1. Over Appwiki
  2. Auteur Elma de Bruijn

Over Elma de Bruijn

Boekhouding expert

Elma is al jaren actief als boekhouder. En dan met name voor kleine ondernemers. Daarbij neemt zij een ton aan ervaring mee die ze put uit diverse management functies en combineert met het menselijke aspect van ondernemen en samenwerken. Daarnaast is zij auteur van een eigen boek en blogger op haar eigen website:

https://zelfboekhouden.org/

Hier vind je overigens een schat aan interessante artikelen en informatie over boekhouding, facturatie en ondernemerschap.

Ervaring

Al bijna 13 jaar helpt Elma kleine ondernemers met hun boekhouding en administratie. Haar motto: minder administratie, minder kosten en meer cash. Dit doet ze aan de hand van het (zelf) boekhouden 5.0 model. Het is gericht op de toegevoegde waarde voor je klant én jezelf met je gewenste ondernemerslifestyle.

De eerste stap begint met zelf boekhouden want 95% van de boekhouding is gedaan als je betaalt of betaald wordt. Zeker sinds de handige AI automatiseringsfuncties van boekhoudsoftware steeds slimmer worden en je steeds meer tijd besparen.

Haar hart klopt sneller als een ondernemer vertelt dat hij of zij met plezier is gaan boekhouden en beter begrijpt wat er allemaal gebeurt met die cijfers. En dat is precies de reden dat ze ongekend enthousiast is over alle mogelijkheden die online boekhoudprogramma's brengen.

Oh ja, ze betaalt graag belasting, maar nooit te veel ;-)

Auteur

Elma is auteur van het boek 'De illusie van geld - Een andere kijk op geld'

Is geld goed of slecht? Maakt geld ons gelukkig of onderdrukt het ons verlangen? Creëert geld vrijheid of beperkt het ons? Gek is het dat geld van alles met ons doet. We projecteren van alles op die geldbriefjes. En toch is het alleen maar een ruilmiddel. De kracht van geld is de waarde-uitwisseling. 

In ‘De illusie van geld’ stap je in de verhalen van Elma. Op reis in haar leven. In de dagelijkse wereld van geld en dat het gekke dingen met mensen doet, jong en oud. Haar reis gaat over een andere kijk op geld, want het is een keuze of het geld je leven maakt of breekt.

Het boek bestel je hier :
https://visionairboekhouden.nl/de-illusie-van-geld

Favoriete software

e-Boekhouden.nl, DigiBTW en Exact Online.

LinkedIn

Je kunt Elma ook vinden op LinkedIn.

Relevante artikelen

csaba-balazs-603574-unsplash.jpg
11 januari 2024

Wat zijn de beste boekhouding apps voor de BTW-aangifte?

Boekhouding

Wat zijn de beste boekhouding apps voor de BTW-aangifte? Hier vind je de vijf administratie apps waarmee je eenvoudig en snel BTW-aangifte doet.

Lees meer 
8 januari 2024

5 handige declaratie apps voor je onkosten

DeclaratiesBoekhouding
30 september 2023

Administratie bijhouden als zzp'er?

AdministratieBoekhouding
26 september 2023

Boekhouding uitbesteden of zelf doen?

Boekhouding
16 december 2022

Alles over de BTW-aangifte doen

BelastingAdministratieBoekhouding
8 december 2022

Factuurverwerking: tips & tricks voor volledige automatisering

AdministratieFacturatieBoekhouding

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products