen?

VoIP zakelijke telefonie is hier de oplossing voor.

De voordelen van VoIP:

  • Lage investering
  • Meer telefoonlijnen voor minder geld
  • Besparen op  je maandelijkse telefoonkosten
  • Niet meer afhankelijk zijn van een locatie
  • Koppeling met CRM 

Tegenwoordig zijn er veel verschillende VoIP providers. Maar welke provider voor de zakelijke telefonie is het meest geschikt voor jouw bedrijf?

Hieronder vind je de beste VoIP providers van dit moment.

Arjan
Arjan
Appwiki expert

1. Cernet Zakelijk

Met Cernet kunnen professionals gaan en staan waar ze willen en tóch bereikbaar zijn. Onze Cloud telefonie is namelijk gebaseerd op de meest innovatieve en gebruiksvriendelijke software: 3CX – het best passende voor je bedrijf. Eenvoudig te downloaden op elk device: altijd & overal bereikbaar.

6 cent per minuut
Voordelig bellen
Fraude preventie

Prijs: Op aanvraag
Reviews: geen
Meer informatie 

2. Tritel

Tritel is een snelgroeiend en dynamisch bedrijf dat gebruikt maakt van hoogwaardige technologieën zoals VoIP. Ze zijn gespecialiseerd in het bedenken, leveren en beheren van totaaloplossingen op het gebied van data- en telecommunicatie voor de zakelijke markt.

Service & support
Betrouwbaar
Persoonlijke aandacht

Prijs: Op aanvraag
Reviews: geen
Meer informatie 

3. VoipQ

VoipQ is een telecom-operator voor de zakelijke markt. Ze beschikken over een eigen netwerk en apparatuur. Service en kwaliteit zijn de kernwaarden. De diensten en producten worden benaderd vanuit de klant. Op die manier probeert VoipQ het voor de klant eenvoudig te houden zodat de klant zich bezig kan houden met ondernemen.

Flexibel
Grote bereikbaarheid
Minimale onderhoud

Prijs: Op aanvraag
Reviews: geen
Meer informatie 

4. Verbonden

Verbonden maakt grote sprongen om één van de grootste telecomproviders te worden als het gaat om VoIP telefonie. De visie van Verbonden is om klanten telefonie te geven zonder gedoe. De medewerkers van Verbonden beschikken over expertise en hebben jarenlange ervaring op het gebied van internet, spraak en digitale telefonie.

Lage instapkosten
Eenvoudig uitbreiden
Eigen platform

Prijs: vanaf €5,00
Reviews: geen
Meer informatie 

5. gnTel

GnTel was de eerste in Nederland met cloud telefonie. In 2004 is GnTel opgericht. Sindsdien is het bedrijf snel gegroeid. Ondertussen hebben ze duizenden klanten en meer dan 100 resellers, die goed getraind zijn om de klanten het beste bedrijfstelefonie advies te geven.

Online beheer
Free seating
gnTel App

Prijs: vanaf €6,00
Reviews: geen
Meer informatie 

Vergelijk alle VoIP providers

Wat is VoIP?

Met VoIP bel je via het internet. Als je een abonnement hebt afgesloten bij een (hosted) VoIP provider krijg je toegang tot het IP-netwerk van deze provider. Zo maak je via een IP-verbinding gebruik van een virtuele telefooncentrale. 

Dit is voor zakelijke telefonie erg handig omdat je als bedrijf geen grote investering in een klassieke analoge telefooncentrale hoeft te doen. Het biedt alle functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale. Online worden alle gegevens verzameld en opgeslagen. Deze gegevens kun je altijd inzien. 

Verschil tussen VoIP en hosted VoIP

Bij hosted VoIp maak je gebruik van een centrale die onderdeel is van een veel grotere centrale. Deze is gevestigd in een datacenter. De provider is beheerder van deze centrale. Bij de meeste hosted VoIP providers kun je inloggen op de website. Waar je vervolgens je eigen interface kan inrichten. De providers  werken vaak met een een portal in de cloud.

Maak je de keuze voor een eigen VoIP centrale. Dan dien je zelf een centrale op te zetten of dit uit te besteden. Je bent dan beheerder over je eigen centrale. Dat betekend dat je je bezig moet houden met de beveiliging en het onderhoud. De investeringskosten voor een eigen VoIP centrale zijn aan de hoge kant.

Alle voordelen van zakelijke telefonie met VoIP

 Wil je weten wat de voordelen zijn? Wij hebben de grootste voordelen voor je op een rij gezet.

Onbeperkt bellen voor een maandelijks bedrag

Als bedrijf hoef je niet diep in de buidel te tasten voor apparatuur en onderhoud. Apparatuur wordt goedkoop geleverd door jouw VoIP provider. Bovendien hoef je niet extra te betalen voor het onderhoud van de VoIP telefooncentrale. Dit gebeurd online en door de provider zelf. Terwijl de kwaliteit van de gesprekken gelijk zijn aan de klassieke analoge telefooncentrale. 

Bij de meeste  VoIP providers betaal je maandelijks een vast bedrag. Voor dit vaste bedrag kun je onbepert bellen naar alle nummers. Ook geven sommige providers de mogelijkheid je contract dagelijks te wijzigen of te beëindigen.

Kostenbesparing

Het bellen naar het buitenland is vooral een stuk goedkoper. Omdat dit natuurlijk via het internet gaat. Dit kan je veel geld schelen in vergelijking met de klassieke telefoonlijn. Als jouw bedrijf beschikt over een vestiging in het buitenland dan kun je zelfs gratis over en weer bellen.

Persoonlijker

Je hebt meer mogelijkheden met een VoIP telefooncentrale dan een klassieke analoge telefooncentrale. Je kunt met meerdere personen tegelijk bellen. Ook kun je bij de meeste providers het interface bewerken van de VoIP portal. Alle gegevens worden automatisch opgeslagen en gegenereerd met de cloud. 

Koppeling met CRM pakket

Sommige providers geven je de optie om een koppeling te maken met je CRM pakket. Zo kun je per klant de gehele belgeschiedenis bijhouden. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de gegevens van een klant tevoorschijn te laten komen als deze belt. Dit maakt het voor al je werknemers overzichtelijk. Zo kan je bedrijf efficiënter te werk gaan.

De beste VoIP apps

De meeste VoIP providers bieden een app aan. Dit is handig voor je collega’s die vaak onderweg zijn. De inkomende gesprekken voor je vaste nummer ontvang je dan op je mobiel. Ook kun je vanuit de app  uitgaand bellen naar vaste nummers. Hier is alleen 4g voor nodig. Bekijk hier het volledige overzicht met VoIP providers. Selecteer de provider met de beste voip app.
 

Gerelateerde artikelen

23 mei 2017

Alle voordelen van een goede klantenservice

Support

De voordelen van klantenservice en wat je ermee kunt! Ken jij dat moment dat je vragen en opmerkingen krijgt van klanten via e-mail, Twitter, Facebook, Linkedin, SMS en Whatsapp? Bovendien word je oo...

23 mei 2017

De voordelen van een ticketsysteem op een rijtje

Support Crm systeem Helpdesk

Alle voordelen van een ticketsysteem op een rij.

6 januari 2017

Wat CRM software doet voor mijn bedrijf: Klantenservice

Support Crm

Wat CRM software doet voor mijn bedrijf: Klantenservice Moderne ondernemingen stellen de klant centraal. Daar hoort een persoonlijke benadering bij.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products