1. Over Appwiki
  2. Auteur Henk-Jan Kosse

Over Henk-Jan Kosse

Project management professional

Hen-Jan is de founder en directeur van Appwiki. Begin 2013 startte Henk-Jan een adviesbureau voor MKB-subsidies. Gefascineerd door het MKB en de behoefte op het gebied van bedrijfssoftware begon hij zich te verdiepen in dit onderwerp. 

Tijdens zijn zoektocht naar een goed boekhoudprogramma voor zijn adviesbureau ontdekte hij dat er voo dit product geen enkele (online) vergelijker bestond.

Henk-Jan heeft vervolgens een aantal vergelijkingswebsites gestart, maar besloot deze in 2014 in één bedrijf (softwarevergelijken.nu) te gieten, met als doel ondernemend Nederland te helpen bij de beste keuze in bedrijfssoftware. In 2017 is dit bedrijf onder de naam van Appwiki doorgegroeid naar het bedrijfssoftware platform van Nederland.

Henk-Jan heeft Appwiki uitgebouwd tot het huidige bedrijf; een snelgroeiend, internationaal bedrijf dat nu onderdeel is van MVF Global. Ondanks dat hij een relatief jonge ondernemer is, kent hij de slagen van de zweep van een snelgroeiend bedrijf. Hierdoor heeft hij in relatief korte tijd een enorme leercurve gemaakt op het gebied van processen, strategie en finance. 

Expertise

De expertise van Henk-Jan in software ligt bij ERP, projectmanagement, urenregistratie en bedrijfsplanning. Daarnaast weet hij alles van strategie, organisatie en (lean) projectmanagement om een bedrijf schaalbaar te maken.

Favoriete software

Monday, Exact en Google Workspace

LinkedIn

Je kunt Henk-Jan ook vinden op LinkedIn.

Relevante artikelen

brooke-cagle-195777-unsplash.jpg
1 februari 2021

De kracht van projectmatig werken

Projectmanagement

Projectmatig werken wordt steeds populairder maar waarom eigenlijk? Wat is projectmatig werken en wat zijn de voordelen?

Lees meer 
27 januari 2021

De zin en onzin van een Gantt Chart

Projectmanagement
10 januari 2021

Stappenplan voor het maken van een projectplanning

Projectmanagement
7 januari 2021

De beste project management apps op een rij

ProjectmanagementProjectmanagement

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products