1. Over Appwiki
  2. Auteur Henk-Jan Kosse

Over Henk-Jan Kosse

Founder en Business Development expert

Hen-Jan is de founder en directeur van Appwiki. Begin 2013 startte Henk-Jan een adviesbureau voor MKB-subsidies. Gefascineerd door het MKB en de behoefte op het gebied van bedrijfssoftware begon hij zich te verdiepen in dit onderwerp. 

Tijdens zijn zoektocht naar een goed boekhoudprogramma voor zijn adviesbureau ontdekte hij dat er voor dit product geen enkele (online) vergelijker bestond.

Henk-Jan heeft vervolgens een aantal vergelijkingswebsites gestart, maar besloot deze in 2014 in één bedrijf (softwarevergelijken.nu) te gieten, met als doel ondernemend Nederland te helpen bij de beste keuze in bedrijfssoftware. In 2017 is dit bedrijf onder de naam van Appwiki doorgegroeid naar het bedrijfssoftware platform van Nederland.

Henk-Jan heeft Appwiki uitgebouwd tot het huidige bedrijf; een snelgroeiend, internationaal bedrijf dat nu onderdeel is van MVF Global. Ondanks dat hij een relatief jonge ondernemer is, kent hij de slagen van de zweep van een snelgroeiend bedrijf. Hierdoor heeft hij in relatief korte tijd een enorme leercurve gemaakt op het gebied van processen, strategie en finance. 

Expertise

De expertise van Henk-Jan in software ligt bij:

Daarnaast weet hij alles van strategie, sales, organisatie en (lean) projectmanagement om een bedrijf schaalbaar te maken.

Favoriete software

Monday.com, Exact Online  en Google Workspace.

LinkedIn

Je kunt Henk-Jan ook vinden op LinkedIn.

Relevante artikelen

rawpixel-423658-unsplash.jpg
12 januari 2024

De beste project management apps op een rij

Projectmanagement

Wanneer je onverwachts wordt gevraagd of je de voortgang van een project kan laten zien of wanneer iemand je vraagt om specifieke projectinformatie, heb je dan alles bij de hand?

Lees meer 
9 oktober 2023

De kracht van projectmatig werken

Projectmanagement
13 september 2023

Dit zijn de ERP kosten en baten

Erp
13 augustus 2023

Stappenplan voor het maken van een projectplanning

Projectmanagement
27 januari 2021

De zin en onzin van een Gantt Chart

Projectmanagement

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products