1. Blog
  2. Beste VoIP providers

Wat zijn de beste VoIP providers van dit moment?

Ben je maandelijks veel geld kwijt aan belkosten? Wil je niet locatiegebonden zijn tijdens het bellen?

VoIP zakelijke telefonie is hier de oplossing voor.

De voordelen van een VoIP provider:

  • Lage investering
  • Meer telefoonlijnen voor minder geld
  • Besparen op  je maandelijkse telefoonkosten
  • Niet meer afhankelijk zijn van een locatie
  • Koppeling met CRM 

Tegenwoordig zijn er veel verschillende VoIP providers. Maar welke provider voor de zakelijke telefonie is het meest geschikt voor jouw bedrijf?

Hieronder vind je de beste VoIP aanbieders van dit moment.

Jaap Toering
Appwiki expert

    1. CM.com

    De missie van CM.com is om het leven gemakkelijker, veiliger en mooier te maken. Ze zijn ervan overtuigd dat technologie bestaat om het leven van mensen te verbeteren. Ze willen bijdragen aan het ontwikkelen van technologieën die de samenleving ten goede komen.

    Premium kwaliteit
    Schaalbaar
    Real-time inzicht

    Prijs: vanaf €0,00
    Reviews: geen
    Meer informatie 

    2. Verbonden

    Verbonden maakt grote sprongen om één van de grootste telecomproviders te worden als het gaat om VoIP telefonie. De visie van Verbonden is om klanten telefonie te geven zonder gedoe. De medewerkers van Verbonden beschikken over expertise en hebben jarenlange ervaring op het gebied van internet, spraak en digitale telefonie.

    Lage instapkosten
    Eenvoudig uitbreiden
    Eigen platform

    Prijs: vanaf €5,00
    Reviews: geen
    Meer informatie 

    3. Trengo

    Trengo is een gedeelde multi-channel team inbox waarmee je makkelijk kunt communiceren met klanten en samenwerken met collega's door middel van toewijzen, taggen en intern chatten en gesprekken kunt automatiseren met bots. De ondersteunde kanalen zijn: Email, WhatsApp, Messenger, SMS, Voice, Live Chat, Telegram, WeChat en nog veel meer.

    Bellen vanuit je inbox
    SIP telefonie
    Via mobiel & desktop

    Prijs: maandelijks €5,00
    Reviews: geen
    Meer informatie 

    4. gnTel

    GnTel was de eerste in Nederland met cloud telefonie. In 2004 is GnTel opgericht. Sindsdien is het bedrijf snel gegroeid. Ondertussen hebben ze duizenden klanten en meer dan 100 resellers, die goed getraind zijn om de klanten het beste bedrijfstelefonie advies te geven.

    Online beheer
    Free seating
    gnTel App

    Prijs: vanaf €6,00
    Reviews: geen
    Meer informatie 

    5. Voys

    Zorgen dat jouw bedrijf kan bellen en bereikbaar is voor jouw klanten. Dat is wat Voys doet, maar dan op een unieke manier.

    Optimaal bereikbaar
    Flexibel & betrouwbaar
    Voys app

    Prijs: vanaf €7,00
    Reviews: geen
    Meer informatie 

    Vergelijk alle VoIP providers

    Wat is een VoIP provider?

    Met VoIP bel je via het internet. Als je een abonnement hebt afgesloten bij een (hosted) VoIP provider krijg je toegang tot het IP-netwerk van deze provider. Zo maak je via een IP-verbinding gebruik van een virtuele telefooncentrale. 

    Dit is voor zakelijke telefonie erg handig omdat je als bedrijf geen grote investering in een klassieke analoge telefooncentrale hoeft te doen. Het biedt alle functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale. Online worden alle gegevens verzameld en opgeslagen. Deze gegevens kun je altijd inzien. 

    Verschil tussen VoIP en hosted VoIP

    Bij hosted VoIp maak je gebruik van een centrale die onderdeel is van een veel grotere centrale. Deze is gevestigd in een datacenter. De provider is beheerder van deze centrale. Bij de meeste hosted VoIP providers kun je inloggen op de website. Waar je vervolgens je eigen interface kan inrichten. De providers  werken vaak met een een portal in de cloud.

    Maak je de keuze voor een eigen VoIP centrale. Dan dien je zelf een centrale op te zetten of dit uit te besteden. Je bent dan beheerder over je eigen centrale. Dat betekend dat je je bezig moet houden met de beveiliging en het onderhoud. De investeringskosten voor een eigen VoIP centrale zijn aan de hoge kant.

    Alle voordelen van zakelijke telefonie met VoIP provider

     Wil je weten wat de voordelen zijn van een VoIP provider? Wij hebben de grootste voordelen voor je op een rij gezet.

    Onbeperkt bellen voor een maandelijks bedrag

    Als bedrijf hoef je niet diep in de buidel te tasten voor apparatuur en onderhoud. Apparatuur wordt goedkoop geleverd door jouw VoIP provider. Bovendien hoef je niet extra te betalen voor het onderhoud van de VoIP telefooncentrale. Dit gebeurd online en door de voIP aanbieder zelf. Terwijl de kwaliteit van de gesprekken gelijk zijn aan de klassieke analoge telefooncentrale. 

    Bij de meeste  VoIP providers betaal je maandelijks een vast bedrag. Voor dit vaste bedrag kun je onbepert bellen naar alle nummers. Ook geven sommige providers de mogelijkheid je contract dagelijks te wijzigen of te beëindigen.

    Kostenbesparing

    Het bellen naar het buitenland is vooral een stuk goedkoper. Omdat dit natuurlijk via het internet gaat. Dit kan je veel geld schelen in vergelijking met de klassieke telefoonlijn. Als jouw bedrijf beschikt over een vestiging in het buitenland dan kun je zelfs gratis over en weer bellen.

    Persoonlijker

    Je hebt meer mogelijkheden met een VoIP telefooncentrale dan een klassieke analoge telefooncentrale. Je kunt met meerdere personen tegelijk bellen. Ook kun je bij de meeste VoIP aanbieders het interface bewerken van de VoIP portal. Alle gegevens worden automatisch opgeslagen en gegenereerd met de cloud. 

    Koppeling met CRM pakket vanuit VoIP provider

    Sommige providers geven je de optie om een koppeling te maken met je CRM pakket. Zo kun je per klant de gehele belgeschiedenis bijhouden. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de gegevens van een klant tevoorschijn te laten komen als deze belt. Dit maakt het voor al je werknemers overzichtelijk. Zo kan je bedrijf efficiënter te werk gaan.

    De beste VoIP apps

    De meeste VoIP providers bieden een app aan. Dit is handig voor je collega’s die vaak onderweg zijn. De inkomende gesprekken voor je vaste nummer ontvang je dan op je mobiel. Ook kun je vanuit de app  uitgaand bellen naar vaste nummers. Hier is alleen 4g voor nodig. Bekijk hier het volledige overzicht met VoIP providers. Selecteer de provider met de beste voip app.
     

    Gerelateerde artikelen

    10 oktober 2023

    Hoe CRM software jouw verkopen een boost geeft

    Offerte Crm

    CRM software zorgt voor meer sales. De software biedt je efficiëntie en inzicht, maar maakt je ook effectiever in het verkoopproces.

    30 september 2023

    Administratie bijhouden als zzp'er?

    Administratie Boekhouding

    Je administratie en boekhouding bijhouden is niet altijd leuk. Maar wel heel belangrijk!

    10 december 2020

    Boekhouden in Excel of met boekhoudsoftware? Wat past bij jou?

    Excel Boekhouding

    Wat past bij jou? Boekhouden in Excel of met boekhoudsoftware? Ontdek in dit blog welke manier bij jouw bedrijf past.

    Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

    Dit is Appwiki

    Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

    Appwiki werkt voor jou

    Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

    En zo werkt Appwiki

    We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

    Products